Professioneel en klantgericht

Vanaf eerste moment prettig contact zijn pro actief met nabellen offerte snel afspraak voor installatie kunnen maken meedenken in de oplossing ter plekke ook nog reparatie aan de gasleiding verholpen kwalitatief goed en netjes gewerkt komen afspraken goed na en communiceren goed

Uitstekend en snel geholpen.

Fijn bedrijf zoals je het meer wilt hebben. Ik had een snelle afspraak, goede communicatie en zeer goede installatie. Ook zorgvuldige nazorg, met rapportage en foto's.

Goed en met werk verricht

Prima firma, goede contacten en afspraken, werk netjes uitgevoerd, vakbekwaam en vriendelijk personeel.

Keurig bedrijf

Alles prima geregeld. Keurige monteurs. Niets op aan te merken.

Snelle en vlotte service, bij het plaatsen van mijn nieuwe cv ketel waren de heren zeer vriendelijk en bekwaam.

Goed werk geleverd

Goede ervaring

goed en vriendelijk

Prima klantcontact. Uitvoering goed en volgens planning

Goede intake en duidelijke offerte. Werkzaamheden goed en volgens plan uitgevoerd. Ook goede nazorg en service als blijkt dat er nog restwerkzaamheden nodig zijn.

Goede prijs/kwaliteit en vriendelijk.

Als eerst was de communicatie top en vriendelijk, de medewerker heeft ons goed uitgelegd wat in onze situatie de beste CV was en heeft samen met ons de juiste gekozen. De installatie werd verzorgd door 2 jonge kerels, naast dat ze vriendelijk en netjes waren hebben ze ook de instantie goed en snel geïnstalleerd met uitleg (omdat ik nieuwsgierig ben)

Goede service en installatie

Zeer klantvriendelijk in het aankoopproces, deskundig advies en zeker niet gericht op het slijten van duurste producten maar juist op maat voor de klant. Installatie was een voorbeeld voor andere partijen, zeer vriendelijk, snel en deskundig.

Prettige communicatie, goede afspraken, nette uitvoerders, offerte behoeft toelichting

Professioneel, kennis van zaken perfecte prijs kwaliteit

Als spoed moest er bij mijn ouders een CV vervangen worden wat hún toen huidige installateur niet lukte door onbereikbaar te zijn, Hoppenbrouwers kende ik uit projecten van mijn vorige werk dus ik belde ze kreeg snel een medewerker en legde de situatie uit, omdat mijn ouders zorgen afhankelijk zijn is warmte en warmwater belangrijk dus er werd gekeken of er in deze drukke tijd van CV vervangen op korte termijn een gaatje was te regelen en dat lukte ze. De nieuwe installatie zit er netter in dan de vorige en alles is netjes afgewerkt en opgeruimd, er zat een installateur in opleiding bij die met de zelfde passie en enthousiasme aan het werk was waardoor er een mooi team aanwezig was. Niets dan lof voor deze jongens. Mijn installatie gaat als het zover is ook door Hoppenbrouwers vervangen worden.

Een zeer goede ervaring met Hoppenbrouwers

Nieuwe CV-installatie nodig, contact gezocht met Hoppenbrouwers daarna ging alles erg vlot. Goed advies gehad, en snelle leveringstijden tijden. De installatie is netjes uitgevoerd door de monteurs met duidelijke uitleg.

Topervaring

Alles all in geregeld voor een nette prijs. Nieuwe cv ketel functioneert prima

De mannen weten wat ze doen!

De mannen hebben keurig de tijd genomen voor de uitleg en goed werk geleverd.,

Goed product en efficient bedrijf

Prima webside. Mogelijkheid tot tel overleg zonder eindeloze wachtrij. Snel een duidelijke offerte. Snelle olaatsing cv ketel. Deskundige en prettige installateurs. Efficient bedrijf die het zijn klanten makkelijk maakt

Goede communicatie en kundige monteurs

Zoals boven omschreven. We zijn tevreden over Hoppenbrouwers en de geleverde en geïnstalleerde airco. De monteurs waren kundig en zeer vriendelijk. Ze hadden wat pech met de aanleg van de stroomtoevoer. Het boren in de fundering wilde niet. Maar door hun vindingrijkheid is het toch in orde gekomen.

Een lastige klus die de jongens van Hoppenbrouwers goed voltooide

Na maanden van gezeur en menig monteurs besloten een nieuwe CV te nemen. De jongens hadden de CV snel vervangen maar er bleek meer mis te zijn. Ze hebben er alles aan gedaan om mij toch met een werkende cv en werkend warm water achter te laten. Complimenten aan Qutaiba en Sem en Bert Jan

Duidelijk en een goede prijs kwaliteit verhouding

Vanaf offerte tot het opleveren van de cv ketel wordt je goed op de hoogte gehouden. Werkzaamheden netjes uitgevoerd

Correct en goed geholpen.

Duidelijke afspraken, mieuwe cv ketel is netjes geplaatst en duidelijk uitgelegd.

Alles klopt..

Sales goed. Snelheid goed. Prijs goed. Planning goed. Uitvoering goed. Installatie team goed. Goede indruk over branding "hoppenbrouwers" en hun waarden en normen.

Grootte tevredenheid

Goed geholpen bij keuze ketel en de monteur was echt klantvriendelijk. De prijs kwaliteit was goed. Verder was alles naar tevredenheid.

Mijn ervaring was super, snel en deskundig een nieuwe ketel aangesloten. Meedenkend in de spoed uitvoering :)

Netjes, goed personeel, heldere communicatie

Alles volgens afspraak gelopen. Communicatie is goed, helder en goed bereikbaar.

Uitstekend!

Duidelijke en snelle offerte en communicatie, beleefde en nette installateurs, hartstikke tevreden.

Transportweg 5

5071 ND Udenhout

Over Hoppenbrouwers Thuis

Hoppenbrouwers Techniek wil met het consumentenplatform haar particuliere klanten volledig ontzorgen. Op dit moment bieden wij cv-ketels, (hybride) warmtepompen, zonnepanelen, airco’s, laadpalen en thuisaccu's aan. Ook adviseren wij onze klanten op het gebied van het verduurzamen van de woning. En blijkt tijdens zo’n adviesgesprek dat ook de meterkast moet worden omgebouwd, dan kunnen wij dit ook realiseren. Met onze all-in service willen wij ook onze particuliere klanten volledig ontzorgen.