Betrouwbaar Hoveniersbedrijf die�

Betrouwbaar Hoveniersbedrijf die afspraken keurig nakomen. Werk was ruim binnen de planning gereed. Fijne medewerkers waarmee je goed kon communiceren en die alles ook keurig opgeruimd achterlaten! Het eindresultaat is werkelijk fantastisch!

Heel netjes en snel geplaatst!!

Heel netjes en snel geplaatst!!

Mooie schuttingen

Mooie schuttingen Netjes geplaatst Prima service Komen afspraken netjes na Wij zijn er heel blij mee!

Blij met onze schuttingen.

Blij met onze schuttingen.

Geen prettige ervaring gehad

Geen prettige ervaring gehad, de schuttingen zijn verder prima. Er werd ter plaatse 2 maal onterecht beoordeeld dat een schutting niet geplaatst zou kunnen worden. E�n kant werd opeens alsnog geplaatst na wat doorvragen. Aan de andere kant werd een regenpijp kapot gemaakt die in het zicht lag welke we zelf moesten repareren. Er werd toen gezegd dat er nog een regenpijp onder de grond liep en ze deze ook hadden kapot gemaakt en ze zijn zonder het zetten vertrokken. Waren zeker van hun zaak (ook bij navraag omdat ik twijfelde), in communicatie niet heel helpend. Uiteindelijk bleek dit niet het geval, is er te snel beoordeeld �n moesten we zelf graven om er achter te komen dat het niet zo was. We moesten dus onnodig wachten en de communicatie hierover verliep moeizaam.

Voor de uitvoering zeer goed

Voor de uitvoering zeer goed, maar voor het afstemmen alvorens akkoord vond ik de communicatie te wensen overlaten. Op geen enkele mail kreeg ik een inhoudelijk antwoord. Bijna was ik afgehaakt. Ik vroeg om een offerte en had daar enkele eenvoudige vragen over, zoals: hoe wordt het uitgevoerd bij de muur of aan de andere kant wilde ik iets meer weten over de bevestigingsbeugels en ook iets over een door uw bedrijf reeds geplaatste schutting bij de buren. Op al die vragen kreeg ik telkens het volgende antwoord: 'gaat u akkoord met de offerte'. Wat voor ervaring heb je dan in de praktijk om met de klant af te stemmen? vroeg ik mij dan af. Tenslotte kreeg ik een tweede offerte met een korte mededeling dat de gegevens van de buren daarin zijn verwerkt. Op goed geluk ben ik maar akkoord gegaan. De mensen op de werkvloer hebben mij gelukkig zeer tevreden gesteld.

Prijs is goed

Prijs is goed, kwaliteit goed, wordt goed meegedacht met de klant. Moeite waard om hier eens te gaan kijken mocht je op zoek zijn naar een schutting

Heel tevreden!

Heel tevreden!

Super mooi

Super mooi erg tevreden

Top service. Super tevreden over de kwaliteit.

Zeer vakkundig in het verwerken van de�

Zeer vakkundig in het verwerken van de order als ook het plaatsen??.

Service en Klantbehandeling

op het vooraf aangekondigde tijdstip kwamen de mannen van Gras en Groen Kunstgras bij mij aan. Alles is precies volgens offerte gedaan. Het is prachtig geworden , precies zoals ik het mij had voorgesteld. Alle oude materialen zijn keurig verwijderd. Geweldig service.

Zeer tevreden!

Geweldige service, top kwaliteit kunstgras en al het restafval afgevoerd! Wij zijn ontzettend blij dat we Gras en Groen hebben ingeschakeld voor het leggen van ons kunstgras. Een aanrader!

Mooie schutting en alles goed geregeld

Mooie schutting en alles goed geregeld

Vakwerk!

De mannen van Gras en Groen Kunstgras hebben vakwerk geleverd! Niet alleen hebben ze een prachtige grasmat aangelegd (de California Chill, het lijkt net echt!), ook hebben ze een schommel veilig in de grond verankerd. En alsof dat nog niet genoeg was, hebben ze ook nog een mooie sierrand aangelegd aan de rand van de grasmat om te voorkomen dat de kleine stenen die we al hadden op de grasmat kunnen vallen. Het kost wat, maar dan heb je ook wat! De mannen waren binnen twee uur klaar en hebben alles weer netjes achtergelaten. Een afspraak was ook zo geregeld (vanaf het moment van de aanvraag tot de offerte tot het daadwerkelijk leggen duurde het drie weken).

Tevreden klant

Gras ligt er uitstekend in, vriendelijke mensen.

Zeer snel en netjes geleverd.

Zeer snel en netjes geleverd.

Snel gelegd, goede service!

Wij hebben ons oude gazon laten verwijderen en kunstgras laten leggen. Snel gelegd, goede service, ziet er echt uit!

Aanrader!

Goede kwaliteit, gelegd volgens afspraak.

Supermooi!!

Ze waren op tijd, in 4 uur lag het grasveld er prachtig bij. Al het oude gras afgevoerd en onze tuin netjes achtergelaten.

Prettige offerte-afdeling die ook met�

Prettige offerte-afdeling die ook met je meedenkt. Grasmat ligt er keurig bij.

Uitstekende kwaliteit!

Gras en Groen heeft onze achtertuin�

Gras en Groen heeft onze achtertuin voorzien van kunstgras en een trampoline, die is ingegraven. Dit is zeer professioneel en kundig gedaan. De jongens van Gras en Groen zijn beleefd en werken hard. Alles wordt nadien netjes en opgeruimd achter gelaten. Wij als jong gezin zijn zeer blij met ons nieuwe, groene gazon en de hoge kwaliteit hiervan. Wij zouden Gras en Groen dan ook zeker aanbevelen; hier wordt vakwerk geleverd!

Geweldig werk geleverd en super snel�

Geweldig werk geleverd en super snel geregeld!!!

Werk is naar volle tevredenheid�

Werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd en er werden duidelijke afsprakenen gemaakt, die ook werden opgevolgd.

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen

Gras en Groen is een hoveniersbedrijf in de breedste zin van het woord. Vanuit de vestiging in 's-Hertogenbosch verlenen wij onze diensten aan met name particuliere tuinbezetters. Gras en Groen zorgt voor de aanleg van de complete tuin. Dit start vaak met een passend tuinontwerp waarna de hoveniersteams zorgen voor de realisatie en later ook het tuinonderhoud. Daarnaast is Gras en Groen ook uw partner voor specifieke werkzaamheden. Gespecialiseerde hoveniers zorgen voor de montage van overkappingen, schuttingen en het aanleggen van groendaken en kunstgras is een landelijk werkgebied.