Goed product

Na het bestellen snel de goede informatie. Het te weinig bestelde was ook snel op te halen

2 Dagen van te voren besteld en stond keurig klaar op een pallet. Pallet op de kar laten zetten en weer weg. Mooi geregeld.... nu kijken of het gras wil aanzetten. Groet, André Warntjes

perfect

uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 100 vierkante gras besteld en afgehaald. zelf gelegd; alle rollen/zoden nog goed en het gras groeit flink. De geadviseerde mest (in de emmertjes) is ook prima en een aanrader.

Mooi gras - perfecte levering

Omdat een andere partij niet volgens afspraak leverde, alsnog een bestelling geplaatst bij Topgazon, echter op het moment dat er een hittegolf over ons land zou razen. De graszoden werden volgens afspraak geleverd en de logistieke partij was ook bereidwillig om deze in de steeg te leveren ipv stoep voordeur wat een hoop gesjouw scheelde (moet ik er bij vermelden dat het een brede, korte steeg is). Ondanks de hitte waarin de graszoden gelegd zijn en mits opvolging van de instructies mbt bewatering, ziet mijn gras er nu, 2 weken later prachtig uit en is het goed geworteld.

levering was prima op tijd

levering was prima op tijd, echter zat het gazon vol met gele plekken, het gras ligt er nu 3 weken in en ik werk me rot om de gele plekken weg te krijgen! wellicht een tip voor Topgazon om ervoor te zorgen dat ze het gazon eerst controleren op Topkwaliteit alvorens er geleverd gaat worden!

Prima product

Sterke zode, mooie dikte en gelukkig geen plastic matje. Verder een prima en snelle service. Heel tevreden

Gras van hoge kwaliteit, mooie dichte mat, fantastisch resultaat

Levering zoals beloofd, chauffeur was aardig en beleefd, grasrollen van hoge kwaliteit. Na 2 weken met voldoende water al een prachtige grasmat. Ik ben er heel erg blij mee!

prima kwaliteit en goede service.

De levering verliep conform afspraak en de graszoden waren zeer vers. Heb ze nog dezelfde dag gelegd en zoden slaan goed aan.

Top en vriendelijk!

Ik had mijn graszoden besteld en ik was vergeten om de ochtend levering aan te vinken. Zelfs 24 uur van te voren kon dit nog geregeld worden en de volgende ochtend om 07.00 werd de pallet geleverd. De extra ochtend levering is wel prijzig.

Kwaliteit gras valt tegen, levering is wel super

Het gras had wat kale plekken, de matten waren niet gelijk, duidelijk geen jaar oud gras, en sommige matten waren scheef gesneden, erg jammer. Verder was de bestelling makkelijk geplaatst, personeel klantvriendelijk en de levering was super!

Goed gazon, goede kwaliteit en service

Keurig geregeld.

Vriendelijk en levert kwaliteit!

Vriendelijke mensen,geven advies en zijn behulpzaam!

Mooie graszoden

Graszoden besteld en zelf opgehaald. Tijdens het leggen leek er een verschil in kleur te zijn met een aantal rollen. Hierover contact opgenomen en de foto's opgestuurd. Na uurtje werd ik terug gebeld, zij waren het met mij eens dat het niet goed leek echter de oorzaak was ook voor hun onduidelijk. Oplossing: De volgende dag zou een chauffeur een aantal rollen bij de deur afleveren. Prima geregeld zonder verdere discussie, TOP. DUS!!

Super vriendelijk en goede kwaliteit

Al meerdere keren gras besteld hier. Super snel geleverd en heel erg klantvriendelijk. En de kwaliteit is super. Een echte aanrader.

Uitstekend groen.

Produkt keurig halfweg de ochtend geleverd mooie dunne zoden direct gelegd ,en na anderhalve week al flink gegroeid , wel heb ik elke avond gesproeid , en het bemest na leggen. Het is nu een prachtig gazonnetje.

Volgens afspraak geleverd, goede kwaliteit zoden. Goed dat het eko-kwaliteit heeft.

Zie hierboven

Snelle levering & premium gras

Volgens de planning geleverd, mail vd vervoerder bleef uit de ochtend vd levering. Gebeld en er bleek een storing te zijn in het systeem, meneer van Topgazon kon mij vertellen in welk tijdsvak de graszoden werden geleverd. Alles netjes volgens plan, de graszoden zagen er netjes uit en weinig plastic eromheen. Nu zijn we twee weken verder en de grasmat ligt er strak bij. Een paar kleine plekken wat bruiner, hier wat extra kunstmest op gedaan en elke dag goed water geven. We hebben weer een mooie tuin dankzij Topgazon.

Mooi gras van goede kwaliteit.

Het bestellen ging gemakkelijk en vriendelijk geholpen bij de levering.

Goede kwaliteit, snelle levering en prima prijs

Bestel meestal online. Levering was later dan anders ivm feestdag. Gebeld en kon eerder worden opgehaald.

Topleverancier !

Alles prima !

Goede ecologische graszoden

Gisteren zijn onze graszoden op de afgesproken dag geleverd (vriendelijke bezorgster). We hebben de zoden direct op onze konijnenberg gelegd. Het zijn goede stevige zoden met mooi gras, zonder plastic net eronder en vol bodemleven. Het moet nog gaan groeien maar ziet er nu al mooi uit. Wij zijn tevreden.

Top gras en snelle levering

Online besteld en kon het de volgende dag al meteen ophalen. Graszoden doen het prima en zien er top uit.

Super mooie groene mat gekregen en alles is aangeslagen, top kwaliteit gras zoden.

Supergras!

We hebben een pup en een oude hond die spelen en slapen op het gras. Ligt er nu 3 weken in en is bestand tegen deze 2 enthousiaste gebruikers. Blij mee. Aan te raden. Snel geleverd en zeer goede kwaliteit.

Borgerderstraat 1 a

9449 PA Nooitgedacht

Over Topgazon

Topgazon is een bedrijf, die sinds 2007 bezig is om een hoge kwaliteit grasmat te leveren. Al onze graszoden worden volledig in eigen beheer gekweekt. Het land bewerken, inzaaien, onderhouden en oogsten wordt met eigen machines gedaan. Doordat wij dit in eigen beheer doen, kunnen wij snel schakelen en op de juiste momenten inzaaien. Onze voorkeur voor inzaaien, is in het najaar. Dit komt doordat de bodem nog zeer groeizaam is, maar de hoge temperaturen en de droogte (meestal) verleden tijd zijn. Na de groeiperiode van ongeveer 12 maanden, oogsten wij de graszoden in handzame afmetingen van 250 cm lang, 40 cm breed en 2 cm dik. Hierdoor heeft u bij elke rol 1 m2 in handen, die een gewicht bij zich draagt van ongeveer 18 kg.