Mijn ervaring met Mail & Female is positief

Score 10

Goede ervaring, snelle reactie op mijn vraag over een artikel dat niet voorradig was. En toen het artikel er eenmaal was, werd het ook snel verzonden.

Snel, discreet en deskundig

Score 2

ik zit nog steeds oo mijn bestelking te wachten. had verleden week al geleverd moeten zijn. dus bij deze.......eeen zeer negatieve beoordeling. STUUR MIJN BESTELLING!!!!!!!!!!!!

Score 7

Ik zou mijn product 6 dagen geleden binnen krijgen. En het is er nog steeds niet.

Score 10

Prettig aanbod van kwaliteit, sympathieke communicatie

Score 10

Goed verlopen, duidelijke site, breed gamma, correcte prijzen.

Score 10

heb een product gekocht dat niet goed werkte, lade niet op. Na telefonisch overleg teruggestuurd en direct en zonder commentaar vervangen met en uitgebreide uitleg. Prima service.

Score 8

Ik heb een vibrator en een yoni ei besteld. Beide werden op tijd en goed ingepakt geleverd.

x

Score 10

Heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, snel en discreet. Gezellig verpakt in cadeaupapier.

Score 10

Heel tevreden, alles wordt als een cadeautje ingepakt, heel leuk, word er blij van.

Score 8

ik heb er een tool gekocht voor mijn vriend, fout! Totaal verkeerd cadeautje, niks voor mannen vond hij -((

Score 10

Ik heb goede ervaringen met het bedrijf. Uitgebreide informatie, snelle verzending en goed ingepakt.

Prettig discreet

vlotte transactie

Score 10

Supersnelle levering! Goede service en prachtig verpakt!

Prima, snel en accuraat.

prettig,niet opdringerig.

Heel positief

Score 8

Snelle levering en producten leuk verpakt. Het is alsof je een kadootje krijgt!

Score 10

Snelle levering, Goede kwaliteit producten.

Score 9

Gewoon goed

Score 10

Ik ben altijd blij met mail van Mail & Female. Een bijzonder bedrijf met een aantal iconische producten zoals de speelgel! Fijn dat we mogen genieten van 30% korting. Een mooi gebaar

Nieuwe Vijzelstraat 2

1017 HT Amsterdam