Topervaring

Alles all in geregeld voor een nette prijs. Nieuwe cv ketel functioneert prima

De mannen weten wat ze doen!

De mannen hebben keurig de tijd genomen voor de uitleg en goed werk geleverd.,

Goed product en efficient bedrijf

Prima webside. Mogelijkheid tot tel overleg zonder eindeloze wachtrij. Snel een duidelijke offerte. Snelle olaatsing cv ketel. Deskundige en prettige installateurs. Efficient bedrijf die het zijn klanten makkelijk maakt

Goede communicatie en kundige monteurs

Zoals boven omschreven. We zijn tevreden over Hoppenbrouwers en de geleverde en geïnstalleerde airco. De monteurs waren kundig en zeer vriendelijk. Ze hadden wat pech met de aanleg van de stroomtoevoer. Het boren in de fundering wilde niet. Maar door hun vindingrijkheid is het toch in orde gekomen.

Een lastige klus die de jongens van Hoppenbrouwers goed voltooide

Na maanden van gezeur en menig monteurs besloten een nieuwe CV te nemen. De jongens hadden de CV snel vervangen maar er bleek meer mis te zijn. Ze hebben er alles aan gedaan om mij toch met een werkende cv en werkend warm water achter te laten. Complimenten aan Qutaiba en Sem en Bert Jan

Duidelijk en een goede prijs kwaliteit verhouding

Vanaf offerte tot het opleveren van de cv ketel wordt je goed op de hoogte gehouden. Werkzaamheden netjes uitgevoerd

Correct en goed geholpen.

Duidelijke afspraken, mieuwe cv ketel is netjes geplaatst en duidelijk uitgelegd.

Alles klopt..

Sales goed. Snelheid goed. Prijs goed. Planning goed. Uitvoering goed. Installatie team goed. Goede indruk over branding "hoppenbrouwers" en hun waarden en normen.

Grootte tevredenheid

Goed geholpen bij keuze ketel en de monteur was echt klantvriendelijk. De prijs kwaliteit was goed. Verder was alles naar tevredenheid.

Mijn ervaring was super, snel en deskundig een nieuwe ketel aangesloten. Meedenkend in de spoed uitvoering :)

Netjes, goed personeel, heldere communicatie

Alles volgens afspraak gelopen. Communicatie is goed, helder en goed bereikbaar.

Uitstekend!

Duidelijke en snelle offerte en communicatie, beleefde en nette installateurs, hartstikke tevreden.

Alles goed en netjes geregeld

Offerte was snel klaar en concurrerende. Plaatsing cv-ketel binnen 3 dagen. Goede, viendelijke en nette monteurs. Al met al ben ik erg tevreden.

Wij zijn zeer tevrede

CV ketel netjes geplaatst vriendelijk monteurs Wij zijn zeer tevreden Mari Janssen

De nieuwe CV-ketel via Hoppenbrouwers is top!

Het uitzoeken van de juiste CV-ketel, het bestellen en de installatie afspraak inplannen gaat echt super goed via de website van Hoppenbrouwers. De monteurs waren keurig op tijd aanwezig voor de installatie. De monteurs waren vriendelijk en vakkundig. De installatie is - ondanks een aantal issues en tegenvallers tijdens de installatie - perfect verlopen. De monteurs hebben echt super veel moeite gedaan. Na de installatie hebben wij een duidelijke uitleg gehad over de nieuwe CV-ketel.

Kundig en zeer vriendelijk

Hoppenbrouwers is een zeer professioneel bedrijf. Van het advies, de offerte en het uiteindelijk installeren van onze nieuwe cv ketel alles is volledig naar wens uitgevoerd. Wij raden Hoppenbrouwers van harte aan.

Zeer correcte monteurs, beleefd en werken zeer netjes

Hoppenbrouwers heet een Weheat Flint installatie geleverd en geïnstalleerd met een 300liter boiler en een 100 liter buffervat. Op het dakterras staat de buiten unit en de installatie binnen op de plaats van de cv ketel, past ook maar net. Is 2 weken geleden opgeleverd, verwarming nog niet kunnen testen, maar het tapwater wel. De buitenunit staat op de minst stille stand en maakt weinig geluid, stille modus nog niet gebruikt. Tot op heden zeer tevreden, monteurs zijn 2,5 dag bezig geweest waren allemaal zeer beleefd, werkten netjes en met weinig pauzes.

Goed en volgens afspraak met aardige prijs

De medewerker van Hoppenbrouwers heeft uitstekend werk geleverd. Deskundig, vriendelijk en professioneel. De gedane offerte was zeer acceptabel. Een nieuwe CV-ketel is zoals afgesproken geinstalleerd. Het opruimen na installatie had wel beter gekund. De installateur had geen stofzuiger bij zich. Dat werk moest ik volledig zelf doen. Over toekomstige service kan ik nog niets zeggen. Dat oordeel volgt wellicht over enige tijd.

Klantvriendelijk, snel én vakkundig

Vanaf begin tot eind zijn we goed geholpen. Er werd goed met je meegedacht en ook de monteurs waren vriendelijk. Met 35 graden en geen airco hebben ze ontzettend hard gewerkt om de klus af te krijgen.

Vlot en klantvriendelijk

We hebben onze cv ketel vervangen en waren blij met de goede en vlotte communicatie zowel met de klantenservice als met de installateurs. Het aanvragen van de offerte en de afhandeling/ installatie zijn soepel en naar wens verlopen.

Fijn contact, goede service

Zeer snel, vriendelijk en duidelijk contact met het team van Hoppenbrouwers. Ook bij vragen of storing direct hulp met oplossingen.

Fijn bedrijf, aardig, rustig en vakkundig personeel

De monteurs namen alle tijd, vonden goede oplossingen voor een aantal problemen en namen na afloop tijd om ons nog te adviseren

Alles verliep volgens afspraak. Mooie offerte en werk is vakkundig gemaakt. Prima allemaal. Niets van te zeggen

Klantvriendelijkheid is top

Gedurende het hele traject hebben we ervaren dat het bedrijf snel werkt en reageert, zeer klantvriendelijk is en bekwame en vriendelijke medewerkers heeft. Ook de prijs kwaliteit verhouding leek ons gewoon goed.

Netjes, Adequaat, Snel en geen kleine lettertjes

Echt supergoed, kan eigenlijk niets bedenken wat ik minder goed vond. Ook het werken met monteurs in opleiding begeleidt door een mentor is helemaal goed gegaan

Transportweg 5

5071 ND Udenhout

Over Hoppenbrouwers Thuis

Hoppenbrouwers Techniek wil met het consumentenplatform haar particuliere klanten volledig ontzorgen. Op dit moment bieden wij cv-ketels, (hybride) warmtepompen, zonnepanelen, airco’s, laadpalen en thuisaccu's aan. Ook adviseren wij onze klanten op het gebied van het verduurzamen van de woning. En blijkt tijdens zo’n adviesgesprek dat ook de meterkast moet worden omgebouwd, dan kunnen wij dit ook realiseren. Met onze all-in service willen wij ook onze particuliere klanten volledig ontzorgen.