Van te voren gebeld of bij bestelling de zelfde week nog geleverd werd De hakselaar stond volgende dag voor de deur gebruiksklaar Heb hem nu volgens de uren teller 1.8 uur gebruikt Helemaal super Was eerst van plan om een paar keer te huren maar ik heb hem er nu al uit Ik ben dik tevreden

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar s3
  • Wat vindt u van het product? Top

In herfst waarschijnlijk zeer tevreden. Nu verstopt machine als takken nog hun blaadjes hebben.

Dacht takken van eikenbomen snel te kunnen ruimen met S-22, maar zelfs met verdorde blaadjes er nog aan verstopt hij snel. Trekt overigens uitstekend!

• Welk product heeft u gekocht? S-22-1
  • Wat vindt u van het product? Goed

Super snelle reactie op verkoopvragen

Supersnelle reactie via de mail op verkoop advies vragen, snelle verzending en duidelijke instructie video e.d verzonden direct na aankoop.

• Welk product heeft u gekocht? Pro 22
  • Wat vindt u van het product? Degelijk maar nog niet gebruikt

TOP!

Heel tevreden met de aankoop. Prima service.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar PRO-22 C4

Uitstekende gebruiksklare levering van de veegmachine!

Goed telefonisch geholpen.

• Welk product heeft u gekocht? Veegmachine 100 cm breed
  • Wat vindt u van het product? Heel fijne machine. Eenvoudig te bedienen.

Zeer tevreden met dit bedrijf je krijgt deskundig advies, had in het begin telefonisch contact en dat ging super, alles is naar wens gegaan dus zeker een aanrader

• Welk product heeft u gekocht? Veegmachine
  • Wat vindt u van het product? Precies zoals omschreven

Skun ding

We zijn tevreden met deze veegmachine, klantenservice staat bij deze bedrijf hoog in de handel.snel duidelijk.en doelgericht

• Welk product heeft u gekocht? Veegmachine 22
  • Wat vindt u van het product? N.v.t.

snel geleverd en degelijk apparaatje

Snel geleverd en mooi en degelijk afgewerkt trilapparaatje. precies zoals verwacht. Met ook nog een redelijke prijs.

• Welk product heeft u gekocht? PRO 20 T30
  • Wat vindt u van het product? online

Supersnelle levering van een uitstekend product.

Na de bestelling te hebben geplaatst, de dag erna al geleverd met pallettransport in een uithoek van België. Duidelijk instructiefilmje, hoe het toestel in elkaar te zetten, vooraf per whatsapp doorgestuurd gekregen.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar pro22 S1
  • Wat vindt u van het product? Eerste indruk is heel goed.

Super vlug en op uur prachtig

Zeer goed geleverd , goed verpakt

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar benzine
  • Wat vindt u van het product? Moet nog testen ziet er super degelijk uit

Afspraken na gekomen

Levering goed nagekomen

• Welk product heeft u gekocht? Electrische kruiwagen
  • Wat vindt u van het product? goed

Bin sehr zufrieden.

Super schneller Versand

• Häcksler
  • Pro-22

snel en kant klaar geleverd.

trilplaat met servicebeurt geleverd gekregen en startklaar om er mee te werken. mooier , beter of sneller kan niet. dit is gewoon top.

• Welk product heeft u gekocht? trileplaat
  • Wat vindt u van het product? ziet er goed uit

Aangenaam en snel persoonlijk contact. Geen chatbots, antwoordapparaten of eindeloze doorkiesnummers. Eventuele problemen worden (snel) opgelost; chapeau!

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar
  • Wat vindt u van het product? Vlgns verwachting

Top service!

