Tot nu toe geen last van muizen meer

Voor mijn een top bedrijf

Zijn goed bereikbaar en maken goede afspraken die ze ook nakomen

Duidelijke site en snelle levering

Ik had mijn product snel en makkelijk gevonden op de website. En het werd 2 dagen na bestelling meteen geleverd.

makkelijk besteld en snel geleverd

Het graszaad wat ik zocht voor een goede prijs, makkelijk besteld en snel geleverd.

Eerste keer besteld bij Gras en Groen is zeer goed bevallen.

Gunstige prijs en snelle levering.

Goede voorlichting, snelle levering

Goede voorlichting, snelle levering

Snelle levering i.c.m een goede aanbieding

Snelle levering i.c.m een goede aanbieding. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. En heb een goed product.

Om 11:00 uur besteld, de volgend morgen om 08:30 uur stonden ze al voor de deur met de graszoden!

Alles op tijd

Bestelling geplaatst, snel geleverd.

Sneller levering, goede prijs

Sneller levering, goede prijs

Snel en goed

Goede bezorging

Uitstekende service

Van informatie vooraf tot en met een belletje achteraf na problemen, allemaal zeer klantvriendelijk en oplossing gericht

Goede service, snelle levering en goed advies.

Heel positief.

snelle levering voor een correcte prijs

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit en vlugge bediening.

Goede kwaliteit en een vlugge bediening.

Producten voor de hovenier - beschikbaar voor de particulier

Sprekend over gazon-onderhoud wees een vriend van mij mij op de web-shop van Gras en Groen. Een zeer ruime keus in tuinonderhoud producten voor zowel de hovenier als de particulier. De beste merken in meststoffen en zaden, scherp geprijsd, en bovendien met een zeer uitgebreide toelichting per product van de eigenschappen en de toepassing ervan. Alles op een overzichtelijke en goed 'navigeerbare' web-site.

Alles naar wens

Doet wat het beloofd

Presale uitstekend, aftersale slecht

Na goede informatie en hulp bij het bestellen heb ik besteld en betaald. 3 Dagen na de orderbevestiging gebeld over de levertijd maar daarvoor moet ik wachten op informatie van de leverancier, kreeg ik te horen. Heel raar.

Supersnel , dik tevreden

goede service

zeer goede service en klantvriendelijk, Top ! Vanuit Nederland geen problemen met betaling en levering.

Overzichtelijke website en uitstekende service

Makkelijk bestellen, goede communicatie en super snel geleverd ( de andere dag had ik mijn bestelling al binnen )

vriendelijke mensen

hulpvaardig en informatief

Prima, maar met 1 grote irritatie.

Opzich prima webshop, niet ontevreden over mijn bestelling. Maar 4(!) keer mailen dat ik hier een review moet achterlaten is gewoon drammen. Doe eens niet.

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!