Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering, zorgvuldige verpakking en vriendelijke service. De winkelervaring verloopt vlot en betrouwbaar met duidelijke communicatie. De variëteit en kwaliteit zorgen voor tevreden kopers. Deze combinatie versterkt het vertrouwen in de winkel.
Mooie website, snelle levering. Helemaal tevreden!
8 November 2025
Arja
Lexmond
Goede service!
6 November 2025
Chris
Bl
Top team; zeer vriendelijk en deskundig. Er wordt goed ingekocht en vaak tussen de seizoenen door is er toch weer een nieuwe collectie binnen.
3 November 2025
Maartje
Mijdrecht
Barrel jeans gekocht die ik heel graag wilde hebben, en hier met korting, dus ik was meteen verkocht! Snelle service, alles goed geregeld, ik zou hier zeker weer bestellen.
13 October 2025
Carolien
Den Haag
Uitstekende service. Heel makkelijk bereikbaar voor vragen
24 September 2025
Sabine
Hooglede
Snelle bezorging en mooi verpakt met aandacht voor de klant.
16 September 2025
marjolijn
Leidschendam
Echt een pluim voor dit bedrijf!!. Ik had mijn spullen snel in huis...het was met zorg ingepakt...een leuk presentje erbij en de kleding rook heerlijk fris! Zo heb ik nog nooit kleding ontvangen...super!!
15 September 2025
Marie-Louise
Didam
Had eerst gebeld, snapte de korting niet die werd gegeven bij ophalen in de winkel. Netjes te woord gestaan. Ik woon te ver weg om hier gebruik van te kunnen maken helaas. En de volgende dag had ik mijn pakketje in huis.
8 August 2025
Rieky
Veen
Product zoals beloofd en super snel geleverd !
15 July 2025
Monique
Assen
Product voldoet aan mijn verwachting en ik ben er blij mee. Heel netjes verpakt en snel geleverd. Kortom ; blij!
13 July 2025
S.
Breukelen
Goede service, fijne communicatie, mooie producten en razend snel geleverd
23 June 2025
Louise
Numansdorp
Netjes en snel geleverd. Mooi product
14 June 2025
Jet
Utrecht
ik had gezocht naar een zwarte bomber lange dames jas en heb deze in inkt blauw bij pretty women fashion in voorraad gezien en gekocht. Mooie kleur. De bestelling was makkelijk te plaatsen en het ontvangen van de zelfde leuke jas is ook goed verlopen. met alles ik zou deze onlinewinkel aan iedereen aanbevelen.
5 June 2025
Dijana
Amsterdam
Prettige en behulpzame klantenservice via de telefoon.
15 May 2025
Corry
Obdam
Ik had een klacht helaas maar zij niets aan konden doen maar ze hebben wel heel erg de moeite genomen om mij te helpen en ik kon het product terugsturen. Er werd zelfs een retour lepel opgestuurd. Ik vind het echt een top service ik kan niet anders zeggen! Heel dankbaar voor.
14 May 2025
Marielle
Venray
Er hing een enorm sterke parfum lucht aan kledingstuk, dat er zelfs na wassen op delicaat programma niet uit gaat...
Beveelt niet aan
10 May 2025
Chris
Thuis
Mooie blouse gekocht van Tramontana, goede levering, pakje rook heerlijk (geurzakje inclusief meegeleverd) en werd prima verpakt op tijd geleverd!
4 May 2025
I.C.H.
Bredevoort
Prima bedrijf
3 May 2025
Dinja Veenstra
Nieuwehorne
De ene dag bestellen volgende dag in huis top hoor
30 April 2025
Lia
Heerhugowaard
Twee mooie topjes besteld die ook echt zo mooi zijn en netjes ingepakt met een persoonlijk kaartje. Altijd leuk.
24 April 2025
Ingeborg
Valkenswaard
Bestelling snel en zonder problemen geleverd. Zelfs een fijne shopper extra erbij,en een lekker geurtje er aan
24 April 2025
Lisa
Nijmegen
Ik had een verkeerd bezorgd adres opgegeven na telefonisch contact was het zo geregeld. Erg fijn!!
17 April 2025
Corina
Halsteren
Ik had nog nooit eerder bij Prettywomen Fashionstore een bestelling geplaatst. Maar zeker betrouwbaar en een snelle levering.
9 April 2025
Laura
Cuijk
Deze geweldige webshop heeft heel veel leuke merkkleding die door diverse acties betaalbaar worden voor Jan Modaal. Ben er mee in mijn schik. Op deze manier shoppen heb je kleding die niet massaal door iedereen wordt gedragen. Super!.
26 March 2025
Ria
Venray
Keurig en snel geregeld. Goede service
9 March 2025
Noortje