Met Gras en Groen Grasoden

Met Gras en Groen Grasoden, ben je zeker dat het goed komt. Net als 8 jaar geleden koos ik nu opnieuw voor deze firma voor het plaatsen van grasmatten na heraanleg van onze tuin. Netjes afgewerkt en proper opgeleverd. Een echte aanrader !

Goede kwaliteit producten en vakkundige�

Goede kwaliteit producten en vakkundige uitvoering. Klantvriendelijk en volgens afspraak.

Snel geleverd en absoluut hele mooie�

Snel geleverd en absoluut hele mooie graszoden! Het najaar is zeker geen slechte tijd om nieuwe zoden te leggen.

Enorm goed

Enorm goed, vakkundig en snel geholpen!! Super

Alles is heel vlot verlopen.

Alles is heel vlot verlopen.

Leggen graszoden

Heel goed team om deze klus te klaren Te weinig vierkante meter doorgegeven maar terplaatse overlegd en opgelost Top werk op 1 dag hx

Snelle levering. Goede prijs. Over de kwaliteit van het graszaad kan ik nog niets zeggen.

De graszoden zijn van goede kwaliteit�

De graszoden zijn van goede kwaliteit en werden snel geleverd en geplaatst. Enige minpunt is de opkuis achteraf, die slechts minimaal werd uitgevoerd door de plaatsers.

perfecte service en snelle levering

perfecte service en snelle levering. Ik ben fan van Gras en Groen!!!!

Snelle levering volgens afspraak.

Snelle levering volgens afspraak.

Uitstekende service.

Uitstekende service.

Zeer tevreden over nieuw gazon

Ons gazon en snel en netjes gelegd. De communicatie vooraf verliep prima en ook op de dag van het leggen was er prima contact.

Goed advies gekregen

Goed advies gekregen. Snelle levering.

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, zijn snel en komen met goed personeel en goed materiaal!

Goed!

Gemakkelijke site. Correcte afhandeling en snelle service

Top groen gras??

Top, vanaf het leggen tot en met naservice ????????

Graszoden laten leggen door Gras en�

Graszoden laten leggen door Gras en Groen. Uitstekende service in voorbereiding, vooropname en uitvoering. Gordon en Thijs hebben verstand van tuinen. We hadden net werkvolk en iedereen had zich keurig aan de afspraken gehouden. Wij zijn zeer tevreden en blij dat we graszoden via Gras en Groen hebben laten leggen.

Perfect Alles vlot verlopen

Goede service, snelle keurige bezorging

Recent mollenverjagers gekocht; Worden keurig incl batterijen geleverd; snelle en nette reactie vd webshop en snelle levering Nu maar hopen dat de mollen wegblijven:)

Snel en goed

Snel en goed, geen gedoe met accounts, keurige e-mails en tracking

Aaltjes

Had de producten bij jullie besteld, gingen normaal direct geleverd worden, zijn dan van de firma in Belgie gekomen en heb er meer dan een week op moeten wachten. VOND IK NIET OK!

Snelle levering goeie service en�

Snelle levering goeie service en meedenkende leverancier

Snelle accurate levering en goed�

Snelle accurate levering en goed product. Ik ga hier vaker kopen

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

Over Gras en Groen Winkel

Zelf aan de slag in de tuin? Als hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om met kwalitatieve producten te werken. Op Gras en Groen Winkel bevelen wij de producten aan waar wij zelf mee werken. Bovendien vindt u adviezen van onze hoveniers voor elke klus in de tuin! Ga naar buiten en geniet!