Geweldige winkel super aardig personeel En ik werd goed geadviseerd en geholpen
Heeeeeel fijn om te lezen en heel lief van je om te schrijven:-). Dank je wel en graag tot ziens!
Verrassing voor mijn vrouw, de Melt is een topper. Veel orgasmes aaneen en veel variatie met de app
Haha, heel fijn om te horen! Dank voor je review en ja, die Melt is een toppertje! Zoals alle speeltjes trouwens van Womanizer. Daar heb je jaren genot van:-). Nog heel veel plezier te gaan dus!
Mooi winkel, mooie spullen. Gewoon goed
Bij afhalen heel vriendelijk ontvangen, product mooi verpakt, werkt prima. Net geen vijf sterren omdat ik de winkel wel heel ruim en open vind, ik zou niet meteen rond gaan kijken. Geeft ineens een beetje drempelvrees! Wie weet een volgende keer. Maar verder alle lof voor jullie winkel/website. Ik was er in de jaren negentig al eens (op andere plek?), en jullie bestaan gelukkig nog steeds.
Hi Ang, dank je wel voor je mooie review! Goed te horen dat je een goede ervaring had in de winkel, en natuurlijk met de producten! Wat betreft je punt van aandacht voor de sfeer in de winkel; ik begrijp helemaal wat je bedoeld. De winkel lijkt wel 2x groter te zijn geworden na onze verbouwing van vorig jaar. In werkelijkheid hebben we wat muurtjes afgebroken en verplaatst, waardoor alles logischer en ook ruimtelijker is. Maar het is daardoor ook minder 'knus'. (Onder andere de fraai versleten rode vloer is vervangen door een fonkelnieuwe rode vloer) We zijn sinds de verbouwing aan het verbeteren en finetunen. Het kan dus heel goed zijn dat je het gevoel van 'drempelvrees' helemaal niet meer krijgt de volgende keer! Want dat is het laatste wat we willen! We blijven bezig voor het beste resultaat en graag tot een andere keer! groet, hanni
Wat fijn om een winkel te hebben waar ik mijn vraag via de mail kan stellen en dan snel en kundig advies krijg. Heel plezierig!
Wat een heerlijke lieve berichtjes! Geen wonder dat we zo dol op onze klanten zijn:-) Dank je wel en tot ziens! xxhanni
Supersnelle levering en heel gezellig ingepakt. Ook heel fijne en open sfeer om je vragen te kunnen stellen.
Ik ben hier zo goed geholpen met mijn outfit voor BITCH! Hele mooie zaak, lieve mensen en een hele fijne sfeer. Ik kom zeker terug ❤️
Wat lief! heel veel plezier met je outfit! xxhanni
Ik heb diverse producten besteld. De levering was snel. De producten van goede kwaliteit. Dat is fijn winkelen!
:-) Dank voor je review, heel fijn om te lezen, veel plezier met je bestelling en graag tot ziens! xxhanni
Schneller Versand. Guter Service. Kann ich nur empfehlen. Danke
Op de dag zelf een plekje kunnen boeken voor een aftrek cursus. Helaas geen bevestigingsmail gekregen met info. Ben op goed geluk heen gegaan. Cursus was zeker leuk, humorvol en gezellig. Maar was al bekend met aardig wat van de 12 technieken. Zeker leuk voor diegene die er niet zoveel van weten. We zouden nog handouts opgestuurd krijgen via de mail. Die heb ik helaas ook nog niet ontvangen. Cursus avond zeker leuk, communicatie onder de maat.
Hi Esmeralda , jammer dat ik je heb gemist! Zou je me je emailadres willen sturen dan kan ik de hand-out naar je sturen. Goed om te lezen dat je een leuke avond hebt gehad, ook al was je al bekend met een deel van de inhoud; je vond het toch een leuke ervaring en daar zijn we blij mee. De mail kan naar: [email protected]
Bestelling kon vlot in de winkel afgehaald worden.
