Snelle levering, mooie volle graszoden. Er zaten een paar minder goede zoden tussen, dit is prima opgelost door Topgazon. Aanrader!

Prima kwaliteit en supersnelle reactie en actie

We hebben de grasmatten zelf opgehaald. Deze stonden keurig op tijd klaar en werden netjes met een heftruck in onze aanhanger gezet.

Amazing grass turf

I got amazing real grass turf from topgazon. The quality is really good. Please see the picture. I recommend buying turf from Topgazon.nl. Thank you!

Duidelijke website en snelle levering

‘s morgens vroeg gebracht, ‘s avonds gelegd Aangeven op de website dat de zoden strak tegen elkaar leggen voor het mooiste resultaat

Zeker de moeite waard

Vriendelijk persoon, flexibel aangezien we na 17.00 pas konden afhalen maar dit was geen probleem. Gras groeit als een malle.

Mooie zoden. Netjes afgeleverd

Top zoden, netjes op een pallet geleverd en op tijd

Op maandagmiddag besteld en dinsdagmorgen in huis vanuit Drenthe En de prijs was ook goed Kwaliteit van de graszoden ook goede kwaliteit En door Marco goed geholpen Groetjes Jan Hofstede

Goede snelle service, heldere videos

De dienstverlening was goed en snel, en dankzij de videos kon ik -zonder echte groene vingers- de zoden prima zelf leggen.

Meedenken, wat fijn is!

Gezocht en gevonden voor een stuk tuin om gras in te leggen. Ik had veel vragen over de manier waarop, waar zij een antwoord op konden en ze dachten mee bij de aanleg. Daarnaast kon ik de zoden al de dag dat ze van het land gehaald werden al halen en ook later een extra graszood was geen enkel probleem. Fijn zo een bedrijf!

Super geregeld

Besteld via website en de volgende dag geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur die de 2 pallets wel even achter huis neer wilde zetten

Snelle levering ,

Snelle levering voor een nette prijs en kwaliteit

Helemaal top

Perfect gazon

Dezelfde dag gelegd, daarna wat regenachtige dagen gehad. Perfect gazon na 14 dagen.

Ontzettend goede ervaring

Bestellen online was makkelijk, communicatie met kantoor en bezorger was ook eg fijn, top gedaan topgazon!

Prima kwaliteit gras!

Mooi gras van prima kwaliteit en behulpzaam bij het inladen.

Top graszoden

Echt heel mooie zoden. Ligt er nu 2 weken in en is knal groen en groeit mooi gelijkmatig. De zoden waren ook mooi vrij van onkruid (op 65 m2 slechts 1 stuks, geen gein). Bezorging was ook top. Blij dat ik voor Topgazon ben gegaan.

Goede kwaliteit gazon

Goed gazon, makkelijk te bestellen en fijn dat je zelf kan bepalen wanneer het geleverd wordt. Netjes geleverd, al met al goede service.

Perfect gazon en goede service

Wij hebben gekozen voor de premium graszoden en zijn meer dan tevreden.( Mooie volle groene gazon). En de service was zeer goed.

Snelle service waren eigenlijk te laat met bestelling plaatsen werden netjes te woord gestaan en als we snel een bestelling plaatsten we de volgende dag alsnog onze bestelling op konden halen

Super bedrijf

Ik ben zeer tevreden over de graszoden en het advies van de medewerkers van het bedrijf. Alles volgens afspraak geleverd met nog nuttige tips van de chauffeur.

Top graszoden, heel erg blij mee.

Makkelijk te bestellen, goede levering en tot op heden verrast over de kwaliteit van het gras. Het slaat goed aan en is zeker aan te bevelen.

Helemaal tevreden tot nu toe

Goede service, snelle en goede levering. Netjes aangeleverd. Mooi gras.

Duidelijk en snel geleverd. Goede prijs.

Kopen was gemakkelijk, prijs en voorwaarden goed te vinden. Levering was goed gecommuniceerd en volgens afspraak, lekker snel. Zou volgende keer zeker weer bestellen.

Mooie kwaliteit

Zeer tevreden over de graszoden, vlotte levering en duidelijke website. Mocht ik in de toekomst weer graszoden nodig hebben bestel ik ze weer hier!

Borgerderstraat 1 a

9449 PA Nooitgedacht

Over Topgazon

Topgazon is een bedrijf, die sinds 2007 bezig is om een hoge kwaliteit grasmat te leveren. Al onze graszoden worden volledig in eigen beheer gekweekt. Het land bewerken, inzaaien, onderhouden en oogsten wordt met eigen machines gedaan. Doordat wij dit in eigen beheer doen, kunnen wij snel schakelen en op de juiste momenten inzaaien. Onze voorkeur voor inzaaien, is in het najaar. Dit komt doordat de bodem nog zeer groeizaam is, maar de hoge temperaturen en de droogte (meestal) verleden tijd zijn. Na de groeiperiode van ongeveer 12 maanden, oogsten wij de graszoden in handzame afmetingen van 250 cm lang, 40 cm breed en 2 cm dik. Hierdoor heeft u bij elke rol 1 m2 in handen, die een gewicht bij zich draagt van ongeveer 18 kg.