Viltjes.nl heeft wederom een super fijne levering verzorgd. Fijn om tijdig de drukproef te ontvangen zodat je weet wat je krijgt.

snelle levering, uitstekend product en een prima service.

Snelle service, meedenken, perfecte productie. Dit zal ik zeker anderen aanraden.

Top Vriendelijke service en mooi product.

Hele mooie viltjes geworden. Fijn dat we eerst een proefdruk hebben ontvangen. Zeer blij mee. Netjes verpakt.

Ziet er super goed uit Goede service, goede levering, goed product

merci voor het cancelen van de nog openstaande order. De 2e order is prima uitgevoerd.

De viltjes zien er mooi uit en precies op tijd geleverd.

Alles prima

Super goede service. Heel fijn dat het dubbelzijdig bedrukt wordt.

ik denk dat de door mij gedane beoordeling geen verdere toelichting behoeft. als er voor de zeer vriendelijke contactpersonen ook een beoordeling moet zijn, komen er nog 5 sterren bij. met vriendelijke groet, H.Orval

prima product en service

Na bestelling snel en op de afgesproken datum geleverd. Goed gedaan ben er superblij mee. Lieve groet..... anneke

perfect

Zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Alsof ik al jaren klant ben benadering Oplossingsgericht. En er is mee gedacht in de opmaak Zeer tevreden

Producten zijn netjes verpakt en de levering is goed, kwaliteit van de viltjes is ook goed.

prima service, snel geregeld

Mooi bedruk.

Alles was prima geregeld

Wij hebben viltjes van ons restaurant met logo Red's Tapas Grill & Bar erop. En zijn zeer tevreden over hun service en levering. Bedankt.

Ik was uitermate tevreden Snelle service, goeie kwaliteit en prima opvolging

alles prima

Goede tip ontvangen over het verbeteren van de kwaliteit van de viltjes. Mooie kwaliteit en snelle levering.

Vragen netjes beantwoord. Goede voorbeelden. Snelle levering

Viltjes zagen er strak en beter dan verwacht uit, levertijd op de site gecommuniceerd en die klopte.

16 Parallelweg

Tegelen 5931 PM