Goed verzorgd perfecte levering.

Goed verzorgd perfecte levering.

Op de website staat duidelijk dat alles�

Op de website staat duidelijk dat alles < 50m2 wordt uitgevoerd, helaas krijg ik volgend bericht: Hartelijk dank voor uw offerteaanvraag via onze website. Voor het leggen van graszoden in uw woonplaats hanteren wij vanaf januari 2021 een minimale afname van 150m2. Zodoende kunnen wij u helaas geen offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. Wegens omstandigheden is dit tot op heden nog niet aangepast op onze website. Excuus voor het ongemak. Vertrouwende u voldoende te hebben ge�nformeerd. * pas eerst jullie website aan vooraleer je hiermee buiten komt, de dag van vandaag is alles digitaal.

Snelheid van leveren is uitstekend

Snelheid van leveren is uitstekend. Gras staat er echter na 3 weken nog niet op. Hoop dat het nog goed gaat komen.

Bestelling correct verlopen en een�

Bestelling correct verlopen en een nadere vraag telefonisch vakkundig afgehandeld. Nu hopen dat gekochte product ook werkt.

Prima kwaliteit graszaad ontvangen en�

Prima kwaliteit graszaad ontvangen en vlot geleverd

Goeie bedrijf,goed spul tour turf

Goeie bedrijf,goed spul tour turf

Bestelling grasonderhoudsproducten

Bestelling grasonderhoudsproducten. Ruim assortiment. Prima communicatie tijdens en na de bestelling. Vlotte levering. Kom graag weer 'n keer terug.

Duidelijke informatie en snelle�

Duidelijke informatie en snelle verzending.

Duidelijke informatie en snelle�

Duidelijke informatie en snelle levering in goede verpakking

Snelle levering.

Snelle levering.

Nette prijzen en z��r snelle service.

Nette prijzen en z��r snelle service.

Snelle levering en goede prijs�

Snelle levering en goede prijs kwaliteit.

Super oplossingsgericht bij vertraging�

Super oplossingsgericht bij vertraging en onduidelijkheid van postnl. Netjes meegedacht en oplossing aangeboden.

Prima niks aan te merken

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Website is overzichtelijk

Website is overzichtelijk. Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Netjes ingepakt.

Bedrijf doet wat het belooft

Bedrijf doet wat het belooft. Snelle verzending en prima communicatie daarover.

Snelle levering vind ik een groot plus�

Snelle levering vind ik een groot plus punt.

Top!!

Top!! Snelle levering!!!

Prima levering!

Prima levering!

Aanrader

Prijs / kwaliteit / service / snelheid => alles 100%. Aanrader!

Als afgesproken

Goede prijs. Levering Als afgesproken.

Scherpe prijs en snel geleverd.

Scherpe prijs en snel geleverd.

Prima levering

Prima levering

Prima in orde ik moest wel wat langer�

Prima in orde ik moest wel wat langer wachten op het gras zaad

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!