Prima werk verricht door jonge club�

Prima werk verricht door jonge club enthousiaste jongens, snel, effectief en netjes gewerkt, 7.00 uur aanwezig 11.00 reden ze weg. Nu twee weken verder en een prachtige grasmat van 110m2.

Correcte uitvoering

Correcte uitvoering, prachtig resultaat

Aftersales zoek?

Aftersales zoek? Hadden aaltjes besteld: - bestelling verzonden met vertraging. Amateuristische notificaties/tracking. - zat uiteindelijk in brievenbus (zeer warm), zonder aanbellen (=probleem Post) - meerdere keren telefonisch contact opgenomen met G&G, maar blijkbaar geen aftersales support; ze zouden terug bellen... helaas.

Snelle levering.

Snelle levering.

Goed en snel geleverd, top!

Snelle levering en keurig verzorgd

Snelle levering en keurig verzorgd

Hele goede service

ik ben zeer tevreden eerst waren er dingen niet goed maar hebben daarna de boel weer opgepakt mijn complimenten maar ook netjes service echt een aanrader

Het gras bij mij is groener als bij de buren.

Ze doen precies wat ze beloven en ook op de website kun je veel info halen/lezen. Ook bij het afhalen is het personeel vriendelijk en behulpzaam.

Niet b�ter of slechter dan andere.

Niet b�ter of slechter dan andere.

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.

Correcte info

Correcte info, levering op de voorziene datum. Bij het afsluiten van de aankoop, had ik wel de melding gekregen dat er een bevestigingsmail zou volgen. Deze heb ik niet gekregen, en daarom toch nog eens gebeld. Ik kreeg een heel correcte medewerker aan de lijn, aan wie ik ook nog wat uitleg kon vragen. Dus afgezien van de niet ontvangen bevestigingsmail, prima werk.

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen, na telefonisch overleg, werd ik terug gebeld, en het bestelde was op voorraad en werd de volgende dag in perfecte staat geleverd. Helemaal top!!

Zeer goede service

Zeer goede service. Miste een product en de volgende dag was het al in huis. Uiterst betrouwbaar.

Goede prijs/kwaliteit

Snelle levering en aantrekkelijke prijs. Prima hulp bij een postnl-uitleveringsfoutje.

Snel en goed!�

Precies wat we nodig hebben, snel en goed geleverd!!

snel en netjes

de mensen werken zeer snel en netjes. Nu, 2 weken later hebben we een prachtige gazon, bedankt!

Snelle levering en goede prijs!

Snelle levering en goede prijs!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Stipte levering

Stipte levering

Super winkel krijg zelf een mail van�

Super winkel krijg zelf een mail van ze. Super

Pakket goed te volgen en snel geleverd�

Pakket goed te volgen en snel geleverd met duidelijke beschrijving.

Perfecte service

Perfecte service. Snelle reactie met goede offerte. Scherpe prijs en hele goede documentatie over onderhoud.

Alle vragen mochten gesteld worden.

We kregen op al onze vragen goed antwoord. En ook als niet handige tuinier ligt er nu na 1 week al een gazon wat al goed aan het hechten is.

Niet zo klantvriendelijk

Product is goed maar klantvriendelijkheid kan veel beter. Na online het een en ander opgezocht te hebben toch maar gebeld maar niet goed geholpen. Ik moest maar kijken wat ik nog meer zou kunnen gebruiken.

Mooi assortiment

Mooi assortiment. Snelle levering.

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!