Uitstekende service

Perfecte levering, vriendelijke chauffeur. Netjes ingepakt, kwalitatief materiaal. Zeker een aanrader.

Overzichtelijke webshop

De bestelling op de webshop is vlot verlopen. Heel overzichtelijk. Het tijdstip van levering werd op voorhand aangekondigd via een e-mail. Zo kon aangeduid worden waar de levering exact mocht worden afgezet (over haagje)

Prima geholpen. Ook levering uitstekend

Perfecte service

Alhoewel het een bestelling à la minute was, werd alles toch netjes op tijd geleverd zoals afgesproken. Ook al was ik bij de levering niet thuis, toch werden de telefonische richtlijnen aan de chauffeur perfect opgevolgd.

Vriendelijk en snelle levering.

Punctueel en correct

Goed contact met de chauffeur zodat goederen correct konden worden afgeleverd bij mijn afwezigheid. Ook geen lange wachttijden gehad. Administratie ook vlekkeloos.

prima levering alles OK

zoals afspraak en dus alles OK

Zeer tevreden.

Super tevreden vanaf bestelling tot en met levering!!

Toppie

Keuze genoeg,goed en vriendelijk geholpen ,duidelijke uitleg

Kan alleeen aanbevelen!

Super snelle levering! Alles volgens bestelling geleverd gekregen, toppie!

optimale service

Beste team Hilfra, Jullie service is optimaal van begin bestelling tot eind materiaal -product levering terplaatse bij klient. Ik ben zeer te vrede, er zullen nog bestelling volgen.

een vlotte en vlugge levering

ze hebben de stenen heel vlug geleverd en op de oprit afgeleverd

très bon produits mais 6 semaines d'attente pour la livraison , trop long

Produits commandé conforme a mon attente

Perfecte keuze

Top producten , alles correct verlopen ook levering zoals gepland

knap werk ! juist geleverd en genoeg materiaal

Na het bekijken in de showtuin, hebben we een bestelling geplaatst en dit alles is vlot verlopen.

TOP

zowel in de winkel als bij de levering met veel zorg en vriendelijkheid ontvangen en geholpen, het meedenken om ons project perfect te laten verlopen en de levering zijn vlotjes gegaan. ik kan alleen maar iedereen de raad geven om zeker ook bij Hilfra ten rade te gaan.

Komt zijn afspraken perfect na.

Zeer goede en duidelijke communicatie. Zeer snelle levering.

Snelle en goede service en uitstekende prijzen.

Gezien we een project regio Turnhout uitvoeren, zochten we een leverancier in de buurt. Hilfra bezorgde ons meteen scherpe prijzen waardoor we ons project binnen budget konden realiseren. Bedankt hiervoor.

Helemaal tevreden

Altijd vlotte en correcte service!

Super fijn bedrijf, snelle levering en ook vlotte reacties op mail. Echt een aanrader

Prachtig correct duidelijk

Een plezier om bij jullie iets te bestellen alles volgend duidelijk met afspraak Een aanrader

Vriendelijk en snelle afhaling.

Goede communicatie, vriendelijke ontvangst, alles correct klaarstaan voor afhaling.

Zeer vlotte service

Door de korte planning voor de aanleg van een oprit diende ik zeer snel aan de nodige materialen te geraken en dit juist na het kerstverlof. Maandag besteld en dinsdag was het meeste reeds geleverd. 1 artikel werd die zelfde week nog via postpakket geleverd.

Antwerpseweg 228

2340 Vlimmeren

+32 3304 9164

Over Hilfra

Hilfra in Vlimmeren (Beerse) is ondertussen al 25 jaar een gekende handelaar in bouw- en tuinmaterialen voor verkoop aan zowel particulieren als aannemers in België & Nederland. Wij zijn een echt familiebedrijf dat zich doorheen de jaren meer is gaan specialiseren in onze passie, tuinmaterialen. Zalig buitenleven kan je het best in een mooie omgeving, zeker als het jouw eigen tuin is.