Snelle levering, tevreden

Snelle respons, vriendelijke service. Er was een kleine vergissing in de levering die na notificatie onmiddelijk werd rechtgezet. Prina leverancier

Heel tevreden

Online besteld en zelfde dag al antwoord gekregen dat het al klaar stond om af te halen.

Vlotte levering, product voldoet aan verwachting

top

Alles perfect verlopen! Goede communicatie en inlichtingen dat je krijgt super.

Goed maar lang moeten wachten

Begin juni besteld en pas half augustus kunnen afhalen

Toppie

Fijn optijd geleverd. Prettige chauffeur. Alleen 1 puntje wat voor verbe****** vatbaar is. Een "kooiaap" zodat alles dichterbij geplaatst kan worden. Verders een goede service.

10 kuud grijze steentje

De firma Hilfra zeker een aanrader . Mooi op gevraagde moment de steentjes geleverd . De chauffeur verdiend ook een pluim ..mooi gelost op gevraagde plaats top gedaan.

Snelle levering en aardige mensen, komen afspraken netjes na!

Snelle levering en aardige mensen, komen afspraken netjes na!

goede communicatie

Alles vlot verlopen. Was een kleine vergissing bij het ophalen maar direct opgelost.

Snelle levering en prima kwaliteit

Het bestellen van bouwmaterialen via een webshop is toch altijd een beetje bang afwachten maar ik ben zeer tevreden met geleverde dienst. Zo kreeg k via telefoon advies betreffende de benodigde hoeveelheden (gezien het hier over een uitbreiding ging van een bestaand terras), ook werd het materiaal snel en stipt geleverd. De kwaliteit en het uitzicht van het materiaal voldeed aan de beschrijving op de webshop. Ik kan Hilfra zeker aanbevelen.

Uitstekende service en belofte nagekomen

Topservice

Firma met visie en qualiteit

Stipte levering Steeds tijd voor de nodige informatie Qualitatieve materialen Aanbeveling aan iedereen

Goede kwaliteit en snelle levering.

Mooi product

We hebben de kasseien via de webshop besteld. De afname was per 11m2, voor ons precies genoeg. De dag voor aflevering kregen we een bericht van de bezorger hoe laat we het product geleverd kregen. Wij vinden dat het resultaat er mag zijn!

Zeer goede service

Goede service en opvolging bij bestellen en leveren

Perfecte levering, zeer tevreden

Zeer correct verlopen

Uitstekende service

Perfecte levering, vriendelijke chauffeur. Netjes ingepakt, kwalitatief materiaal. Zeker een aanrader.

Overzichtelijke webshop

De bestelling op de webshop is vlot verlopen. Heel overzichtelijk. Het tijdstip van levering werd op voorhand aangekondigd via een e-mail. Zo kon aangeduid worden waar de levering exact mocht worden afgezet (over haagje)

Prima geholpen. Ook levering uitstekend

Perfecte service

Alhoewel het een bestelling à la minute was, werd alles toch netjes op tijd geleverd zoals afgesproken. Ook al was ik bij de levering niet thuis, toch werden de telefonische richtlijnen aan de chauffeur perfect opgevolgd.

Vriendelijk en snelle levering.

Punctueel en correct

Goed contact met de chauffeur zodat goederen correct konden worden afgeleverd bij mijn afwezigheid. Ook geen lange wachttijden gehad. Administratie ook vlekkeloos.

Antwerpseweg 228

2340 Vlimmeren

+32 3304 9164

Over Hilfra

Hilfra in Vlimmeren (Beerse) is ondertussen al 25 jaar een gekende handelaar in bouw- en tuinmaterialen voor verkoop aan zowel particulieren als aannemers in België & Nederland. Wij zijn een echt familiebedrijf dat zich doorheen de jaren meer is gaan specialiseren in onze passie, tuinmaterialen. Zalig buitenleven kan je het best in een mooie omgeving, zeker als het jouw eigen tuin is.