Binnen 24uur na koop een nieuwe ketel geïnstalleerd. Er bestaan gelukkig nog bedrijven die het wel snappen. Zeer tevreden van aankoop tot installatie.

Snelle service hooge kwaliteit

Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe CV Van het eerste contact tot en met de plaatsing ben ik zeer tevreden

Goede uitleg over het product

Ervaring en deskundigheid van de monteurs om de airco goed te plaatsen dat alles perfect werkt is fantastisch

Deskundig en servicegericht team

Duidelijke offerte met goede prijs. Vriendelijke medewerkers die ook bij vrieskou en sneeuw doorwerkten. Een kapotte dakpan werd door hun ontdekt en vervangen. Keurig en vlot uitgevoerde werkzaamheden.

Hele fijne combinatie van modern online bestellen met klassiek vakmanschap. Zeer snel proces waar de concurrentie iets van kan leren. Ook de installatie zelf ging erg soepel en was goed doordacht vooraf. Stukje extra contact over onze complexe hybride opstelling waar eerlijk en open afspraken over zijn gemaakt. Uiteindelijk na jaren prutsen en meerdere bedrijven over de vloer hebben we nu een gebalanceerde opstelling en fijn werkend systeem.

Super goed

Super nette mensen en goede monteurs .. ga zo door Hoppenbrouwers

Gewoon top!

Mijn CV ging stuk tussen kerst en oud en nieuw. 3 offertes opgevraagd en Hoppenbrouwers was de enige die binnen een paar uur reageerde. Ik heb daarna nog wat vergelijkingsmateriaal gepakt, maar zij waren de enige die op korte termijn konden installeren. De rest of niks gehoord of prijstechnisch hetzelfde maar latere mogelijkheid. De monteurs kwamen begin januari installeren. zeer vriendelijke en vakbekwame jongens die hun werk met kunde hebben uitgevoerd. Duidelijke uitleg over de werking van de nieuwe themostaat, gebruik app en de nieuwe CV. Daarna alles opgeruimd, het afval en retour materiaal ging met een andere vervoerder mee die diezelfde middag nog kwam. Ik raad Hoppenbrouwers ten zeerste aan.

Zeer fijn

Om 8 uur de monteurs ontvangen, zeer netjes werk verricht en gingen pas weg toen alles perfect was geïnstalleerd. Elk klein foutje werd meteen gerepareerd. Kan niet anders zeggen als keurig werk!

Netjes nakomen afspraak en montage

Ondanks dat offerte ging met foto's is er geen meerwerk bij gekomen en is de prijs hetzelfde gebleven als in de offerte. Keurige montage door deskundige medewerkers en alles netjes achter gelaten.

goede uitleg vooraf en kundige montage

over het plaatsen van de combiketel is vooraf goede informatie gegeven en de montage is keurig uitgevoerd.

Snelle gerichte service

Mijn ketel had het begeven en binnen 48 uur hebben ze op zeer nette en snelle wijze mijn ketel vervangen door een nieuwe, voorzien van duidelijke en complete informatie en begeleiding. Echt top!

zeer tevreden

Snelle service en professionele en vriendelijke medewerkers

Prima monteurs team !

Begin oktober onze nieuwe Intergas HR ketel geplaatst en de 18 jaar oude Nefit meegenomen . Dit verliep vlekkeloos !

Van begin tot het einde correct.

Het voortraject verliep netjes, vragen konden direct worden beantwoord. Ook als er tussentijds vragen waren. Tijdens het plaatsen van de zonnepanelen werd er veel gecommuniceerd en overleg gepleegd. Mede doordat de kabel anders ging lopen dan vooraf bekeken was. Dit werd duidelijk, voordat de werkzaamheden aanvingen, besproken. Geheel tevreden.

Vriendelijke mannen

De monteurs waren vriendelijk en snel klaar ,, met het gevolg dat ze niet gelijmd hadden en een savon die lekte.verder is alles prima .

Geweldig bedrijf

Alles volgens afspraak , prijs en verwerking perfect

Uitstekende service door vakkundige monteurs

De voorbereidingen warenuitvoerig enmeegaand met de wensen van de klant. Installatie verliep prima zonder verrassingen. Alles werd keurig opgeruimd. Testfase meteen goed.

