Tot nu slecht!

Ik heb nog steeds niets ontvangen!

online betaling komt helemaal niet overeen met bijgeleverde factuur!

online betaling veel hoger dan bijgevoegde factuur ( verzendkost en btw inbegrepen)

Product zoals verwacht

Klantvriendelijk

X

X

correct en op tijd

x

Snel en goed geleverd

Produkt toevallig leren kennen, werkt goed.

Persoonlijk en attent

Ook als het even iet gaat zoals verwacht wordt er gecommuniceerd en gekeken naar een oplossing.

veel keus

veel produkten

prima klantgerichte winkel, met prima advies

goed geholpen en prima advies gekregen

Beetje verwarring omtrent foutieve verpakking van fabrikant. Correcte opvolging na melding

Uitstekende producten

Steeds perfect op tijd geleverd, ook heel belangrijk,wanneer u een vraag heeft, wordt er vlug op geantwoord

Vriendelijke mensen die U goed te woord staan.

Ik ben goed en vriendelijk geholpen om het middel dat ik nodig had te vinden in het toch wel grote assortiment.

UITSTEKEND

VLOTTE LEVERING DE DAG NA BESTELING INTERSANTE PRIJS

Snel en keurig geleverd

Mooie pot komt overeen met verwachtingen

niets op aan te merken

super

Altijd zeer tevreden

Heel erg goed

Cortenstaal bloembak van 120cm besteld voor 12u. en de dag nadien al geleverd, mooi afgewerkte bloembak, alleen nog geen roest te bespeuren maar dat komt wel. Top communicatie en ook de levering was proffesioneel. Heel tevreden!

Goede snelle levering, maar...

Gazonmest en aaltjes besteld, maar ik ben er niet geheel van overtuigd dat de aaltjes koel genoeg zijn gebleven tijden het transport.

Degelijk artikel

Het bestelde artikel beantwoordde aan onze verwachtingen..

okay

Snel was het niet, maar wel netjes geleverd. Voordat het product geleverd was kreeg ik al drie keer een verzoek het te beoordelen. Misschien de volgorde ff aanpassen

Behulpzame leverings chauffeur !!!

Nette en vlotte levering!

Snelle levering, prima prijs

Graszaad van een goede merk voor een goede prijs en snel geleverd.

perfecte uitleg en prdeuct

hele duidelijke uitleg bij de toepassing van aaltjes. ik heb nog nooit bij een bedrijf zulke duidelijke uitleg hierbij gehad. echt perfect

Vlot en zorgvuldig verpakt

Prima alles inorde zoals beschreven

Goede informatie op de site

Snelle levering.

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

winkel@grasengroen.nl

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!