Zeer ontevreden over zowel levering als dienst na verkoop

Meer dan anderhalve week moeten wachten op bestelling van aaltjes. Transport was tijdens warm waar terwijl de houd temperatuur 15 graden is . Verschillende mails gestuurd zowel voor de levering alsook achteraf . Aaltjes blijken niet te werken zoals verwacht . Tot nu toe nog altijd geen antwoord ontvangen. Zeer slechte service !

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering, correct produkt.

ik heb al eerder een waardering gegeven

ik heb al eerder een waardering gegeven

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering

Korrecte en nuttige info door latere�

Korrecte en nuttige info door latere levering.

Prima verzonden

Prima verzonden. Niet zo snel als op hun website staat, maar dat zou ook aan de drukte bij de post kunnen liggen... Verder niks op aan te merken

Snelle levering en heb gelijk in/bij�

Snelle levering en heb gelijk in/bij gezaaid. Heb het pas 2 dagen geleden (31-08-2020) gestrooid maar ben overtuigd van resultaat.

prima service

prima service

Aaltjes

De afspraak voor het leveren en het gebruik hiervan alsmede de uitleg is goed, of de aaltjes zijn werk doen is nog even de vraag?

Uitstekende zaak

Uitstekende zaak. Wat men beloofd komt men na! Zeer vlotte levering! Helemaal top!

Helemaal super

Het enige was dat er wordt vermeld op de website voor een bepaald uur besteld volgende dag in huis, helaas is dit niet het geval geweest en heeft het Iets langer geduurd bij ons.

Slechte informatie en communicatie.

Slechte informatie en communicatie. Mijn product moest door derden geleverd worden, dat bleek pas achteraf. Opzich geen probleem, maar dat hoort wel vermeld te worden. Na enige tijd niets meer te hebben gehoord over mijn bestelling heb ik gemaild, daar ook geen antwoord op ontvangen. Ineens kwam mijn bestelling, dus door een ander bedrijf bezorgd, hierna kreeg ik ineens een e-mail met de excuses dat ze niet gereageerd hadden op mijn e-mail, en of de bestelling inmiddels bezorgd was. Ik heb mijn bevindingen terug gemaild en mijn ergernis geuit. Tot op heden niets terug gehoord.

Vriendelijk, behulpzaam en eerlijk advies.

Dank zij de vriendelijke en behulpzame medewerkster. Goed advies gehad over hoe onze vers gelegde graszoden te onderhouden, zodat dit lang gezond blijft. Eigen huismerk producten zijn niet duur en ruim op voorraad. Ga zo door.

Snel gelegd maar resultaat is erg hobbelig

Het was razendsnel gelegd, maar het resultaat, bleek na enkele weken, was allerminst strak. Het was zo hobbelig als een chesterfield bank, dat viel erg tegen. Kwaliteit van het gras is wel heel goed.

Goede levering

Goede levering, volgens afspraak!

Top !!!!!

Top servis !!!!!

Jullie komen beslagen te ijs.

Jullie komen beslagen te ijs. Pakken het probleem beet en zijn flexibel.

Duidelijke informatie op website

Duidelijke informatie op website, handig te bestellen, snel afgewikkeld en snel aan huis geleverd. Wat wil je nog meer als je het nodig hebt!?

Beste,

Beste, Ze zijn bij ons graszoden komen leggen en het was zeer verzorgd gedaan onze tuin hebben ze eerst helemaal moeten rechttrekken en we zijn nog nooit zo content geweest van onze tuin nu kan mijn dochter er goed in spelen heel tevreden.

Blij met Gras en Groen Graszoden

Twee weken geleden is door Gras en Groen graszoden ons gazon gelegd. Wij zijn zeer tevreden over het vakkundig aanbrengen van de graszoden. Nu na twee weken ligt ons gazon er strak en mooi groen bij. Super tevreden over Gras en Groen Graszoden

Het vernieuwen van onze tuin 120 m2 met graszoden

Het vernieuwen van onze tuin met graszoden door Gras en Groen Graszoden op 30 juli 2020 is naar volle tevredenheid verlopen. Uw medewerkers hebben hard gewerkt, de complimenten. Hartelijke groeten, Hans en Anneke van Hoek Romeinstraat 18 5751 JS DEURNE

Zoekgeraakte deellevering

Toen een deel van een levering niet aankwam heeft de winkel na contact onmiddelijk een nieuw exemplaar gestuurd. Mooi!

Snelle levering en perfect verpakt.

Snelle levering en perfect verpakt.

Niet geleverd wat besteld was

Niet geleverd wat besteld was. Pas naar 3 keer bellen . Bij bellen kon contactpersoon niets met factuurnummer. Raar. mvg karl

Snel en correct aangekomen

Snel en correct aangekomen

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!