Bedankt Kadeco! Heel mooi bedrukt en snelle service!

Bedankt team Kadeco voor de snelle service! Heel mooie bedrukking. Rosie was fier!

We ontvingen zeer snel een mooi dekentje!

Super.

Snel, kwalitatief en super mooi!

Super leuke artikels om cadeau te doen bij verschillende gelegenheden. Altijd leuk om toch nog een keertje extra op de website te neuzen!

Ik ben super tevreden met mijn bestelling. Het werkt heel snel afgewerkt (gepersonaliseerd rugzakje) waardoor ik het al heel snel kon afhalen. Ik koos ook voor de optie inpakken en dit is zeker een meerwaarde echt een heel mooi pakje om aan mijn Metekindje te kunnen geven! Super dikke merci aan het team!

Een aanrader!

Snelle en altijd vriendelijke service. Kwaliteitsproducten met alles erop en eraan! Ik heb er zeker en vast geen spijt van bij jullie besteld te hebben, ons doopsuiker is wat we ervan wilden! Bedankt ladies! Doe zo verder!

Snel en super mooi!

Om de uitdeelpotten van ons doopsuiker af te werken kocht ik enkele stickers in vinyl met de naam van ons toekomstig dochtertje. Als trouwe klant van Kadeco verwachtte ik een goede service en een mooi afgewerkt product. Toch vind ik het product nog mooier in het echt dan ik in gedachten had. Het werd sneller afgewerkt dan de verwachte datum en er zat een goede uitleg bij om zelf met de sticker aan de slag te gaan. Ik ben super content!

Kwalitatief shoppen

Originele artikelen, goede communicatie en altijd hoog kwalitatief! Ben tevreden van de kwaliteit van zowel kleding als cadeauartikelen.

Top-service: snel, persoonlijk & op maat!

We kozen voor ons geboorteconcept voor Kadeco omdat zij qua stijl volledig bij ons passen. Daarnaast neemt Karlijn & haar team uitgebreid de tijd om samen met jou tot jouw gewenste/gedroomde concept te komen. Die persoonlijke service trekt zich ook nadien door via mail. Zalig om helemaal zonder zorgen naar de geboorte van je kindje toe te leven. Ook na de geboorte was de service super vlot. Bedankt team Kadeco voor de super goede service & het mooie geboortesuiker en kaartje! Ps. Aangezien wij zelf een heel eind van Kadeco wonen, werd na het eerste gesprek alles via mail geregeld en opgestuurd. Dit verliep volledig perfect!

Goede begeleiding!

Ik had een doopsuiker advies ingepland bij Kadeco, hierbij hielp Katlijn met het samenstellen van het geboorteconcept. Hierbij mocht ik alles dat ik wou bij elkaar leggen en vergelijken, ze gaf haar eerlijke mening over de samenstelling. Ze hielp goed mee en gaf vaak tips hoe ik het best kon aanpakken tot in detail om het tot een mooi eind te brengen. Ik was zelf te laat met het voorbereidend werk voor de geboortesuikers, maar was geen probleem! We hebben alles overlopen met het nodige materiaal dat ik achteraf kon bestellen en een deel al mocht meenemen, zodat ik snel aan de slag kon! Ik had een zeer goed gevoel toen ik vertrok. In het algemeen was het een zeeeeer goede, toffe en overzichtelijke ervaring! Dankjewel!

Fijne en snelle service!

Ik mocht alles snel ontvangen en de bestelling was helemaal in orde!

Topservice!

Alles mooi en overzichtelijk. Ook alles stevig verpakt!

Genebroekstraat 94

3581 Beringen

Over Kadeco

DOOPSUIKER GEBOORTEKAARTJES PERSOONLIJKE CADEAUS Bij ons kan je terecht voor alle materialen die je nodig hebt om een geweldig geboorteconcept samen te stellen. Wij voorzien ook graag je geboortekaartje zodat alles een mooi geheel vormt, maar dit is zeker geen must. Iedereen is welkom bij ons! Daarnaast zoeken wij de allerleukste cadeaus uit, die je kan laten personaliseren d.m.v. graveren, borduren en bedrukken.