snel en netjes

de mensen werken zeer snel en netjes. Nu, 2 weken later hebben we een prachtige gazon, bedankt!

Snelle levering en goede prijs!

Snelle levering en goede prijs!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Stipte levering

Stipte levering

Super winkel krijg zelf een mail van�

Super winkel krijg zelf een mail van ze. Super

Pakket goed te volgen en snel geleverd�

Pakket goed te volgen en snel geleverd met duidelijke beschrijving.

Perfecte service

Perfecte service. Snelle reactie met goede offerte. Scherpe prijs en hele goede documentatie over onderhoud.

Alle vragen mochten gesteld worden.

We kregen op al onze vragen goed antwoord. En ook als niet handige tuinier ligt er nu na 1 week al een gazon wat al goed aan het hechten is.

Niet zo klantvriendelijk

Product is goed maar klantvriendelijkheid kan veel beter. Na online het een en ander opgezocht te hebben toch maar gebeld maar niet goed geholpen. Ik moest maar kijken wat ik nog meer zou kunnen gebruiken.

Mooi assortiment

Mooi assortiment. Snelle levering.

Keurig gelegde grasmat

Keurig gelegde grasmat. effici�nt gelegd in relatief korte tijd. Goed georganiseerde aanpak en correcte benadering van de klant.

Goed zaad en snelle levering

Goed zaad en snelle levering, gras komt na 7 dagen al op

correcte levering en op tijd

correcte levering en op tijd goede tekst en uitleg Bert

De artikelen die ik besteld heb werden�

De artikelen die ik besteld heb werden snel en goed afgeleverd. Het liep allemaal heel soepel

Super website wordt zelf op de hoogte gehouden.

Super service en snelle antwoorden.

Super service en snelle antwoorden.

Snelle levering, met beperkt assortiment

Assortiment beperkt, maar wel snelle levering.

Goed & snel

Goed & snel. Pakketje werd snel verstuurd. Verpakking was goed. Helaas zat er een foutje in de levering maar dat is keurig en snel opgelost. Voor het fout geleverde artikel werd er netjes een afgedrukte retourbon bezorgd.

Op zich goed stuk werk gedaan.

Op zich goed stuk werk gedaan, maar het leek wel op een haastklus. De 5 mannen hadden weinig tijd: het moest kennelijk in 2 uur, terwijl dit in feite te krap was vanwege het vele snijwerk. Dit had ik van te voren gecommuniceerd met het bedrijf, maar ik vraag me af of dit was doorgegeven. Barbara

prima service en duidelijke info op de�

prima service en duidelijke info op de site

Goed advies

Goed advies. Betrouwbare levering.

Snel en accuraat

Snelle levering, accurate voortgangsinformatie

Eenvoudig besteld

Eenvoudig besteld, eenvoudig maar snel geleverd. Superservice!!

Ik ben super blij

Ik ben super blij, ondanks de tijd waarin wij nu zitten, de bestelling heel erg vlot binnen was gekomen.

Uitstekend verzorgd

Uitstekend verzorgd. Snel geleverd met voortdurende berichtgeving over gedane stappen. Prima prijs-kwaliteit verhouding, dwz. prima kwaliteit tegen een prima prijs.

Schapendrift 1-E

8435 WK Donkerbroek

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!