Laden reviews...
160 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de testimonials blijkt Lavida Travel vrijwel altijd als betrouwbaar en behulpzaam te worden ervaren. Het personeel is vriendelijk en响应; klanten waarderen de prijs-kwaliteit verhouding. Vragen en problemen worden doorgaans snel afgehandeld en het boekingsproces verloopt soepel. Klanten bevelen Lavida Travel aan voor toekomstige reizen.
Ik twijfelde over de bestemming, medewerkster gaf mij goede tips over de bestemming en kon goed helpen om een keus te maken geschikt voor mijn gezin
20 January 2026
Renée
Zoetermeer
Ben al jaren klant van Lavida. Altijd tevreden. Wanneer ik vastloop of vragen heb, krijg ik hulp van een van de vriendelijke medewerkers. Leuk extraatje dat er een tegoed wordt opgebouwd. Zo heb je af en toe een leuke korting.
14 January 2026
Ronald
Ede
Na enig zoekwerk bij diverse aanbieders kwam ik bij Lavida Travel terecht. Iets goedkoper dan andere. Voldoende zekerheden en goede reviews. Mailen ging vlot en was helder.
13 January 2026
Tjerk
Alphen aan den Rijn
Ik moest nog ff contact opnemen voor hulp op het vliegveld voor mijn mindervalide vrouw en binnen een paar minuten was het geregeld.
12 January 2026
Evert
Veenendaal
Ik ben geholpen door Femke van Lavida, wat een kanjer is dat zeg!
12 January 2026
Isabella
Berkel en Rodenrijs
Het was makkelijk overzichtelijk om een reis op te zoeken en te boeken! Met vriendelijke groet van André van Goor
Overzichtelijke site Vriendelijke klantenservice Goedkoper dan de concurrent
Bertina
Vianen utr
Geboekt, aanbetaald en toen kwamen jullie met een meerprijs. Dus niet geaccepteerd.
Beveelt niet aan
Gerrit
Lievelde
Super vriendelijk en behulpzaam
Lucianne
Etten-Leur
Ook voor reizen, die niet op de website staan, kan je gewoon goed boeken. Via chat wordt je netjes gebeld om jouw gewenste reis door te geven en worden gelijk bij desbetreffende reisorganisatie (dit geval Bolderman vliegbus rondreis) vast gelegd. Alle wensen worden goed verwerkt. Je krijgt ook de vertrektijden van de vlucht te horen.
Adri
De Bilt
Vriendelijk personeel en helpt je overal mee.
Johannes
Assen
Word hier altijd goed, vriendelijk en snel geholpen.
Julia
Rotterdam
allereerst de scherpe prijs! de communicatiemails zijn duidelijk! Bij vragen krijg je snel antwoord op een professionele manier. Wel de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik hier boek!
Wil
Maaseik
Heb een korte reis geboekt voor 15 april drie dagen maar heb me vergist in de datum dat moest 14 april zijn maar kreeg te horen dat dit meteen al vast staat ik gaf het een dag erna meteen aan beetje jammer want wilde meteen omboeken Maar kreeg te horen dat het al vast staat
Beveelt niet aan
Martinus
Leiden
Al vaker bij Lavida geboekt en altijd naar volle tevredenheid.
Elisabeth
Eemnes
Ik had online geboekt, maar was niet helemaal goed gegaan. Is snel en goed opgelost door vriendelijke medewerker.
Elisabeth
Bergen op Zoom
Prettig en snel
Henk
NAARDEN
Heel vriendelijk en heel behulpzaam,
Kristel
Meerhout
Zeer vriendelijk en behulpzaam bij het regelen van onze Honeymoon. Op de kamer Bonbons en Champagne geregeld. Was zeer prettig en voor ons de 1e keer om met Lavida Travel onze reis te boeken. Dat gaan we in de toekomst vaker doen.
Arend
Amersfoort
Boeken hier al wat jaren gewoon een goed gevoel bij
Wendy
Vianen
geweldig goed geholpen service is top
Peter
Schiedam
Jarenlang boeken wij via Lavida. Ook dit jaar. Had een vraag gesteld over een reis. Krijg bericht van zelfs 2 medewerkers van Lavida en.....2 verschillende prijsopgaven. We zijn er wel uitgekomen, maar toch vreemd.
Theodora
Venray
Wij gaan voor de tweede keer op rij met Lavida op vakantie naar Egypte. Het gemak van boeken en de keuze vrijheid om zelf een luchthaven en vliegtijden te kiezen is voor ons een groot pluspunt. De gekozen accomodatie is heel erg fijn, vandaar dat we nogmaals naar dit Hotel op vakantie gaan.
Jeroen
Bilzen-Hoeselt
1e keer onze boeking gedaan via Lavida Travel. Top service contact gaat vrij snel en ze denken graag mee. Kom hier graag terug om de volgende vakantie te boeken!!!
Jody
✔ Gegarandeerd de laagste prijs
✔ GEEN boekingskosten
✔ Hoge klantwaardering
✔ Veilig betalen met Ideal
Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!
Dorpsweg 98 100
3083 LE Rotterdam