Een superfijne ervaring

Na het hebben gehad van een heel handig doopsuikeradvies, al onze spulletjes besteld en correct gekregen. Ik ben absoluut geen creatief persoon maar het zelf maken van de doopsuiker is zo leuk om te doen en ook echt niet moeilijk. Ik ben er al helemaal verliefd op en kijk er naar uit om het aan iedereen te kunnen tonen.

Leuk en degelijk product met een flexibele service

Wij appreciërenden dat Kadeco meedacht inzake de afhaling/levering van de mooie rugzak die wij kochten. Hun begripvolle en flexibele houding is een plus! De rugzak zelf is ook goed gemaakt. Aanrader!

Perfect op maat in alle opzichten!

Ik had op de website een aantal kaarthouders met droogbloemen gezien, maar deze waren allemaal met gravering. Ik wou niet dat dit gegraveerd werd, dus vroeg ik of dit mogelijk was en mocht mijn bestelling direct per mail doen! Ook werden de droogbloemen zo samengesteld dat ze perfect passen bij het kaartje dat we erbij willen gebruiken. Zo blij mee! Super snelle service en niets is teveel gevraagd. We waren al klant sinds de doopsuiker van ons zoontje en blijven telkens terugkomen omdat we zo tevreden zijn :-)

Uitstekende service

We werden heel goed geholpen bij ons doopsuikeradvies. Alles werd netjes ingepakt snel verzonden. Veel keuze, mooie materialen en ook een goed prijstechnisch aanbod!

Super vlotte communicatie en artiekel is tof. Merci

Ik had de trui voor Vaderdag besteld! Hij was echt al super snel toe gekomen en hij is ook gewoon prachtig! ik ga zeker nog spulletjes bij je bestellen.

Mooie producten, fijne communicatie

Ons vaste plekje voor persoonlijke cadeautjes, altijd aangename en snelle communicatie om je zo goed mogelijk te helpen.

Prachtige producten en een nog mooiere service!

Vandaag de dag worden doopsuikers en geboortekaartjes vooral via webshops aangeboden. Voor mij als pietje precies is dit een no go aangezien wij precies wisten welke kleuren we wilden, maar het moeilijk vonden welke geschenkjes, decoratie wij erbij wilden. We hebben eerst een adviserend gesprek gehad met Karlijn. Na dit persoonlijk moment vielen alle puzzelstukjes samen. Ze is hiervoor gemaakt! Hierna een mail gekregen zodat wij alles snel konden bestellen. Na enkele weken konden we de bestelling gaan afhalen (onze keuze). Ook Maureen is een topper! Ze hielp ons goed en heeft steeds de nodige aanpassingen uitgevoerd! Zeker niet twijfelen om hier te bestellen. Je krijgt waarde voor je geld!

Mooi afgewerkt.

Net de sleutelhanger voor Vaderdag ontvangen: supermooi! Binnenkort eens kijken of we iets leuks vinden voor het einde van het schooljaar, want de juffen van onze dochter zouden cadeautjes van Kadeco ook wel leuk vinden, denk ik. :)

Topservice, iedere keer opnieuw!

Al van het prille begin zijn wij fan van Kadeco! Toen, bijna 10 jaar geleden, bestelden we via mail onze favoriete rompertjes en stickers. Deze konden we dan na een aantal dagen bij haar thuis gaan ophalen. Nu, zoveel jaren later, hebben we al vaak beroep gedaan op de ontzettend getalenteerde Karlijn en haar team! Weliswaar niet via mail, maar wel aan de hand van een heuse website! Het geboortekaartje van ons zoontje, gepersonaliseerde rugzakjes, cadeautjes voor de juf enzovoort.. Alles werd met de meeste zorg en kwaliteit afgewerkt! Wij blijven fan!

De textiel die Kadeco verkoopt is van de beste kwaliteit. En hun suikerbonen en andere snoepjes.....

Zendingen zijn steeds vezorgt, zoals het moet.

Bedankt!

Ik ben altijd heel tevreden over de bestelling die ik bij Kadeco plaats en zou het aan iedereen aanbevelen. Alles is altijd tot in de puntjes verzorgd. Snelle levering ook dus hier een zeer tevreden klant! Veel liefs

Super tevreden!

Heel mooi afgewerkt, net zoals ik het wou.

Uitgebreid aanbod, fantastische service, zeer tevreden!

