Gewoon goed

Altijd goed. Via internet maar ook telefonisch

Makkelijk boeken goede service klant bij Lavida sinds 2013 . En altijd de beste prijs bij Lavida

Telefonisch goed te bereiken, er wordt geluisterd naar wat je wensen zijn. En de mensen die je spreekt zijn erg vriendelijk . De prijzen zijn bijna altijd lager dan bij andere reisbureaus .

Service, Service

Uitstekende site en - snelle - service/reactie

Duidelijke site met aantrekkelijke prijzen. Ook aan de telefoon heel vriendelijk. De laatste jaren steeds via Lavida Travel onze vakantie geboekt.

Goed reisbureau

Goed reisbureau. Eenvoudig boeken.

Prima geregeld

Het was alweer enige tijd geleden dat ik voor het laatst bij Lavida Travel geboekt heb, maar ik was nog steeds bekend in het systeem en dat deed me goed (hoewel de geschiedenis van eerder geboekte reizen niet terug te vinden is). Deze boeking ging weer prima, helemaal online, lekker gemakkelijk, snel geregeld. Het enige minpuntje was dat de toeristenbelasting niet klopte, en dat was toch een aanzienlijk bedrag, maar ik werd voor vertrek nog van dat feit op de hoogte bracht.

Perfect, korte lijnen en snel bereikbaar en erg behulpzaam

Wij boeken al jarenlang bij Lavida. Bevalt prima, als je vragen hebt worden deze snel beantwoord. En leuk meegenomen, voor elke geboekte reis krijg je 35 euro voor de volgende reis.

Perfecte service!

We zijn nu ruim een week terug van onze heerlijk vakantie in Turkije. Geboekt via Lavida. Alle benodigde documenten waren in orde en overzichtelijk aangegeven. Voor mij was er een kleine onduidelijkheid voor de terugvlucht. Tijdens de vakantie gemaild met Lavida en kreeg een snel en duidelijk antwoord. Kortom een positieve ervaring!

Super bedrijf

In een woord super Al jaren een vaste klant en keer op keer goed geholpen Komen hun afspraken na, altijd bereikbaar, goede service en altijd de scherpste prijs.

afwachten

kan nog geen ervaring geven . De reis is pas eind mei

Fijne vakantie, mooi eiland, goed hotel, slechte huurauto

Vlucht met transavia was prima, zowel heen als terug. We hadden een goed hotel, goed eten en fijne, schone kamer. Het huren van een auto met sunny cars, was een ramp, eerst uren in de rij gestaan bij hertz, vooral ook omdat je alleen met papieren voucher geholpen kan worden. We hadden een vrij nieuwe auto bestelt, die jregen we ook, maar was heel slecht en kon he niet mee rijden in de bergen. Omdat hij niet optrok wegens slecht onderhoud. We hebben dit toch geprobeerd todat we bijna zelfs t terrein van het hotel niet meer af konen. Toen hebben we gebeld dat we een andere auto wilden. We zeiden we komen wel met de auto tot aan de vliegveldparking, waar we de auto ook gekregen hadden, want dan moeten we niet meer omhoog rijden, wat niet meer ging. Hiervoor hebben we veel moeite moeten doen en werden we heel onvriendelijk behandeld. Na enkele keren bellen met sunny cars, die toen ook met de man op t vliegveld sprak, kregen we op den duur een auto mee. We waren door dit alles wel een halve vakantie dag kwijt!!! Ze hadden de eerste auto die we gekregen hadden nooit mogen meegeven aan een klant, omdat de koppelingsplaten al slecht waren. Op Madeira zijn t alleen maar bergen, dus dan heb je t echt wel nodig dat dat in orde is. We gaan door dit alles nooit meer met hertz boeken. Wat een slechte service!!

prijs kwaliteit verhouding is prima

Uitstekend!!

Ontzettend aardige medewerkers, nemen snel op en denken mee met de klant.

Uitstekende service

Goed bereikbaar, denken mee Alles goed geregeld

Heel goede ervaring

Tweede keer dat we met Lavida boeken. Heel tevreden. Waar nodig goed bereikbaar. Snel antwoord op vragen. Mooi aanbod.

Correct

Goed bereikbaar en snel antwoord

Perfecte service; personeel staat altijd klaar!

Mijn ervaringen met de medewerkers van Lavida Travel zijn altijd goed. Snelle respons op vragen, etc. Ik ben blij dat zij mijn 'reisbureau' zijn. En dan ook nog kortingen opbouwen; heel erg fijn!

Gemakkelijk

Reis was snel en simpel geboekt, ook telefonisch contact gehad en de dame was erg aardig en geduldig

Wisselend

Bij aankomst zelf transfer bus mogen zoeken Hele week tui niet gezien. Moeten zoeken hoelaat we terug werden opgehaald. Terugweg werd vliegtuig veranderd ipv 1 grote naar 2 kleine. Uur voor schema pas op luchthaven.

Prettig reisbureau.

Boek al jaren bij dit reisbureau, is tenminste bereikbaar en staat je altijd te woord.

Goed verzorgd

Snel en goed geregeld

Prettig

Makkelijk om je reis te vinden, boekingsproces verloopt vlot en prijs is scherp

Goed geregeld

Omdat ik een last minute had geboekt en binnen 5 dagen vertrok even telefonisch contact opgenomen. Heel snel en goed geholpen. Zou een volgende keer zeker weer bij Lavida boeken.

Al jaren top.

Boek al 20 jaren bij Lavida en nog steeds het beste reisbureau.

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam

Over Lavida Travel

✔ ANVR & SGR ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ GEEN boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met Ideal Kijk op http://www.lavidatravel.nl/ voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van uw reis of maak een afspraak met één van onze adviseurs!