Vlotte levering

Vlotte levering, professionele ondersteuning

Goede service. Snelle levering. Vriendelijk personeel.

Prima shop

Snelle levering en duidelijke uitleg op website. Ook niet de duurste.

goed het rezultaat moeten wij nog afwachten

Snel geleverd ??

Snel geleverd ??

Vervangen van een gazon na 20 jaar!

Het gazon is fantastisch en snel gelegd. We hebben geen problemen gehad en alles werd goed schoon gemaakt. Een aanraker voor een nieuw gazon!

Vlotte levering

Vlotte levering. Verwachtingen waar gemaakt

Prima advies en stipte levering!

Prima advies en stipte levering!

Top site

Duidelijke site met veel keuze . Snelle levering

Fijne bestelervaringen

Overzichtelijke website, scherpe prijzen cortenstaalbakken en ruime keuze. Snelle levering via verschillende postorderbedrijven. Zeker aan te raden!

Je krijgt wat je bestelt

Je bestelt wat je nodig hebt Dat wordt later dan de website belooft geleverd. Niets bijzonders dus

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

Beste prijs en mooi op tijd geleverd�

Beste prijs en mooi op tijd geleverd zoals beloofd

Snelle levering en een goede prijs�

Snelle levering en een goede prijs kwaliteit,s verhouding

Snel en correct

Snel en correct, niets op aan te merken

Advies helder en benodigde meststoffen snel geleverd

Het gevraagde advies was helder. De benodigde meststoffen zijn toen besteld en snel geleverd. Aan de levering markeerde niets. De meststoffen zijn de volgende dag direct verwerkt.

De mannen hebben uitstekend werk�

De mannen hebben uitstekend werk geleverd. Goed en helder advies en niet te beroerd om nog extra verbeteringen te doen. Binnen een dag ligt onze tuin erbij als nieuw!

Heel goede service en levering(en).

Heel goede service en levering(en).

Gemiddeld tevreden

Keurig geleverd en op zichzelf mooie haagbeuk maar twee sterretjes minder omdat aan de onderkant echt maar een paar blaadjes zitten. Had vollere begroeiing verwacht voor dat bedrag.

Goed en snel geholpen. Producten zoals op de website staan.

Levering precies zoals op de site is�

Levering precies zoals op de site is aangegeven, zowel produkt als (korte) levertijd

Langere levertijd.

Op de site staat "voor 15u besteld, de dag erna geleverd". Het duurde echter het 2 dagen. Ze hebben wel contact opgenomen na mijn mail hierover maar dat gebeurde een dag later. Het product is verder prima.

na de bestelling een vlotte en goede afhandeling.

na de bestelling een vlotte en goede afhandeling.

Er was wat fout met de levering door�

Er was wat fout met de levering door Post NL maar Gras en Groen heeft dat perfect recht gezet. Hartelijke dank daarvoor!

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!