Aantrekkelijk geprijsde vakantie

Laat geboekt, dus aantrekkelijk geprijsd. Duidelijke website. Snel contact met de klantenservice.

Boeking is correct geregeld

Snel en voordeligst geboekt voor vakantie in oktober naar Cyprus via TUI.

Alles goed geregeld en prettig contact

Zijn inmiddels vaste klant.Altijd goed geregeld. Had nu foutje gemaakt met voornaam invullen en ze waren zo attent dat ze gelijk gereageerd hebben en hebben het orde gemaakt. Je bent bij Lavida geen nummer maar gewoon klant blijkt maar weer.

Netjes geholpen

Service

Dank om mijn boeking in orde te brengen alles vlot en zonder problemen

Alles netjes verzorgd

Service

Beste advies Beste prijs Beste medewerkers Beste service Denk dat dit alles wel.zegt. Voor ons alleen maar lof over Lavida Travrl

Goede service en zeer klantvriendelijk personeel

Bij telefonische boeking zeer fijn geholpen door Petra Er was iets misgegaan met opgeven leeftijd maar is prima verholpen

prima geregeld tot nu toe

prettig

Super Reisbureau

Fijn Reisbureau altijd duidelijk en staan altijd klaar

Rommelige boeking

Rommelige boeking

Prettig reisbureau

Alles klopt snelle informatie.

Hotel ok

Wij blijven terugkomen bij Lavida Travel

Maakt niet uit wanneer of waar we heen willen, we kunnen het altijd vinden bij Lavida. Altijd de meest passende locaties voor de beste prijs.

Alles verloopt soepel

Online zoeken, boeking maken, bevestiging direct in de mail. Bij vragen gewoon even bellen of chatten. Ik boek er al zeker 10 jaar

Altijd goed en snel..!

Wij boeken al jaren bij Lavida Erg prettig en zeer goede service Bij een goedkopere reis gevonden..? Bel even met Lavida Zij gaan proberen en er dan voor zorgen, dat je via Lavida kan reizen Wel zo makkelijk als je een spaarsysteem hebt. Mvrgr. Familie Haalboom Zeist

Prima geregeld

Super reisbureau met vriendelijke mensen die altijd met je meedenken

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Ergens anders goedkoper, dan passen ze de prijs aan. Al decennia lang een tevreden klant. Jullie krijgen van mij een dikke 10.

Vriendelijke, behulpzame dame

Goed geregeld en voordelig

Al een aantal keren een vakantie via Lavida Travel geboekt. Eerlijke en duidelijke prijzen. Soms nog wel leuke aanbiedingen.

Super geholpen

Kon met al mijn vragen bij Marieke terecht! gelijk antwoord op mijn vragen! Super geholpen met boeken ! Vriendelijk !En denken met je mee ! Dank je wel !

Zoals altijd goed en snel

Bij Lavida is het prettig en goed boeken van reizen. Had nog enkele vragen en deze werden meteen telefonisch goed opgepakt en afgehandeld. Op naar mijn vakantie en de volgende keer weer boeken bij lavida

Afgelopen zomervakantie voor ons de eerste keer een reis naar Tenerife via Lavida Travel geboekt, maar familie al meerdere malen via hun geboekt. Wat een goede service, ze zoeken alles voor je uit, als er iets aangepast moet worden is dit een kleine moeite. En de scherpste prijs! We zijn zo tevreden dat we onlangs nog een vakantie naar Turkije geboekt hebben bij Lavida Travel. Echt een aanrader dus.

Geruststellend

Correcte afspraken en medewerkster die competent is

Gewoon goed

Normaal gesproken gaat alles goed. De laatste keer een kamer gereserveerd wat na boeking werd veranderd anders koste het 700 euro meer. Iets is er niet goed gegaan met het programma.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam

Over Lavida Travel

✔ ANVR & SGR ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ GEEN boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met Ideal Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!