Prima gazon en goede service

Levering op tijd, zoden(totnutoe) zien er goed uit

Altijd nette en goede service

Altijd nette en goede service: Vriendelijk, behulpzaam:-))

Goede communicatie en afspraken. Top geregeld allemaal.

Goed geregeld

Alles volgens afspraak geregeld. Fijn geholpen

Prachtige volle graszoden en keurig op tijd afgeleverd

Soepel bestelproces, mooie kwaliteit graszoden. Goeie instructie en handleidingen. Al met al erg blij mee! Nu, 2 weken na leggen is het een prachtige grasmat geworden.

Perfect groen gazon

Heel mooi gras. Na 3 dagen zaten er al kleine wortels aan, 1.5 week later ziet het er echt prachtig uit

Strak geleverd

Vitale graszoden die welig omhoogschieten.

Uitstekend gras, snel geleverd

Helemaal goed, Duidelijke handleidingen van voorbereiding tot het uiteindelijk leggen en onderhouden. Gras kwaliteit ook top! Levering ook top!

Verschillende rolmaten door elkaar.

Na ontvangst viel gelijk op dat er oude en nieuwe zoden door elkaar heen lagen. Bij het leggen viel op dat de dikte van de zoden ook verschillend was. Hierdoor was leggen lastig. Het ligt er nu 10 dagen in en kan het verschil tussen de zoden goed zien wat dichtheid van het gras betreft.

Top service, snel en flexibel met leveren

Vrijdag ochtend gebeld en besteld, zaterdag opgehaald en gelegd, kortom bij Topgazon is er dus de mogelijkheid om binnen 36 uur een prachtig grasveld uit Drente in jou eigen achter tuin te hebben. Tip voor de mensen die het ophalen, met een busje is makkelijker dan een aanhanger. Met de heftruck wordt het zo achterin gezet en pallet is makkelijk vast te zetten.

Een echte aanrader! Vandaag bestellen = morgen ophalen!

18 vierkante meter gazon besteld bij Topgazon. Vandaag besteld = morgen ophalen. Het lag keurig klaar en werd zelfs voor me ingeladen! De medewerker was vriendelijk en gaf een duidelijke, korte uitleg. Het gazon was eenvoudig te leggen en is inmiddels voor het eerst gemaaid. Super tevreden! Ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen.

Graszoden van top kwaliteit!

Besteld en een dag later de graszoden al binnen, top! Beetje misleidend is het tijdstip van bezorgen, hoe vroeger je de bestelling in huis hebt, hoe meer je betaald. Misschien logisch, maar toch jammer. Verder niets dan lof, prima website, prima levering en als laatste meer dan prima graszoden (en daar gaat het om)

Snelle levering, mooie volle graszoden. Er zaten een paar minder goede zoden tussen, dit is prima opgelost door Topgazon. Aanrader!

Prima kwaliteit en supersnelle reactie en actie

We hebben de grasmatten zelf opgehaald. Deze stonden keurig op tijd klaar en werden netjes met een heftruck in onze aanhanger gezet.

Amazing grass turf

I got amazing real grass turf from topgazon. The quality is really good. Please see the picture. I recommend buying turf from Topgazon.nl. Thank you!

Duidelijke website en snelle levering

‘s morgens vroeg gebracht, ‘s avonds gelegd Aangeven op de website dat de zoden strak tegen elkaar leggen voor het mooiste resultaat

Zeker de moeite waard

Vriendelijk persoon, flexibel aangezien we na 17.00 pas konden afhalen maar dit was geen probleem. Gras groeit als een malle.

Mooie zoden. Netjes afgeleverd

Top zoden, netjes op een pallet geleverd en op tijd

Op maandagmiddag besteld en dinsdagmorgen in huis vanuit Drenthe En de prijs was ook goed Kwaliteit van de graszoden ook goede kwaliteit En door Marco goed geholpen Groetjes Jan Hofstede

Goede snelle service, heldere videos

De dienstverlening was goed en snel, en dankzij de videos kon ik -zonder echte groene vingers- de zoden prima zelf leggen.

Meedenken, wat fijn is!

Gezocht en gevonden voor een stuk tuin om gras in te leggen. Ik had veel vragen over de manier waarop, waar zij een antwoord op konden en ze dachten mee bij de aanleg. Daarnaast kon ik de zoden al de dag dat ze van het land gehaald werden al halen en ook later een extra graszood was geen enkel probleem. Fijn zo een bedrijf!

Super geregeld

Besteld via website en de volgende dag geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur die de 2 pallets wel even achter huis neer wilde zetten

Snelle levering ,

Snelle levering voor een nette prijs en kwaliteit

Helemaal top

Borgerderstraat 1 a

9449 PA Nooitgedacht

Over Topgazon

Topgazon is een bedrijf, die sinds 2007 bezig is om een hoge kwaliteit grasmat te leveren. Al onze graszoden worden volledig in eigen beheer gekweekt. Het land bewerken, inzaaien, onderhouden en oogsten wordt met eigen machines gedaan. Doordat wij dit in eigen beheer doen, kunnen wij snel schakelen en op de juiste momenten inzaaien. Onze voorkeur voor inzaaien, is in het najaar. Dit komt doordat de bodem nog zeer groeizaam is, maar de hoge temperaturen en de droogte (meestal) verleden tijd zijn. Na de groeiperiode van ongeveer 12 maanden, oogsten wij de graszoden in handzame afmetingen van 250 cm lang, 40 cm breed en 2 cm dik. Hierdoor heeft u bij elke rol 1 m2 in handen, die een gewicht bij zich draagt van ongeveer 18 kg.