Tijdens het spitten in de tuin zag ik�

Tijdens het spitten in de tuin zag ik dat de bodem droog is. Met de informatie die ik gevonden heb op de site van Gras en Groenwinkel heb ik de keuze gemaakt voor het water safer gras. Dit schijnt dieper te wortelen en minder sproeiwater nog te hebben. De bestelling verliep voorspoedig en twee dagen later had ik de zakken met graszaad in huis. Dit heb ik ingezaaid zoals beschreven op de site en na twee weken begint het gras zachtjes uit te schieten. Nu is het nog even afwachten en geduld hebben tot er een volledig tapijt ligt. Ik zal de site ook zeker in de gaten houden voor andere zaden dan gras omdat er nog delen van het perceel voorzien moeten worden van planten.

Snelle levering ! Top!

Mijn tweede bestelling bij Gras en�

Mijn tweede bestelling bij Gras en Groen. Net als de eerste keer is alles perfect verlopen, van bestelling tot aflevering. De berichtgeving m.b.t. het snelle leveringsproces is uitstekend.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, goede prijs en snelle levering. Top!

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Besteld product snel geleverd tegen�

Besteld product snel geleverd tegen goede prijs.

Goed product

Prima bezorgd netjes nog een beschrijving erbij hoe te gebruiken prima service

Goed product en zeker goed geholpen.

Goed product en zeker goed geholpen. Tijden de verzending was het pakketje beschadig geraakt en aantal kilo's mest is verdwenen. Dit gerapporteerd richt Gras en Groen Graszoden en de zelfde dag kreeg ik een mail. Ben netjes geholpen en het probleem opgelost. Top service.

snelle en goede levering

snelle en goede levering

Communicatie middels email top.

Communicatie middels email top. Snelle levering.

vlugge levering

vlugge levering, en alles was in orde.

Super snelle levering en prima producten

Super snelle levering en prima producten

Heel goede service enheel behulpzaam

Heel goede service enheel behulpzaam

Correcte levering

Correcte levering , goede service.

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering

Snelle levering. Goede producten

Goed product

Goed product, goed verpakt gebracht en makkelijke website.

Niet tevreden

Een verkeerde bestelling gekregen

Snelle en keurige levering .

Snelle en keurige levering .

op tijd geleverd.

op tijd geleverd.

Tevreden over het leveren wat ik�

Tevreden over het leveren wat ik besteld hebt.

Goede service. Uitgebreidde beschrijving op de site met mooie producten. Snel en duidelijk antwoord op vragen. Geniet al 6jaar van een mooi gazon!

Alles snel en in perfecte staat�

Alles snel en in perfecte staat ontvangen ,

Snelle levering. Prijs is gewoon de beste. Zeer aan te bevelen.

graszaad

goede en snel servers

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!