Keurige plaatsing.

Keurige en goede plaatsing. Nette offerte.

Goed geholpen en erg tevreden met het resultaat.

Goed geholpen en erg tevreden met het resultaat. Gras en Groen heeft met ons meegedacht voor de beste oplossingen in onze tuin. Daarnaast zijn ze erg snel en netjes te werk gegaan en kunnen we nu genieten van een prachtige nieuwe tuin. Absoluut een aanrader!

Erg tevreden over het eindresultaat

Tot op heden erg tevreden over het eindresultaat, ziet er mooi uit.

Zeer professionele club met een�

Zeer professionele club met een persoonlijke benadering.

Tevreden klant

Binnen ��n werkdag een offerte ontvangen. Na akkoord en het inplannen van de opdracht, is een Laurierheg van 19 meter lang en 2 meter hoog binnen 1 dag verwijderd en afgevoerd. Aan het eind van de daarop volgende ochtend stond de schutting er al. Alles is conform de afspraken gegaan. Ik ben een tevreden klant.

Plaatsing hout-beton schutting bij lastige omstandigheden

Bij ons is een hout-beton schutting van 30 meter lang gezet. De afspraken rond offerte en plaatsing zijn prima gemaakt. Telkens snelle reacties op mijn mail. De heren die de schutting hebben geplaats hebben uitstekend werk geleverd en tijdens het werk ben ik steeds op de hoogte gehouden van bijzonderheden en voortgang. Uiteindelijk bleek de grond extreem hard en bezaaid met dikke wortels en beton, waardoor de werkzaamheden uitliepen. Ook daarin is in samenspraak geopereerd en zijn de extra kosten in goed overleg overeengekomen. Niets anders dan lof.

Prachtige overkapping geplaatst

Prachtige overkapping geplaatst, zeer kundig personeel en ook nog gezellig! Daarna ook vakkundig een lap kunstgras gelegd. We zijn zeer tevreden.

Vervanging kunstgras.

Gras en Groen heeft in mijn tuin nieuw kunstgras gelegd. Op dezelfde plaats had ook al kunstgras gelegen maar hier was veel onkruid en mos ingegroeid. Het nieuwe kunstgras ligt op advies van Gras en Groen nu tussen opsluit-banden zodat het minder vatbaar is voor de groei van onkruid en mos. Het resultaat mag dan ook gezien worden. Nadat de ondergrond van het gras bij de opsluit-banden iets verzakt was, werd dit binnen 2 dagen hersteld. Daarom ben ik zeer tevreden over het product en de geleverde service.

Top kunstgrasveldje

Uitermate tevreden met hockeyveldje voor de kinderen. Netjes opgeleverd. Uitermate correct. Top!

kunstgras is perfect gelegd.

kunstgras is perfect gelegd.

#NAAM?

+ Goed bedrijf levert vakwerk. + Hele fraaie schutting geplaatst. + Hoge kwaliteit materiaal + Tot op detail afgewerkt. + Aardige lui en harde werkers. - Helaas wel wat olie geknoeid op natuursteen bij aanvullen vd compressor! Niet gemeld. - Communicatie in offerte traject wat moeizaam, lastig om de juiste persoon aan de telefoon te krijgen. Vriendelijke dame aan de telefoon maar is inhoudelijk niet op hoogte van uitgebrachte offertes. Al met al een terechte en dikke aanbeveling wat ons betreft!

Prettige en snelle service

Prettige en snelle service! Binnen 2 weken van offerte naar een mooi kunstgras veldje met natuurlijke uitstraling! Goede ervaring en absolute aanrader.

Fijne service

Vlotte service, zelfs de grondpin van de droogmolen hebben ze voor me geplaatst. Netjes gelegd en duidelijk advies over hoe het te behandelen. We zijn er erg blij mee

Mooi stukje werk geleverd.

Mooi stukje werk geleverd.

Zeer tevreden over de duidelijkheid en oplevering. Perfecte kwaliteit kunstgras waar wij enorm van genieten. Ook de jongens die de klus kwamen doen waren netjes, vakkundig en behulpzaam. Dikke aanrader!

Betrouwbaar, deskundig bedrijf met een goede prijs kwaliteit verhouding

Ik heb voor de plaatsing van een hout betonschutting meerdere bedrijven vergeleken en offertes opgevraagd. Gras En Groen had van die bedrijven de meeste en beste recensies op internet. De prijs was ongeveer gelijk aan de offertes van andere bedrijven en naar mijn mening een goede prijs/kwaliteit verhouding. Prachtige hout beton schutting laten plaatsen door gras en groen. Staat kaarsrecht, mooi afgewerkt en 32 meter in een dagje geplaatst ondanks enorm stugge kleigrond. Ook hele mooie en stevige poortdeur erin. De schuttingbouwers (Aladdin en Nick) werkten enorm hard, vlot en nauwkeurig. Als er een obstakel of probleempje was werd er meteen deskundig een oplossing gevonden. Van te voren goed mailcontact gehad met Thijs, die ook van te voren langs is gekomen en ons kon laten zien wat er nodig was om de tuin gereed te brengen voor de plaatsing. Erg fijn dan ook dat Gras en groen van te voren langs kon komen, zo kunnen er geen misverstanden ontstaan. Erg professioneel en betrouwbaar bedrijf.

Gras en Groen heeft keurige schuttingen�

Gras en Groen heeft keurige schuttingen geplaatst. Prima service!

Ze hebben de schutting netjes en snel geplaatst op de afgesproken datum

Ze hebben de schutting netjes en snel geplaatst.

Prima service! Snelle en klantvriendelijke communicatie, transparantie prijsstelling

De schuttingen zijn strak en netjes�

De schuttingen zijn strak en netjes aangebracht.

Terrasoverkapping

Vorig jaar al naar volle tevredenheid onze tuin laten aanleggen door Gras en Groen. Dit jaar hebben zij de terrasoverkapping verzorgd. Wederom een goede communicatie, snelle levering en de overkapping is volledig naar onze wensen opgeleverd. Wat een vakwerk is hier weer geleverd.

Mooi ontwerp gemaakt

Mooi ontwerp gemaakt, snel en vakkundig uitgevoerd. Wij zijn heel tevreden met de nieuwe tuin!

Klantvriendelijk

Service is goed, klantvriendelijk!

Top bedrijf

Goede service, alles makkelijk geregeld en erg mooi afgeleverd. Top bedrijf. Kan ik iedereen aanbevelen.

Goede service, nette afwerking

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen

Gras en Groen is een hoveniersbedrijf in de breedste zin van het woord. Vanuit de vestiging in 's-Hertogenbosch verlenen wij onze diensten aan met name particuliere tuinbezetters. Gras en Groen zorgt voor de aanleg van de complete tuin. Dit start vaak met een passend tuinontwerp waarna de hoveniersteams zorgen voor de realisatie en later ook het tuinonderhoud. Daarnaast is Gras en Groen ook uw partner voor specifieke werkzaamheden. Gespecialiseerde hoveniers zorgen voor de montage van overkappingen, schuttingen en het aanleggen van groendaken en kunstgras is een landelijk werkgebied.