Prima reisbureau

Blij met Lavida Travel! Goede service, duidelijkheid, goed bereikbaar, vriendelijk en kennis.

Prettige service!

Meerdere malen vakantie geboekt via Lavida Travel en altijd prima geregeld.

Meerdere reizen geboekt altijd top en goede prijs

Ik boek graag mijn reizen bij jullie, altijd leuke acties en kortingen. Word altijd netjes geholpen als ik jullie bel met een vraag.

Geweldige organisatie

Wat een fijne website/organisatie om je vakantie te boeken

Goed geregeld

Al paar keer een vakantie geboekt. Altijd goed geregeld. En duidelijk communiceren als je iets niet weet.

Fijne website maar één ding mag duidelijker

Boeken ging heel makkelijk informatie over de reis is duidelijk. Wat ik graag beter aangegeven wil hebben wie uiteindelijk de touroperator is. In ons geval bleek dat een Duits bedrijf te zijn. Overigens onze vragen daarover zijn telefonisch uitstekend beantwoord

Snelle reactie

Alles goed geregeld en krijg van julia altijd snel een antwoord

Goede makkelijke online site

Eerder geboekt en mede vanwege aangediend tegoed en concurerende prijs bij lavida Travel geboekt.

Telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk personeel, prijstechnisch de betere aanbieder, verzorgde website.

Super reisbureau

Staan altijd voor je klaar…. Als ik hier geboekt heb weet ik altijd zeker dat alles goed komt

Alles wordt altijd top geregeld

Alles wordt altijd top geregeld

eertse keer, weet dus niet of het goed is

zoals hierboven omschreven, op advies van vrienden van mij, maar ik ben optimistisch van nature

No nonsens

Gewoon goede prijs No nonsens bedrijf Zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Heel vriendelijke mensen.willen je overal mee helpen

Hele vriendelijke mensen.en behulpzaam

Top reisbureau

Snelle afhandeling

Fijne website

De website is heel duidelijk en makkelijk om een reis te boeken. Voor nu loopt alles heel goed.

Duidelijk

Makkelijk & Duidelijk in Gebruik

Geweldig goed reisburo!

De dames gaan meteen voor je aan de slag en denken met je mee.als er problemen zijn word je ook prima geholpen, alle lof!

Duidelijke communicatie en goede dienstverlening

Wederom hebben we weer gekozen voor Lavida Travel omdat dit reisbureau goed telefonisch bereikbaar is...duidelijke antwoorden op de vragen geeft en alles goed regelt.

Snel en gemakkelijk

Deze keer online geboekt. Dit ging snel en gemakkelijk.

Super goed bereikbaar

Advies gekregen van Petra en een mooie familiereis geboekt. Alle vragen worden snel beantwoord en zowel per mail als telefonisch zijn ze goed bereikbaar. De prijs was ook goed. Wij bevelen Lavida Travel zeker aan bij familie en vrienden

Snelle en duidelijke service

Bij het boeken wordt er meegedacht en word je netjes geholpen.

Een vakantie boeken is een plezierige aangelegenheid. Bij Lavida travel is het online simpel en snel. Heb je nog aanvullende vragen staat er altijd een klantvriendelijke medewerker klaar die je vragen deskundig beantwoord of iets voor je regelt. Kortom al jaren voor ons “ het reisbureau” .

Boek altijd bij Lavida travel

Goed reisbureau

We boeken "bijna" elk jaar bij Lavida!

De service is top, vandaar dat ik bijna altijd bij Lavida boek. Altijd een gezellig welkom thuis kaartje als we thuis komen!

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam

Over Lavida Travel

✔ ANVR & SGR ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ GEEN boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met Ideal Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!