Laden reviews...
Review overzicht
17 February 2024
J
Doornspijk
Naar mijn weten is mijn factuuradres gebruikt als verzendadres en niet het door mij opgegeven verzendadres.
13 February 2024
Bob Overdijk
Apeldoorn
Overzichtelijke site en makkelijk bestellen. Snelle levering en netjes factuur via mail ontvangen.
12 February 2024
Lang wachten op verzending
7 February 2024
Jan De Schutter
Pulderbos
Vandaag besteld de dag er na geleverd snel en gemakkelijk top
7 February 2024
Patrick Van Rafelghem
STEENOKKERZEEL
Komt leverdata ook na opschuiven niet na. Communiceert verschoven leverdata ook niet met klanten. Lang verhaal kort... Slecht bedrijf met slechte communicatie. Doe geen zaken met Amacoo.
6 February 2024
Niek
Didam
Ik zal er de volgende bestelling weer plaatsen
3 February 2024
Johan
Reuver
Ik heb weken lang op mijn onderdelen gewacht en toen ze kwamen waren ze verkeerd. Telefoon wordt niet opgenomen en e-mail wordt niet beantwoord. Kan niets me deze onderdelen, ben mijn geld kwijt (tot nu toe) en ik houd er een boze klant aan over.
Ludo
Eijsden
* heldere webwinkel met goed assortiment * vlotte afhandeling, niet puur automatisch, maar met oog voor de persoon van de klant
Kees
Tevreden
27 January 2024
BELGOKABEL
Evergem
Ik heb besteld, ik heb betaald jullie hebben gemeld dst het product door mij is ontvangen maar ik heb nooit iets ontvangen. Ook op mijn mail wordt niet gereageerd! Neem svp jullie verantwoording en mail me op [email protected] om uit te zoeken wat hier mis is gegaan!!
26 January 2024
Nico
schimmert
Beste Nico,
Vervelend dat u uw pakket niet ontvangen heeft.
Wij hebben hierover van u helaas geen eerdere mail ontvangen.
Uiteraard gaan we voor u uitzoeken wat er aan de hand is.
We zullen u via mail op de hoogte houden.
Slechts Bedrijf
25 January 2024
Erbil
Spijkenisse
Zijn telefonisch niet te bereiken en bellen niet terug. Reactie op mail laat ook lang op zich wachten
25 January 2024
p
Den Bosch
Banden en velgen zijn goed maar de rollagers in de wielen, enorm veel spil in, deze direct vervangen door andere.
24 January 2024
Severijn
Staden
Beste Severijn,
Dank voor je "Product review".
Het is jammer dat je de lagers al vervangen hebt, want het klinkt als een defect aan het artikel wat niet hoeft. In dat geval kunnen we vaak onder garantie vervangen.
Volgende keer misschien eerst ons een mailtje sturen...
Gewoon goed
21 January 2024
Bert
Ruurlo
Beste Bert,
Dank voor je reactie.
Soms zijn we afhankelijk van toeleveranciers en transporteurs, wat kan leiden tot vervelende vertraging. Hiervan zijn we ons bewust en proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen, wat niet altijd lukt.
We blijven er in ieder geval aan werken en hopen u in de toekomst weer te mogen voorzien van onze producten.
Team Amacoo
Het wachten waard indien mogelijk,want het scheelt veel geld voor een toch goed product.
8 January 2024
H.
Wanwert
Dank voor je reactie.
We zijn blij dat je tevreden bent.
We doen er alles aan, ondanks het soms wat langer duurt, zo snel mogelijk te leveren tegen de beste prijs!
Bestelling niet ontvangen.
1 January 2024
bart
Belgie
Beste Bart,
Uw bestelling is direct na de kerstdagen aan u verzonden, Hiervan heeft een track en trace ontvangen van onze transporteur. Daarin staat vermeld dat uw zending onderweg is.
U zult begrijpen dat, rond de feestdagen, transporteurs het erg druk hebben. Advies is daarom ook om de track en trace in de gaten te houden.
Rampzalig
1 January 2024
koen
Veldegem
Prima zeer snelle levering
23 December 2023
nv mepo
lille be
De levertijd was bijna 2 weken langer dan de website vermelde. Verder wel redelijk snelle reacties van de klantenservice en goede prijzen.
20 December 2023
Thys
Friesland
degelijk
19 December 2023
Durk
Friesland
Bestelling geplaatst op 11/11/2023 (#700051506) en op 24/11 krijg ik melding dat het bij DPD is verwerkt. Op 25/11 vertoeft het pakket bij een depot van DPD, Sindsdien verandert er niets meer aan de status, noch enige reactie van Amacoo Twee dagen geleden stuur ik een e-mail aan Amacoo, om meer info betreffende mijn pakket. Tot op heden zonder antwoord! Pittig detail, bedrag van het pakket is reeds van mijn rekening gehaald.
14 December 2023
Johan
Snelle bezorging, snel antwoord, gewoon goed.
13 December 2023
WJJ Baken