Verpakkingshoeveelheid graszaad was�

Verpakkingshoeveelheid graszaad was eigenlijk niet op voorraad. Hebben ze alsnog zelf gemaakt en snel geleverd! Top!

perfecte levering

perfecte levering

Snel en goed

Snel bezorgd en goed verpakt

Om 13u besteld en de volgende dag om�

Om 13u besteld en de volgende dag om 11u op bestemming, top ??

Doen wat ze zeggen

Doen wat ze zeggen

Snel geleverd en goed advies

Snel geleverd en goed advies, resultaat mooi groen gras.

Gras en groen hebben de graszoden�vakkundig gelegd.

Gras en groen hebben de graszoden vakkundig en snel gelegd. Ben er zeer tevreden over.

Super service en fantastisch meegedacht�

Super service en fantastisch meegedacht door Gordon. Top resultaat en hele nette service ! Aanrader

Goed bedrijf aanrader

Goed bedrijf aanrader , netjes En duidelijk Met afspraken en het werk ??????

We hebben even rondgekeken en wat�

We hebben even rondgekeken en wat offertes opgevraagd voor het aanleggen van een nieuw gazon en grasengroen graszoden was het enige bedrijf dat qua prijs voordeliger was dan de rest. Nadat we via de mail afspraak hadden gemaakt kwam het personeel afgelopen maandag op de afgesproken tijd om de oude graszoden af te voeren en de nieuwe te leggen. Toen ze klaar waren hadden ze het netjes achtergelaten konden we via pin betalen (ideaal mbt Corona virus) en konden we genieten van ons nieuwe gazon. Ook kregen we tips voor het onderhoud via de mail. Dit bedrijf zou ik iedereen aanbevelen.

Top Bedrijf voor u nieuwe gazon

Zeer snelle reactie en inplanning Duidelijke afspraak Vrijblijvende offerte Vakkundig aangelegd Goede tijdsindeling waardoor je niet hele dag zit te wachten Schone oplevering Complimenten en zeer aanbevolen M.V.G. Eric van der Sanden

Goede service!

Bestelling snel geleverd, hele behulpzame mensen en Loek geeft topadvies!

altijd keurig verpakt en snel geleverd�

altijd keurig verpakt en snel geleverd ..dat is 5 sterren waard.

Op tijd geleverd en prima produkt

Op tijd geleverd en prima produkt

Vervangen gazons

Absolute aanrader in alle opzichten. Goede communicatie en komt afspraken na. Zeer vriendelijk en beleefd personeel. Werken hard door en laten alles netjes achter.

Prima producten. Zeer klantvriendelijk.

Super correcte afhandeling

Super correcte afhandeling. Snelle reactie. Goede service.... En dit in Corona tijden. Hoed af!

Super tevreden!

Super tevreden!

Prima service, prima prijs, uitstekend product.

Makkelijk toegankelijk website

Makkelijk toegankelijk website met de juiste prijzen gevolgd door een snelle en correcte levering.

Graszaad

Snelle communicatie + levering in uitstekende verpakking

Prima service!

Prima service!

Snelle levering, goed product. Aanrader!

Geweldige support ook na de aanleg van het grasveld

Ook na de aanleg van het grasveld is de support van Grasengroen uitstekend. Vragen over hoe de tuin in het voorjaar te bewerken en de bemesting, wat, waar en hoe worden allemaal snel en adequate beantwoord. Geweldig.

De volgende keer weer

De bestelling meststoffen is netjes afgeleverd. Ook de bezorger heeft de het netjes in de garage gezet. Kortom de volgende keer bestellen we het weer

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!