Laden reviews...
246 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten lijden aan snelle levering en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Communicatie met de klantenservice wordt vaak vriendelijk en duidelijk genoemd. Over het algemeen wordt de dienstverlening als betrouwbaar en professioneel ervaren. De ervaringen vormen een positieve indruk van het bedrijf.
Ik had de hakselaar voorgemonteerd besteld en dit was prima gedaan en op zeer korte tijd geleverd!
Werkt naar behoren
16 September 2026
Florian
Begijnendijk
Top machine Top levering Top ... Vroeger was ik een dag bezig nu een kwartiertje
15 September 2026
Gert
BALEN
Machine doet wat ze moet doen. Voldoet aan de verwachtingen.
PRO-22 S3 Hakselaar
Stronkenfrees
12 September 2026
Johan
Lille (Wechelderzande)
Alles prima geleverd. Mijn machine werkt perfect zoals beschreven .dank aan DL Workx.
Lang gras maaier
Doet wat het moet doen.
12 September 2026
Jean Ceusters
Scherpenheuvel-zichem
Contact was super! Ik had wat vragen, snelle en duidelijke reactie! De aflevering was keurig op tijd. Ik had hem kant en klaar besteld. Vriendelijke chauffeur heeft een duidelijke uitleg gegeven hoe te gebruiken. Ik kon er direct mee aan de slag! Super blij met de PRO-22 D300E-K Accu Kruiwagen! Of het nu een mulle paddock of modderige is, hij kan het allemaal!
PRO-22 D300E-K Accu Kruiwagen
Helemaal geweldig!
11 September 2026
Carola
Voorthuizen
Goed advies. Duidelijkheid m.b.t. levering. Goed overleg mogelijk m.b.t. levertijd. Nederlandse instructie per mail.
10 September 2026
Tonny Scholten
Lutten
Zeer goede service, een heel handige machine en gemakkelijk door een deurmat kunnen binnen rijden.
PRO- 22 G- 600
Heel handig en compact
10 September 2026
Patrick
Kruisem
Vanaf informeren tot aan gebruiken, is het prima geregeld.
PRO-22 S3-Combi hakselaar
Werkt prima.
8 September 2026
Erik
Hoogeveen
Heel goede klantenservice.Produkt volledig in orde.
8 September 2026
Lucienne
Hasselt
ik moet heel lang wachten op mijn bestelling, op de site was max 2 dagen
PRO-22 T40 trilplaat
7 September 2026
probouw
Bornem
Jammer dat u onze service op deze manier heeft ervaren. We willen hierbij wel graag verduidelijken dat op de productpagina van de PRO-22 T40 op het moment van bestellen duidelijk een langere levertijd stond vermeld. Er is voor dit product dan ook geen levertijd van maximaal 2 werkdagen aangegeven.
We begrijpen dat wachten vervelend is, maar de verwachte levertijd was voorafgaand aan de bestelling zichtbaar op onze website.
Goede webshop voor te bestellen onderdelen .motor snelle levering een aanrader.
Welk product heeft u gekocht?
Oliefilter voor honda cbf 250cc en nog andere toebehoren.
7 September 2026
Kris
Sint-niklaas België
Prima spul goeie service en goed bereikbaar
Hakkelaar
3 September 2026
Rik
Uelsen
De stobbenfrees had bij eerste gebruik al defecten. Rooster kapot en rubber slap kapot. Dit werd meteen verholpen. Heb al veel stronken gefreesd inmiddels. De machine werkt geweldig.
Stobbenfrees
1 September 2026
Nico
Friesland
Bestellen en leveren ging goed. Product doet wat het moet doen, duidelijke communicatie.
PRO 22 S3 Hakselaar
Werkt goed
1 September 2026
Jos
Dirksen
Ik kan nog geen beoordeling geven want het product staat nog ingekrat. Wordt pas over 2 weken uitgebreid getest in Zweden.
PRO-22 S1
25 August 2026
Marc Lie
Kelpen-Oler
Al met 2 dagen bezorgd, kant en klaar voor gebruik. De mini dumper heeft de eerste dag aardig wat te verduren gehad, 6m3 zand, 115m2 tegels en een pallet opsluitbanden, telkens 25m heen en weer. Na dit alles nog ruim 70% van de accu vol. Verrassend! Had ik 10 jaar eerder moeten doen.
Mini dumper
25 August 2026
Raymond
Puttershoek
Had een trilpaat besteld, maar was niet op vooraad, keeg ik een aanbod voor een zwaardere, met korting
Trilplaat voor straatwerk
Wat vindt u van het product?
Top , ziet er goed en compleet uit, nog niet gebruikt, maar heb er wel vertrouwen in
24 August 2026
H
Zeegse
Le sérieux Livraison rapide Facilité de montage 30 min
Jean
Philippeville
I bought a Pro-22 S1. It was quickly delivered, and after de few minutes, was ready to fire up. I had a problem with the belt, that was replaced free of charge, even if it was maybe a mistake from my side.
Pro-22 S1
pierre
Limelette
Heldere bestellingsprocedure, razendsnelle levering, kwalitatief sterk product
Erg goed
E.S. Rijnders
Merselo
Achats d'un broyeur de branches PRO22 S1. Tout c'est très bien passé et dans un délais très court. Commande, livraison.Max 1 semaine. Très bon service clientèle et réactif aux demandes et questions du client. Le produit a l'air plus qualitatif que des appareils similaire sur d'autre site. Livraison gratuite aussi / HOLLANDE / BE.
Broyeur PRO22 S1
Pas encore testé
20 August 2026
Bruno Puissant
Lessines
Prijs kwaliteit en levering zeer goed ,
Akselaar
Werkt prima
19 August 2026
Alois Vehent
Zele
De bestelling werd vlotjes en snel afgehandeld! De extra service was ook goed! Montage en levering.
Hakselaar pro 22 s1
Wat vindt u van het product?
Eerste indruk geweldig! Moet er nog eens echt mee werken, tot nog toe alleen maar efkes mee geproefdraaid......
14 August 2026
André DEMEYERE
Jabbeke
In een telefoongesprek met DL Workx een prima uitleg gekregen over de verschillende opties en de bestelde hakselaar in 2 dagen al gratis op de stoep geleverd. geleverd
Degelijk en mooi afgewerkt
12 August 2026
Andre
Weert
DL Workx heeft ruim 30+ jaar ervaring in machines voor tuin en bouw.
Wij staan garant voor deskundigheid, kwalitatief goede producten, scherpe prijzen en een excellente klantenservice.
Advies nodig? Onze ervaren en deskundige medewerkers staan dagelijks voor u klaar.
ENERGIEWEG 2
6651KT DRUTEN