Wij wilden 4 airco s met 2 buiten units laten monteren, offerte aangevraagd, tot zover ging het goed.afspraak gemaakt voor een schouw, die is langsgeweest, fotos genomen alles nagekeken, ook in de meterkast, volgens hem nergens problemen, ik heb zelfs nog gevraagd of er later nog een laadpaal aangesloten kon worden, ook dat was volgens hem geen probleem
De offerte volgde snel die bleek 1300 euro duurder te worden, omdat 1 buiten unit zwaarder moest worden, zijn daarmee akkoord gegaan
Op 31 aug kwamen de monteurs, die geen wijs konden worden, wat hij allemaal getekend had de schouwer,na veel heen en weer bellen,en materiaal bijhalen konden ze eindelijk beginnen met de gewijzigde plannen,want er klopte geen reet van
De tweede dag kwam er ook een andere monteur mee die de elektra ook zou aansluiten, die kwam tot de conclusie dat de meterkast verouderd was,en dat hij alles niet kon aansluiten,zijn conclusie was alles moest vervangen worden.hij heeft contact opgenomen met zijn chef die ons zou bellen,en je raad het al, niet dus
Overigens over de monteurs alleen maar lof, die zijn de tweede dag zelfs tot kwart voor zes gebleven om het enigszins af te maken, maar er hangen nu binnen en buiten nog allemaal leidingen los. Er werd ons gezegd dat we de volgende dag gebeld zouden worden,en je raad het al, niet dus
Hebben zelf diverse keren moeten bellen voor een oplossing, het kwam er op neer dat de meterkast vernieuwd moest worden en hebben gevraagd om coulance, omdat wij hier geen schuld aan hebben, ze zouden kijken wat ze konden doen, en je raad het al niks dus,of we even 1858 euro willen bijbetalen
Wij zijn hier vreselijk boos over en heb ze geadviseerd om de hele bende maar op te halen, maar helaas weer geen reactie.
Wij zijn vreselijk teleurgesteld in dit bedrijf
Reactie van Hoppenbrouwers Thuis
Beste Ton, bedankt voor het delen van je verhaal. Wat vervelend om te lezen dat het traject zo is verlopen en dat je meerdere keren zelf achter de opvolging aan heeft moeten gaan. We begrijpen goed dat dit, zeker gezien de eerdere schouw en de huidige onafgeronde situatie, voor veel frustratie zorgt. Wil je je verhaal en gegevens mailen naar [email protected], zodat we de situatie kunnen bekijken en kunnen onderzoeken wat we nog voor je kunnen betekenen om dit op een passende manier af te ronden? Nadia ^ Hoppenbrouwers