Snelle levering en goede produkten

Snelle levering en goede produkten

Snel en correct

Het hele traject is vlot verlopen. Het plaatsen ging snel en vlot. Naservice ook prima, je krijgt snel antwoorden op je vragen.

Snel

Snel, volgens afspraak, fatsoenlijke prijs en mooi resultaat. Aanrader dus! MvG, Ron de Jong

Nieuwe grasmatten laten leggen

Nieuwe grasmatten laten leggen. Werkzaamheden snel uitgevoerd en goede kwaliteit van de werken.

Gemaakte afspraken prima gerespecteerd en de aanleg op <2 dagen netjes afgehandeld. Nu nog hopen dat binnen enkele maanden er even fris bij ligt ??

Superstrak gazon en goede adviezen voor�

Superstrak gazon en goede adviezen voor onderhoud. Offertetraject en opdrachtverstrekking ging vloeiend.

Bedankt voor de goede service

Bedankt voor de goede service

Zwenksproeier Gardena

Snelle levering en goede service

Perfect in orde

Correct, snel en perfect in orde. Op 3 uur grondwerken, nivelleren en leggen van gras van +/- 170 m2 !!

Van moddertuin naar prachtige grasmat.

Wij wonen sinds kort in een nieuwbouw woning. Onze tuin een moddervlakte met onkruid. Een hond die naar buiten wil. Wij zijn daarom zeer blij met Gras en Groen Graszoden. Vier man maar liefst in onze tuin aan het werk. Onkruid verwijderd, grond gegriffeld ,mest toegevoegd. En toen precies op maat; graszoden gelegd. Het ziet er nu na drie weken prachtig groen uit, Geluk gehad met het weer : regen en zon en warm voor de tijd van het jaar. We kunnen naar buiten op het gras . En de hond, die geniet buiten in het gras ,dat is echt te zien Prima Gras! Gras en Groen wij zijn zeer tevreden met deze prachtige grasmat. Vakwerk.

perfecte levering

perfecte levering , alleen werkt het product dat voorgeschreven staat niet voor de gazon

Service geleverd zoals altijd

Service geleverd zoals altijd

Top winkel

Super service. Het bestelde artikel was niet meer voorradig maar Gras en Groen heeft dit zeer goed en super snel opgelost.

Klant in Belgie moet wel iets langer�

Klant in Belgie moet wel iets langer wachten op zijn levering want het duurde wel iets langer voor alleer ik bestel werdt

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Scherpe prijs

Alle stappen die gemaakt werden om mijn�

Alle stappen die gemaakt werden om mijn bestelling ter plaatse te brengen werden mij in alle fases per mail doorgestuurd. Fantastisch. Een goede opvolging was dus mogelijk. Een z��r correcte afhandeling, met een h��l vriendelijke man. Ik dank U van harte en zal zeker in de toekomst nog gebruik maken van uw service.

Gewoon snel en goed verpakt geleverd

Gewoon snel en goed verpakt geleverd

Alles vlot volgens afspraak geleverd

Alles vlot volgens afspraak geleverd

Snelle en correcte levering.

Een bestelling gedaan en het is netjes en op tijd afgeleverd!

Kan eigenlijk geen beoordeling geven�

Kan eigenlijk geen beoordeling geven omdat alleen het spuit middel dat ik had besteld voor de lang poot mug zal ik de werking pas in het voor jaar kunnen beoordelen.

Heel vlugge en mooie afwerking. Enkele probleempjes gekend maar die werden heel vlug in orde gebracht. Antwoord in ��n dag. Wat kan ik nog verder zeggen? Een aanrader.

Uitstekend advies

Uitstekend geadviseerd over de de te gebruiken grassoort en wijze van verwerking. Zojuist gezaaid en nu afwachten.....

uitstekende webshop.

uitstekende webshop., snelle verzending

snelle levering van gras van top�

snelle levering van gras van top kwaliteit

Levering product

Product keurig op tijd geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!