bestelling en spullen online helemaal goed
Commentaar : Jullie zijn ooit begonnen vanuit de aandacht voor de vrouwelijke waarneming / zeer prijzenswaardig , zeker toendertijd / intussen is de 'male gaze' jegens vrouwen ook geëvolueerd / de hetero receptie van het feminiene / het zou wellicht 'emanciperend' zijn om een 'nieuwe , ontwakende masculiniteit ' zichtbaar te maken in jullie aanbod / ook omwille van vrouwen
Beste Johannes, hartelijk dank voor je review en aanbeveling! Fijn om hierop te kunnen reageren:-). Wij zijn inderdaad met Mail & Female gestart in een tijd dat het voor vrouwen not done was om van seks te houden. Die tijd ligt nu gelukkig voor de meeste mensen ver achter ons! (Altijd oppassen dat de tijd niet teruggedraaid wordt...). In onze 1e Mail & Female Catalogus/1988 https://cdn.shopify.com/s/files/1/0507/4390/2377/files/MailFemalecatalogus1-1.pdf?v=1609121298 is te zien hoe pover ons aanbod producten was, voor zowel vrouwen als mannen. We keurden 99% af wegens slechte kwaliteit, niet effectief of op onaantrekkelijkheid. We fotografeerden alles in eigen beheer door fantastische fotografen en vormgevers, en zo kwamen we tot een product dat emanciperend werd voor een groot publiek. En ja vanuit de female gaze. Alhoewel er altijd mannelijke medewerkers aan de catalogi meewerkten. Wanneer ik nu kritisch naar onze website kijk, zie ik nog altijd onze authentieke 'female gaze', (zeker wanneer ik dat vergelijk met onze concullega's), want de curatoren bij ons zijn nog altijd voornamelijk vrouwen. Onze evaluatie is door de jaren heen echter wel degelijk altijd hot & happening. We zijn gaandeweg van "voor en door vrouwen en mannen die van ons houden," een inclusieve sekswinkel geworden. Een evaluatie die bij ons past vanuit onze missie dat iedereen recht heeft om in vrijheid zelf te bepalen met wie iemand lief & seks wil delen. Daar willen we ook graag de goede seksproducten voor aan kunnen bieden. Juist daar mankeert nog wel een en ander aan. De seksindustrie richt zich vooralsnog voornamelijk op vrouwen. En hoewel veel van deze producten fijn zijn voor ieder mens, is dat er niet altijd aan af te zien qua vormgeving en verpakking. Vaak zijn deze nu wel fraai maar vooral commercieel-vrouwvriendelijk. Zichtbaarheid van onze gender neutrale praktijk is nog een uitdaging maar onze ambitie is hoop ik wel herkenbaar, want iedereen moet zich bij ons thuis kunnen voelen. Het is nog even wachten op een vernieuwende industrie die mee evalueert, en die kan voorzien in bijbehorende producten. Zodat uiteindelijk alle mensen zich gezien en gerespecteerd weten, dat is het doel!
Super snelle service en fantastisch product!
Zeer snelle levering
Ik had last van schrijnen bij vrijen, heb mailtje gestuurd of dat an mijn glijmiddel kon liggen en goed advies gekregen
Dank je wel voor je review en heel blij dat we je verder hebben kunnen helpen! Ook inderdaad goed om te weten dat je bij ons met al je vragen terecht kunt. We weten namelijk best heel veel; natuurlijk niet alles. We kunnen in bepaalde gevallen ook prima doorverwijzen naar specialisten waar je met je problemen goed terecht kunt. Dus blijf niet zitten met vragen of problemen en wees je ervan bewust dat je nooit de enige bent die met precies hetzelfde zit!
betrouwbaar en goede service
Het programma is mooi opgebouwd, maar te technisch en afstandelijk aanvoelt; ik mis de warme, liefdevolle benadering. Dat vind ik jammer.
Hoi Ilona, dank voor je review maar het is me niet duidelijk waar je precies op reageert... Wil je daarover duidelijkheid geven? We willen kritiek graag serieus bekijken! Groet, hanni [email protected]
Deze jurk als kadootje voor mijn vrouw gekocht voor speciale gelegenheden zoals een intiem dinertje. Ze zag er super sexy uit en was er erg blij mee.
Wat leuk om te lezen! Dank je wel en heel veel plezier samen:-) Tot ziens, groetjes M&F team
Zie vorig antwoord.
Pakket is bezorgd bij de buren op nr. 16 16 oktober 15:00 Bezorgd op 16 oktober 15:00 Vervelend wanneer je geen bericht hebt gehad van de postbesteller. Maar je krijgt deze info ook in de mail met de T&T. * Als Mail & Female een verzendvertraging heeft, dan krijg je daarvan altijd bericht. * Je kunt natuurlijk ook altijd terecht bij [email protected] met vragen over verzendingen. Ik hoop dat je je pakje inmiddels hebt ontvangen! Groet, hanni
Goede lever van producten. Nog niet uitgeprobeerd:)
Ik kom zeker bij u terug
Dank je wel voor je beoordeling! Graag tot ziens:-)
De winkel is fijn, je wordt goed geholpen. Ik moest er even over nadenken en het heb besteld via internet en opgehaald in de winkel. Toch leuk om daar te zijn. Fijne medewerkers!
Heel leuk om te lezen en een goede aanbeveling! Want lieve mensen kom toch gewoon lekker bij ons langs. Wij zijn er om je te assisteren, informeren en het beste samen met je uit te zoeken:-) Graag tot ziens en liefs van team M&F
Verpakking is neutraal en discreet. Artikelen mooi en met liefde ingepakt. Heel tevreden met de bestelling.
Nieuwe Vijzelstraat 2
1017 HT Amsterdam
Mail & Female is sinds 1988 dé inclusieve sexshop van Amsterdam voor het ontwikkelen van jouw unieke seksualiteit. Ontdek sex toys, kleding en meer!