Onmiddellijk en snel geholpen! Ondanks door het foutief bestellen van de suikerbonen door mezelf, toch optijd opgemerkt door haar en aangepast zodat ik wel het juiste kreeg dat ik wou.

Fantastische service!

Heel overzichtelijke webshop, makkelijk besteld, correct geleverd (gezien de levertijden), fijne hulp gekregen via mail. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wij waren voor ons 1ste kindje al bij kadeco geweest voor zowel doopsuiker als geboortekaartje wat toen al zn succes had, was onze keuze voor ons 2de kindje rap gemaakt waar we zouden gaan. Karlijn heeft mij terug super goed geholpen om een mooi doopsuiker concept te kiezen met bijpassend geboortekaartje. Ik kan al niet meer wachten om het aan iedereen te laten zien.

Een tijdje geleden met Karlijn een afspraak gemaakt in de winkel om een volledig geboorteconcept samen te stellen. Een heel fijne ervaring om samen datgene wat in je hoofd zit uit te zoeken in de winkel. Na een klein maandje alles thuis ontvangen waarna we eraan konden beginnen. Alles was mooi ingepakt en zeer duidelijk hoe je te werk diende te gaan. Het resultaat is gewoonweg top! Over het algemeen dus een super ervaring van begin tot einde ❀️

Heel duidelijke webshop en de bestelling was binnen de week klaar. Alles naar wens. Topservice!

Prima service, perfect naar wens. Jullie doen dat supergoed.

Super behulpzaam!

Wij bestelde onze doopsuiker om zelf te maken bij Kadeco alsook alle afwerkingen inclusief stickers. Ondanks dat we niet langskwamen in de winkel door de langere afstand werden we super goed geholpen via mail en kregen we telkens snel antwoord. Heel fijne ervaring.

Als ik kon gaf ik 1000 sterren.

Hele mooie kado's... Super mooi ingepakt en geweldige service... Gewoon top!

Goede ervaring

Een heel mooie selectie van materialen en een handige website. Ook heel erg vriendelijke service! Enkel de lange verzendtijd voor gewone materialen vond ik een minpuntje. Ik had niks gepersonaliseerd besteld, enkel doopsuiker materialen. Maar enorm tevreden met mijn bestelling! Alles was helemaal in orde en mooi verzorgd verzonden! Er zat zelfs een heel leuk extraatje in mijn bestelling! Bedankt!

Uitstekende service

Zo blij dat ik Kadeco in 2021 leerde kennen. Voor de geboorte van onze zoon bestelde ik enkele spulletjes bij Kadeco: goede service en super klantvriendelijk. Sindsdien al heel wat bij hen besteld. Ook bij vragen reageren ze heel snel. Enorm tevreden!

Heel erg blij mee!

Fijn en vlot contact in de winkel om samen tot een mooi doopsuikerconcept te komen dat past bij ons en ons geboortekaartje. De aflevering van het materiaal gebeurde ook erg snel. Bovendien is het in elkaar knutselen heel duidelijk door de info die je online kan terugvinden. Alle ontvangen materialen zijn van goede kwaliteit wat bijdraagt aan een super mooi resultaat. Zeker een aanrader! :)

Prachtige houten gepersonaliseerde sleutelhangers

Snel geleverd, heel knap resultaat! Ideaal Meter/Peter cadeau!

TOPTEAM

Lieve Karlijn en team, Toevallig bij jullie terecht gekomen en daar zijn we zo dankbaar voor. Gespot op Instagram, verliefd op jullie mooie creaties, jullie website opgezocht en alles was meteen zo duidelijk en helder uitgelegd. Wij vonden het vooral opvallend hoe vriendelijk en lief jullie zijn, niets is jullie teveel. We mochten langskomen en in kaartjes snuisteren, onze mailtjes met vragen werden meteen beantwoord, een last-minute wijziging aan onze kaart, wanneer ik iets was vergeten te bestellen kon het zonder probleem opgelost worden,.... en altijd met dezelfde vriendelijkheid. We zijn dan ook heel erg tevreden over onze doopsuiker en vooral over jullie service, petje af. Wij blijven jullie graag volgen! Heel veel liefs en DANKJULLIEWEL!

Wauw

Het super mooi en een hele snelle service! Dankjewel

Topservice!

Gegraveerde kistjes besteld. De bestelling verliep vlot en werd snel geleverd. Heel erg fijn communiceren met jullie!

snelle mooie service

het persoonlijk invullen van de gevraagde wensen is helemaal af.

Suuuuuper tevreden!!

Snelle service, fijn handwork, goede opvolging Op 10 September is de babyborrel, ik neem dan foto's van jullie boek in de juiste setting en bezorg ze jullie!!!

Super mooie spulletjes gemaakt

Ik volg kadeco al een tijdje op de socials en nu was het eindelijk tijd om iets te bestellen! We hebben 4 pennen, 3 kleinere doosjes en 1 wijndoos besteld. Er stond dat het een aantal dagen kon duren maar heb op een zondag besteld en vrijdag al in huis! Vond dat heel snel! :D Alles is heel mooi verpakt geleverd met een mooie droogbloem en zelfs een klein cadeautje! De enige minpuntjes voor mij waren dat het de kleine doosjes wat β€˜splinters’ hebben op sommige randjes en dat de tekst op de wijndoos aan de kleine kant is. De persoon moet al goed lezen om hem te zien wanneer je het bijv. cadeau doet dat de tekst persoonlijk is. Het kon net zo goed een logo zijn van een bedrijf waar je het besteld. Maar nogmaals, het blijven hele mooie creaties! Wij kunnen niet wachten om ze cadeau te doen!

Vlotte bestelling van mooi materiaal!

Ik bestelde enkele zaken voor mijn doopsuikers en deze werden zeer vlot afgeleverd. Zeer tevreden van de materialen!

Topservice!

Het bestelde gepersonaliseerde artikel op tijd ontvangen in een mooie geschenkverpakking!! Doe zo voort!

Zeer goede ervaring!

Snelle reactie op mijn vraag. Goede service. Zeer tevreden! Als ik ooit opnieuw doopsuiker nodig heb ga ik zeker aan jullie denken om het totale concept uit te werken en aan te kopen!

Mooie producten en snelle levertijd!

De producten die ik bestelde, zijn kwaliteitsvol en precies zoals de website ze omschrijft. De levertijd werd goed gecommuniceerd en nageleefd. Ik ben super tevreden!

Alles was mooi ingepakt en proper aangekomen enkel het deksel van het badzout zat een beetje los maar er was niet veel uit gevallen maar een paar korreltjes badzout.

Heel tevreden

Door mijn eigen fout had ik een gepersonaliseerd babydekentje te laat besteld. Ze hebben er alles aan gedaan om deze tijdig af te werken en te versturen. En het dekentje is perfect hoe ik het in gedachten had! Dankjewel voor het advies & snelle service.

Prachtige kwaliteit!

Mooie kwaliteit en heel klantvriendelijk!

Perfecte bestelling

Vrijdagavond besteld en dinsdag al in mijn brievenbus! Zeer tevreden.

Genebroekstraat 94

3581 Beringen

Over Kadeco

DOOPSUIKER GEBOORTEKAARTJES PERSOONLIJKE CADEAUS Bij ons kan je terecht voor alle materialen die je nodig hebt om een geweldig geboorteconcept samen te stellen. Wij voorzien ook graag je geboortekaartje zodat alles een mooi geheel vormt, maar dit is zeker geen must. Iedereen is welkom bij ons! Daarnaast zoeken wij de allerleukste cadeaus uit, die je kan laten personaliseren d.m.v. graveren, borduren en bedrukken.