Top ervaring dankzij zeer goede klantenservice en monteurs!

Het proces van aankoop, inclusief wijzingen en plaatsen ging erg goed. Er was ruimte op korte termijn, dat was heel prettig. De website is toegankelijk en productkiezer eenvoudig. Klantenservice ( Claudia)zowel telefonisch als via mail heel vriendelijk en koppelde heel snel terug De monteurs vriendelijk met goede uitleg. Werken netjes. Ik ben erg tevreden! En zou niet weten wat er minder goed of niet goed gegaan is. Top!

Keurige lui

Netjes de boel achter gelaten

Vriendelijk en proper afgewerkt

Alles goed verlopen, Proper afgewerkt, Goede uitleg over de afstandbediening, Algemeen een goed team dat als een geoliede machine samen werkt

Goed alleen wat miscommunicatiie

Goed alleen door miscommunicatie pas 4 maanden later geplaatst.

Installatie monteurs goed. Administratief slecht.

Nieuwe CV ketel. Zonder dat we het wisten werd hij geleverd door E. Commerce Dat staat weer apart van Hoppenbrouwers Udenhout. Maar op de papieren staat overal Hoppenbrouwers Techniek op plus hetzelfde logo. Ook op de site is alles gewoon Hoppenbrouwers. Op de site staat dat ze langs komen voor advies en te kijken wat mogelijk is maar in de praktijk wordt dit niet gedaan. Zonder dat je toestemming geeft wordt het bedrag van het onderhoudscontract automatisch afgeschreven.( dit is ondertussen teruggedraaid) Onderhoudscontract van Hoppenbrouwers Udenhout komt te vervallen Er moet een nieuw contract worden afgesloten. E.Commerce neemt het bestaande contract niet over dus heb je twee onderhoudscontracten voor een ketel. met de naam Hoppenbrouwers en met hetzelfde logo. Hoppenbrouwers in Den Bosch ( e. commerce ) wil het niet oplossen. Hopelijk komt dit bericht ook bij de directie terecht.

redelijk gevoel

ze hebben het mooi aan gesloten. Alleen de buitenvoeler was niet nodig om dit aan te sluiten. Hoppenbrouwers gebeld, is er toch weer een monteur geweest en aan gesloten. maar de volgende ochtend lag er een beetje water onder de afvoer. weer gebeld, zijn er twee monteurs geweest. afvoer pijp opnieuw gelijmd. en de afvoer kanalen boven op de cv ketel vervangen. dit omdat de pijpen niet goed waren. Maar tijdens het naar boven sjouwen van materialen was er een ijzerzaag naar beneden gevallen op de trap met het gevolg een deuk in de trap. jammer. verder gaat het wel met de cv

Vakbekwaam personeel en goede uitleg gekregen over nieuwe kachel

Vriendelijk personeel hebben kachel goed gemonteerd.

Prima verzorgd vanaf informatie tot installatie

Een duidelijke uitleg over hybride en beoordeling van onze thuis situatie ivm plaatsing’s mogelijkheden zowel binnen als buiten. Hierop aansluitend kregen we een totaal prijs zodat we meteen wisten waar we aan toe waren, zonder bijkomende kosten achteraf. Vriendelijk en net personeel maakt het plaatje compleet. Wij hebben bij dit bedrijf een goed vertrouwen en kunnen nu zorgeloos genieten van onze nieuwe installatie.

Transportweg 5

5071 ND Udenhout

Over Hoppenbrouwers Thuis

Hoppenbrouwers Techniek wil met het consumentenplatform haar particuliere klanten volledig ontzorgen. Op dit moment bieden wij cv-ketels, (hybride) warmtepompen, zonnepanelen, airco’s, laadpalen en thuisaccu's aan. Ook adviseren wij onze klanten op het gebied van het verduurzamen van de woning. En blijkt tijdens zo’n adviesgesprek dat ook de meterkast moet worden omgebouwd, dan kunnen wij dit ook realiseren. Met onze all-in service willen wij ook onze particuliere klanten volledig ontzorgen.