Het duurde even voordat product leverbaar was. Goed op hoogte gebracht hoe, wanneer en waar product geleverd werd. Verder zelf nog in elkaar zetten was een makkie met behulp mee geleverd van filmpje.

Top ervaring

Zeer goede service

• Welk product heeft u gekocht? Pro 22 kruiwagen
  • Wat vindt u van het product? N.v.t.

Erg goed geholpen door de klantenservice.

Goed geadviseerd en geholpen door de klantenservice, gewoon een dame aan de telefoon en geen robot.

• Welk product heeft u gekocht? veegmachine
  • Wat vindt u van het product? nog niet gebruikt

Reageren snel op vragen

Snelle afhandeling van vragen en levering producten. Product voldoet aan de kwaliteit en prijzen zijn redelijk

• Welk product heeft u gekocht? Dumper
  • Wat vindt u van het product? Goed

Uitstekende service en goed bereikbare en vriendelijke klantenservice!

Snelle bezorging, vriendelijke klantenservice.

• Wat vindt u van het product? Prima

levering en product zijn prima

Alles is prima verlopen en ben zeer tevreden met het gekochte product

• Wat vindt u van het product? Prima

Dienst na verkoop is zeer goed

Na melding van technisch probleem werd dit zonder morren in de garantie opgenomen alhoewel het in feite niet onder garantie viel zeer mooi gebaar van sdworx

• Wat vindt u van het product? Zeer goed

Betrouwbaar en correct bedrijf !

Perfecte levering

• Wat vindt u van het product? Goed product

DL Workx is aan te bevelen

DL Workx is aan te bevelen, snelle afhandeling en levering

• Welk product heeft u gekocht? N.v.t.
  • Wat vindt u van het product? N.v.t.

werkt zoals ik wenste

Goed werkende hakselaar, en zeker voor zijn prijs. Degelijke kwaliteit. Vlugge verzending.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar
  • Wat vindt u van het product? prima in orde

Gewoon goed geregeld

Goed product en prima bezorging

Hij doet wat hij beloofd....

Een zeer goed en krachtig apparaat. Ik ben er blij mee.

• Welk product heeft u gekocht? Een hakselaar
  • Wat vindt u van het product? Goed.

Snelle levering en prima service.

• Welk product heeft u gekocht? Houtklover, hakselaar, trilplaat
  • Wat vindt u van het product? Uitsrekend

Beter dan verwacht.

Levering was top, op de gevraagde datum, zeer vriendelijke man. De machine werkt prima, mooie snippers. Tot nu toe 5 uur gewerkt zonder verstopping continu taken tot 8cm erdoor gejaagd Tot nu toe geen opmerkingen.

• Welk product heeft u gekocht? Pro 22 S3

• Wat vindt u van het product? Heel goed

Geen opmerkingen, alles perfect in orde !

Aanrader

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar Pro 22-S1
  • Wat vindt u van het product? Perfect zoals beschreven in de advertentie .

Topproduct, aanrader, correcte afspraken en heel goeie communicatie.

Topproduct! Goed van kwaliteit. Ik raad deze iedereen aan. Correcte afspraken. De transporteur was stipt op de afspraak. De communicatie was duidelijk.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar Pro 22 s3
  • Wat vindt u van het product? Topkwaliteit

Dik tevreden

Prima service en verzending, uitstekende kwaliteit!

• Welk product heeft u gekocht? Freesbeitels
  • Wat vindt u van het product? Zeer goed

Prachtig fijne machine!

Ik heb alheel wat takken verwerkt!

• Welk product heeft u gekocht? Hakkelaar PRO-22 S3
  • Wat vindt u van het product? SUPER!

