discreet, snel en overzichtelijk
Bestelling op zaterdag geplaatst en dinsdag in huis. Ik heb in 1 bestelling verschillende desgner-varianten van rilatine besteld. Ieder medicament zat verpakt in een andere seal met een sticker met de naam en de dosis erop wat zorgde voor overzicht. grappig genoeg hadden de pillen ook allemaal een andere kleur (wat een regenboog in mijn zakdoek veroorzaakte na mijn experimenteersessie) wat ze ook herkenbaarder maakten éénmaal uit de strip (ik heb nogal de neiging om alles meteen te mengen). Kwaliteit en effect van de diverse varianten waren vergelijkbaar met de rilatine uit de apotheek. De NOOPEPT nog niet genoeg uitgeprobeerd om het effect te kunnen beoordelen, maar wel fijn dat Professor deze ongekende noötropic verkoopt, aangezien noötropica normaliter eerder een positief dan een toxisch effect hebben op het brein. De extra sample is steeds wenselijk en interessant om eens uit te proberen. De NEP-sample beviel mij en wordt mogelijks deel van mijn volgende bestelling. De aansteker is een leuk gespreksonderwerp op feestjes :D