Na eerst wat op internet rondgekeken te hebben en zowel prijzen als machines vergeleken te hebben qua vermogen etc. nam ik telefonisch contact op met DL Workx om een antwoord te krijgen op enkele vragen (oa dienst naverkoop ifv groter onderhoud, ...). Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg een duidelijk antwoord op alle vragen. Daarop ben ik overgegaan tot de bestelling van de verhakselaar PRO22-S6. Deze werd zeer vlot volledig gemonteerd en afgesteld (bij bestelling doorgeven) geleverd. Ik stelde wel vast dat de lak bovenaan de invoertrechter wat beschadigd was tot op het blank metaal, allicht gebeurd tijdens het transport. Na een mailtje met toegevoegde foto's naar DL Workx kreeg ik zeer snel het antwoord van hen dat ze dit betreurden en dat ze mij een lakstift zouden opsturen voor het herstellen van die lakschade. Hiermee kon ik best leven. De lakstift werd reeds twee dagen later mooi geleverd. Ondertussen is dat hersteld en heb ik de verhakselaar een eerste keer kunnen testen. Ik kan die alleen maar aanbevelen! Wat een power heeft die machine! En over DL Workx zelf ... alleen maar lovende woorden!

• Welk product heeft u gekocht? PRO22-S6 verhakselaar
  • Wat vindt u van het product? Toppertje!

Sehr gute Qualität

Sehr schnelle Lieferung, sehr gutes Produkt mit vielen Einsatzmöglichkeiten

• Welk product heeft u gekocht? PRO-22 accu kruiwagen 1000W
  • Wat vindt u van het product? Hervorragend

Il a 2 ans j ai acheté un rogneuse

J ai acheté une rogneuse de souche il a 2 ans et j ai retrouvé les pièces sans problème.

• Welk product heeft u gekocht? Dents de rogneuse
  • Wat vindt u van het product? Tout et impeccable

Zeer tevreden met de aankoop.

Kwaliteit prijs verhouding een prachtige machine. Meteen aan de slag ermee, met zeer goede resultaten.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar PRO 22 S3

Satisfait

Après quelques petits soucis ! Rien de grave, un très bon service, facile et compétent, c'est du très bon materiel, je recommande. Mark

• Welk product heeft u gekocht? N.v.t.
  • Wat vindt u van het product? N.v.t.

Très satisfait du service de livraison

Pas encore utilisé ce broyeur ... je donnerai un avis après la première utilisation

In één woord GEWELDIG!!!

Wat een fijne aanbieding was er voor de elektrische kruiwagen Pro 22 D500E. Hierdoor dan toch besloten om 'm aan te schaffen. Hij werd supersnel geleverd en kon ik er gelijk mee aan de slag. Toen bleek dat er een hele kleine beschadiging zat op de lak kreeg ik na een mailtje daarover gelijk een lakstift opgestuurd. Geweldige service! En wat ben ik blij met mijn kruiwagen!

• Welk product heeft u gekocht? Pro 22 D500E
  • Wat vindt u van het product? Geweldig

Sehr zufrieden

Dank Aufbauvideo sehr schnell zusammengebaut. Maschine ist sehr kraftvoll. Einziges Manko ist die etwas labille Anhänger Deichsel.

• PRO-22 S1
  • Sehr robust und stark

Goede qualiteit, efficient levering.

• Welk product heeft u gekocht? PRO22S1
  • Wat vindt u van het product? Efficient

top karretje, vervangt 5 kruiwagens

geruisloos , zand verplaatsen kost nu totaal geen energie meer, top service, woensdagavond besteld, vrijdag bezorgd, dus zaterdag al aan de klus begonnen.

• Welk product heeft u gekocht? pro-22 D500E
  • Wat vindt u van het product? super

Een zeer responsieve klantenservice

De hakselaar werd snel geleverd en ik had geen enkele moeite om hem in elkaar te zetten. Het neuswiel (jockey) en de bijbehorende bevestigingsmaterialen ontbraken, maar de klantenservice reageerde snel en ik ontving ze binnen twee dagen bij DPD. Ik ben van plan binnenkort een dumper aan te schaffen, en dat zal zeer waarschijnlijk bij DL Workx zijn.

• Welk product heeft u gekocht? PRO-22 C4 Hakselaar
  • Wat vindt u van het product? Een robuust en kwalitatief hoogstaand product tegen een concurrerende prijs.

Graafschap Hornelaan 139 a

6001 AC Weert

Over DL Workx

DL Workx heeft ruim 30+ jaar ervaring in machines voor tuin en bouw. Wij staan garant voor deskundigheid, kwalitatief goede producten, scherpe prijzen en een excellente klantenservice. Advies nodig? Onze ervaren en deskundige medewerkers staan dagelijks voor u klaar.