Is prima

Wel n werkje om m in elkaar te zetten. Wat ik erg zuur vind is dat dezelfde set 30 euro goedkoper is elders. Had ik dat gewrten dan had ik het nu bij u besteld. Maar hij zat al in elkaar toen ik het ontdekte helaas....

Steeds tevreden

Zoals steeds uitmuntende service. Bestellen, onmiddellijk update en opvolging van levering. Aanrader voor online winkelen.

Snel geholpen en goede service!

Eenvoudig online tuinmaterialen besteld. Werd de volgende dag al geleverd! Bij de chat werd ik goed geholpen en geadviseerd, een aanrader voor iedereen die tuinmaterialen nodig heeft.

Zeer correct

Alles is prima gegaan!

Super geholpen met antwoord op mijn vraag

Goede resultaten met de geleverde producten

Eerlijk en correct!

Top met fantastische producten. Ik ga zeker nog bestellen...

Top van begin tot eind.

Erg goede site, makkelijk bestellen, snel geleverd en goede klantenservice.

correcte afhandeling van de bestelling

Bestelling, betaling, levering was allemaal in orde

snel en goed geregeld

snel en goed geregeld

Zeer eenvoudig te en snel te plaatsen.

Ik heb mijn groen dak zelf geplaatst met de sedum trays. Zeer eenvoudig en snel te plaatsen en meteen een mooi resultaat. Ik raad het iedereen aan.

Super qualité

Qualité au meilleur prix

Correcte levering

Gewoon goed

Goed verzorgd

Goed verzorgd

Zie hieronder !

Hallo, meteen na de bezorging het gazon besproeid, de aaltjes volgens voorschrift een kwartier in 1 liter louw water gezet en daarna in gieter over het gazon verdeeld . We kijken uit naar het resultaat…. Hartelijke groeten van Jan !

Snel en vertrouwbaar

Gemaakelijk om te bestellen, en binnen 24 uur alles geleverd. Precies wat ik wil. :-)

Correcte en snelle levering

Prettig, fijn zaken mee doen

Voldoende

Aardige chauffeur van externe partij die mee hielp de cortenstaal in de tuin te leggen.

Prima product maar logistiek gedeelte minder

Ik zou van te voren: - ingelicht worden over bezorgtijdstip - ca. halfuur voor bezorging gebeld worden Helaas, allebei niet gebeurd. Ik werd gebeld toen de transporteur al voor mijn deur stond. Zijn wel erg blij met de heg!

Top product

Ik heb eerder elders een mollenverjarger gekocht, die met tijd kapot ging door regen. De BSI Solar mollenverjarger is waterbestendig, en duidelijk een product van hoge kwaliteit, dat zie je instant als je deze uit de verpakking haalt. Je kunt zelf instellen of deze trilt of geluid geeft, of beide. Instructieboek is zeer duidelijk. Zeker de investering waard.

Goed.

Het duurt best wel lang voordat je wat ziet gebeuren. Maar na een dag of 4 zie je dat het onkruid in het gazon aan het afsterven is.

Werkt perfect!

Werkt perfect

Prima zaaden snel bezorged

Nu ik moet 3 week wachten voor resultaat maar ik ben sowieso blij

Prima, duidelijk en snel

Op de site de juiste informatie gevonden wat ik het beste toe kan passen. In vergelijk met andere ook niet duur. En daarnaast snel geleverd.

Bestellen gaat vlot en uit steken product voor emelden

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!