Score 10

Fijne klantenservice. Het inpakken van mijn bestelling maakt het ook altijd net even dat extra beetje feestelijk

Score 8

Artikel besteld, kwam keurig op tijd en in orde.

Prima service.

Score 8

Heel goed en betrouwbaar.

Score 10

Ben blij met jullie vrouwvriendelijke sekswinkel met goede persoonlijke service!

Score 10

Ik heb een bestelling geplaatst via de website, die snel geleverd werd.

Score 10

Prima, discreet en goede service

Score 10

Erg fijn bedrijf met goede service , ik had een product besteld wat niet leverbaar was , kan gebeuren, en kreeg direct een mailtje met een aangeboden alternatief. Het contact voelde erg persoonlijk , producten waren keurig verpakt , en zijn van.goede kwaliteit.

zeer goed

Duidelijke website

super

Snel en vriendelijk

Score 10

Super snelle levering, heel discreet verpakt. Prima.

Score 8

Duidelijke website, snelle levering. Helaas verkeerde product. Chat functie op website gebruikt, maar geen reactie op ontvangen.

Score 10

ik heb steeds prima ervaringen met M & F discreet, hip, vlotte afhandeling van bestelling, ruime keuze kortom ga zo door!

Score 10

Prettige benadering goed advies en waar het gaat om kledingmaat een flexibele houding. ( er kan gemakkelijk geruild worden.) Prettige ervaring en eindelijk wat meer voor de man.

Goede producten, snel geleverd

Score 10

Heb voor t eerst wat besteld dus ervaring heb ik nog niet

Score 8

Prima, geen problemen, alleen kon ik door de actie niet alleen bestellen (bedrag van nul Euro gaf een foutmelding).

Positief

Score 10

Mooie site met wat andere producten en dat maakt het leuker. En ongevraagd is het product ingepakt dus ik kon het leuk geven.

Nieuwe Vijzelstraat 2

1017 HT Amsterdam