Drijhoek 44
2310 Rijkevorsel
Hilfra Bouw & Tuinmaterialen is een familiebedrijf uit Rijkevorsel met meer dan 25 jaar ervaring in bouw- en tuinmaterialen. Wij leveren zowel aan particulieren als aan professionele aannemers in België en Nederland. Onze sterkte ligt in een breed en onafhankelijk assortiment, gecombineerd met praktisch advies en flexibele oplossingen. Dankzij onze ruime showtuin kunnen klanten materialen zien, vergelijken en weloverwogen keuzes maken. Bij Hilfra staat correcte service centraal: duidelijke afspraken, transparante communicatie en een aanpak die meedenkt met elk project — van kleine tuin tot grotere aanlegwerken. Wij geloven dat een sterke buitenomgeving begint bij de juiste materialen én de juiste begeleiding.