Score 8

Goede productlijn, in allerlei opzichten. Ook voor hen die iets verder willen gaan dan gewone lingerie bijvoorbeeld.

Score 10

De webbesteling is prima verzorgd in een neutrale verpakking en volgens het opgegeven tijdschema bezorgd. Een 10 dus.

Score 10

Discreet verpakt, de losse items zijn echt een cadeautje. Nazorg bij vragen is ook super

Zeer positief

Score 10

Correcte en snelle levering met een personal touch.

Zeer positief

Score 4

Ik was in het verleden altijd erg tevreden- en ook dit keer werd het precies op tijd afgeleverd op de gewenste tijd, externen produkt doet het niet! Ik zal het dus terug moeten sturen en heb geen idee hoe dat werkt, gedoe. Vond ze ook met alles een stuk duurder dan in het verleden. Jammer! Geen goede ervaring dus dit keer, wel met de bezorging die op tijd was.

prima service , vrolijk

chjk

Score 8

Prima service. Prettige communicatie.

Score 10

Prettige, vlotte , discrete service met een leuke personal touch.

Score 10

Prettige, vlotte , discrete service met een leuke personal touch.

Twee producten gekocht

Score 10

snelle complete levering prima bestelprocedure. Discrete verpakking

Score 2

23 augustus een bestelling geplaatst. Maar tot op heden nog geen product ontvangen. Terwijl ik het met ideal betaald heb.

Doet wat wordt beloofd

Score 6

OK

Score 8

Prettige website, beeldmateriaal mag echt beter chat werd wel gestart maar vervolg ging erg traag

Zoals het hoort: bestellen-betalen-leveren

Nieuwe Vijzelstraat 2