behulpzaam

snel, behulpzaam en attent bij vragen

Fijn online reisbureau

Zeker niet de duurste en ook de korting die je krijgt om te gebruiken bij een eventuele volgende reis

Goede service en meedenken.

Prima reisbureau met leuke kortingen

Je kunt via Lavida Travel bij diverse reisorganisatie boeken en je betaalt geen kosten voor de reservering en je ontvangt een tegoed voor de volgende boeking. Via Lavida boeken is goedkoper dan via Tui en Corendon. Met je reserveringsnummer kun je gebruik maken van app van deze reisorganisaties.

Uitstekend Reisbureau !

Het online spaarsysteem is geweldig. De website is klantvriendelijk. Bij telefonisch contact wordt je altijd zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

Leuke prijzen.

Fijn om bij Lavida te boeken. Alleen de site werkt niet altijd goed. Vooral op de telefoon niet. De prijzen komen dan niet te voorschijn. Leuk die 50 Euro korting als klant.

Overzichtelijke website en correcte prijs

Reeds onze 3de reis geboekt via deze site. Heel duidelijk en overzichtelijke website.

Met welke vraag je ook komt,jullie denken mee en passen aan. Super service weer.

Super, simpel, snel

De boeking was simpel, snel en goed geregeld

Snel en goed meegedacht

Perta heeft ons weer heel goed geholpen.

Altijd goede prijzen en volop keuze

Altijd veel keus met messcherpe prijzen. Ook de service is altijd goed.

Prima geregeld.

De medewerkster waarbij wij onze vakantie boekten heet alles prima geregeld.

Goede prijs voor de reis

Lavida boeken we al een paar jaar, is goedkoper dan tui waar we mee vliegen

Prima geholpen

Wij zijn altijd erg tevreden over Lavida, als er problemen zijn lossen ze het gelijk op.

Gemakkelijk

Gemakkelijk en overzichtelijk

gewoon goed

altijd alles goed geregeld

Telefonisch goed contact , vraag je een offerte dan heb je deze zeer snel in mijn mailbox. Zijn er dan eventueel nog vragen, dan worden die netjes beantwoord .

Top reisorganisatie

Reisorganisatie die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan en ook nog eens goedkoper is dan andere organisaties. Altijd bereikbaar en behulpzaam!

Prima reis organisatie.

Boek al jaren bij Lavida, altijd goed,snel en vriendelijk personreel. Nog nooit problemen gehad omdat ze alle problemen direct oplossen. Geweldig reisburo.

Goede zorg

Alles wordt top geregeld en voor vragen kun je altijd terecht

Uitstekend reisbureau

Boeken er al jaren

Geweldig. Denken echt met je mee!

Leuke dames en ze denken echt met je mee!

Na boeking blijkt dat we teveel betalen

Reis geboekt bij Lavida, dag later hebben vrienden van ons dezelfde reis geboekt bij “Prijsvrij “ Daar is dezelfde reis, dezelfde datum ruim € 100,- goedkoper! “Laagste prijs garantie” betekend dat je heel goed overal vooraf moet kijken. We balen dus !!

Top reisbureau

Wordt altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Boeken daar al 20 jaar. Nooit geen problemen gehad. Altijd alles netjes geregeld.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam

Over Lavida Travel

✔ ANVR & SGR ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ GEEN boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met Ideal Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!