Wij kozen ervoor om een ontwerp te laten maken. Na het doorgeven van onze smaak/wensen kregen wij al heel snel een eerste ontwerp. Het was er onmiddellijk BOENK op! We waren direct laaiend enthousiast. Ook onze omgeving vindt het kaartje prachtig. Alles voor onze doopsuiker bestelden we ook via jullie. Heel tevreden over jullie aanbod. Wanneer ik vragen had kreeg ik hier een snel en uitgebreid antwoord op. Kortom, wij zijn superblij dat we voor jullie kozen voor het uitwerken van ons kaartje en concept. MERCI !!

Topservice en knap product

Gepersonaliseerd plaatje met droogbloemen besteld voor moederdag. Levertermijn was 10 dagen, kado was echter al voor die 10 dagen geleverd, dus mooi op tijd. Kwaliteit is zeer goed, mooie uitvoering.

TOP-service!

Ik bestelde proefbuisjes met gedrukte namen. Alles is super mooi afgewerkt én werd ook nog eens in een leuke verpakking geleverd met een bedankje erbij. Er zaten enkele namen te weinig in de doos en deze werden meteen nageleverd, wauw. Ik bestel hier zeker nog een keer!

Top kwaliteit en service

Het geborduurde rugzakje was mega mooi! Ik liet het ook inpakken als cadeautje en wooow wat leuk om zo een mooi pakje te kunnen afgeven!

Topteam!

Ik heb al verschillende producten besteld op verschillende momenten en elke keer opnieuw staan Karlijn en haar team klaar om er een topcadeau van te maken! Bij twijfel werd ik gecontacteerd om zeker te zijn dat alles was zoals ik het graag wou. Kerst, Pasen, cadeautjes voor mijn collega’s,… van alles was ik tot nu toe al heel erg tevreden, bedankt voor jullie super service elke keer opnieuw!

Aan iedereen aan te raden je vindt wel altijd een leuk kadotje

Vriendelijke snelle service en een leuk team

Super snel en heel mooi!

Ik kreeg mijn bestelling al binnen 10 werkdagen ookal was het de drukke periode rond moederdag. Heel mooi verpakt en de extraatjes in de doos waren heel leuk :D

Mooie producten en goede service

Veel keuze, voor elk wat wils. Elke keer al tevreden.

Fantastische klantenservice! Niks is hen teveel gevraagd

Een geweldige ervaring om mijn ideeën rond mijn geboortekaartje & borrelkaartjes door Kadeco te laten ontwerpen, uitwerken & volledig naar mijn uiteindelijk wensen super snel klaar te krijgen! Maureen paste telkens echt elk detail voor me aan om toch maar aan mijn wensen te voldoen. De eeuwige twijfelaar ik ben, niks was hen teveel gevraagd, zo kreeg ik uiteindelijk helemaal klaar wat ik in gedachten had. Het is een heel fijn concept, ideeën deed ik op via hun Instagram account en ik ging aan de slag via hun website alles gezellig bij elkaar te gaan zoeken. Hierbij kreeg ik steeds hulp & direct een antwoord van Karlijn. Duidelijke voorbeelden worden meegegeven & zo kon ik mijn eigen unieke doopsuiker , naam/bloemenkrans & mijn gepersonaliseerde dekentjes creëren. Een topservice met snelle levering aan huis! Bedankt voor jullie geduld, ideeën en inzet!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Wauw

Wauw! Eerst en vooral een heel mooie en duidelijke site. Er was ook een goede, vlotte en vriendelijke communicatie. En om af te sluiten ook nog enorm snelle levering van een mooi gepersonaliseerd product. Merci! Ik kom hier zeker nog eens terug!

Heel tevreden!

Ik bestelde een gepersonaliseerd dekentje, dat na enkele dagen al geleverd werd. Het is bovendien ook heel mooi.

Mooie gepersonaliseerde snoeppot

Super mooi Dankjewel!

Genebroekstraat 94

3581 Beringen

Over Kadeco

DOOPSUIKER GEBOORTEKAARTJES PERSOONLIJKE CADEAUS Bij ons kan je terecht voor alle materialen die je nodig hebt om een geweldig geboorteconcept samen te stellen. Wij voorzien ook graag je geboortekaartje zodat alles een mooi geheel vormt, maar dit is zeker geen must. Iedereen is welkom bij ons! Daarnaast zoeken wij de allerleukste cadeaus uit, die je kan laten personaliseren d.m.v. graveren, borduren en bedrukken.