Hakselaar doet zijn werk

Snelle levering. Handleiding mist past cruciale punten en met eigen technisch inzicht kom je er wel uit, maar hoort niet. Vooral montage wielen en de busjes is wel belangrijk waar je die plaatst. Verder klopt urenteller totaal niet. Bij start keurig op nul. Na twee keer er een ruime halve dag mee gewerkt te hebben stond deze al op 27 uur!!! Na de eerste drie uur liep trommel al vast doordat er een takje tussen trommel en wand zat. Wel gemakkelijk te verwijderen en weer verder te gaan. De twee dag was er al een bout van één van de twee handgrepen uit getrild. Daar zitten nl al gewone ringen onder en geen veer ringen over. Ik ben benieuwd hoe de machine zich houd op langere termijn. Daar heb ik nog geen gevoel van.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar Pro 22 s3
  • Wat vindt u van het product? Nog geen idee. Vind al met al wat matig ogen voor het aankoopbedrag

De kwaliteit is goed. De service ook

Binnen een dag thuis. Werkt goed. Tevreden

• Wat vindt u van het product? Goed

Besteld en volgens afspraak geleverd

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar
  • Wat vindt u van het product? Nog niet voldoende getest

Was snel geleverd, chauffeur verdient een pluim voor het meedenken.

Het in elkaar zetten was wat meer werk dan ik dacht. Met het uitpakken van het krat erbij was ik 2 uur kwijt. De montage tekening was niet duidelijk. Heb online naar foto's gezocht en toen begreep ik het. Olie ingieten was vanuit mijn gekochte flesje onmogelijk, volgende keer een flesje met een slangetje. Heb nu zelf van een plastic opbergmapje een trechtertje gemaakt. De eerste versnipperpoging liep mis, te weinig toeren. Ik had er niet aan gedacht om de gashendel op hoog te zetten. De in en uitgang trechters liepen vol zaagsel en de riem begon te slippen. Gelukkig direct op de noodstang gedrukt. Daarna ging het stukken beter. Was eerder een "schredder" gewent, deze trok er alles met geweld doorheen. Echter dit model moet je de takken toch vaak aandrukken. Heb het nog maar een half uur laten draaien, en moet het apparaat misschien nog leren kennen. Schroeven en bouten natrekken is wel een tip. De kap van de uitlaat trechter zat na 5 minuten al los. Maar ik heb er nog steeds vertrouwen in. Morgen nog een paar uurtjes draaien. De chauffeur kon niet bij ons huis komen, daar had ik voor gewaarschuwd. Hij hielp mijn vrouw even de aanhanger achter onze auto te koppelen. De pallet werd van de laadklep op de aanhanger gereden zodat ik die avond de kist bij huis had en gelijk met de montage kon beginnen.

• Welk product heeft u gekocht? pro22 s1
  • Wat vindt u van het product? goed prijs/kwaliteit

Prachtig apparaat

Ben sinds enkele dagen de gelukkige eigenaar van de Pro-22 S3. Was in de eerste instantie sceptisch over de mogelijkheden van de hakselaar (takken tot 10 cm ?). Na een paar dikke takken was ik echter helemaal om. Ook droog hout wordt prima gehakseld. Goede en erg degelijke machine. Mocht u overwegen een hakselaar te kopen, koop dan een hakselaar met messentrommel. Heb een hakselaar met messenschijf met 6,5 pk motor, maar dat apparaat werkt voor geen meter. DL Works, dank voor de snelle levering en prima service.

• Welk product heeft u gekocht? Hakselaar Pro-22 S3
  • Wat vindt u van het product? Geweldig

Degelijke machine gekocht voor een goede prijs

Ik kocht recent een hakselaar PRO 22. Na assemblage de machine gisteren voor de eerste maal gebruikt. Uitstekend resultaat.

• Welk product heeft u gekocht? PRO 22
  • Wat vindt u van het product? Heel goed

Graafschap Hornelaan 139 a

6001 AC Weert

Over DL Workx

DL Workx heeft ruim 30+ jaar ervaring in machines voor tuin en bouw. Wij staan garant voor deskundigheid, kwalitatief goede producten, scherpe prijzen en een excellente klantenservice. Advies nodig? Onze ervaren en deskundige medewerkers staan dagelijks voor u klaar.