Prima werk

Prima werk, prachtig gras, goed advies en een goede prijs ook. Aanbevolen!

Alles prima verlopen maar toch bij�

Alles prima verlopen maar toch bij telefonisch contact wordt verwezen ipv helpen bij bestellen... Hoe is dat voor ouderen die niet zo handig zijn op internet. Niet zo klantvriendelijk! Geduld en toch even aan de hand nemen zou beter zijn m.i. verder heel tevreden!

zeer snelle levering.

zeer snelle levering.

Helder communicatie en mooie grasmat

Helder communicatie en mooie dichte grasmat die heel netjes is gelegd. Daarnaast zeer uitgebreide informatie over het behoud en onderhoud van het gazon.

Het was zoals we hadden verwacht

Het was zoals we hadden verwacht! Prima dus!

Het gehele proces van bestellen tot�

Het gehele proces van bestellen tot bezorging ging probleemloos en was transparant. Heel effici�nt allemaal.

Goede en vriendelijke klantenservice

Goede en vriendelijke klantenservice. Ook een snelle en verzorgde levering zoals bvb. Gekoelde post voor de aaltjes. Top!

Goed en snel service

Goed en snel service

Goede service! Na een mail of de aaltjes later verzonden konden worden ivm het warme weer werden ze netjes apart gehouden. Of de aaltjes hun werk doen moeten we nog afwachten, maar ik heb goede hoop

snelle en vlotte levering

snelle en vlotte levering

Snelle levering.

Snelle levering.

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar

Goede info via chat

Na een informatieve chat-sessie met een medewerker kon ik op het juiste moment de hematoden bestellen voor de bestrijding van het ongedierte in het gras. Op tijd (gekoeld) geleverd en nu maar hopen dat de emelten en engerlingen verdwijnen

Snel en correct geleverd!!

Snel en correct geleverd!!

Prima product en service

Prima product en service

Reactie op levering

Alleen was de originele verpakking van 1 van de 3 producten beschadigd.

Alles was prima geregeld!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, uiterst professioneel gelegd en goede communicatie!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Niets op aan te merken.

Snelle levering, duidelijke communicatie en goede producten.

Zeer tevreden, vriendelijke tuinmannen, mooi werk afgeleverd.

Prima werk verricht door jonge club�

Prima werk verricht door jonge club enthousiaste jongens, snel, effectief en netjes gewerkt, 7.00 uur aanwezig 11.00 reden ze weg. Nu twee weken verder en een prachtige grasmat van 110m2.

Correcte uitvoering

Correcte uitvoering, prachtig resultaat

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!