Prachtige en stevige zoden.

Uitstekende service en stevige zoden. Altijd snel leverbaar.

Goede verwerking van de opdracht!

Juiste tijd geleverd. Op een goede manier Graszoden waren ook goed

Perfect grasmatje!

Super kwaliteit (mensen denken dat het kunstgras is) en prima service. Kon zonder problemen de levering een paar dagen uitstellen. Heel blij mee, aanrader!

super

super

mooi gazon, makkelijk te leggen

de chauffeur had geen moeite met een kleine omweg om het in de tuin te krijgen. dat vrijdagmiddag, zaterdagmiddag lag het gazon erin en dat is nu mooi groen. we hadden wat te veel en dat ligt nu in de kippenren.

Snelle levering.

Tot mijn verbazing werden de graszoden al heel erg vroeg in de ochtend geleverd waardoor ik lekker snel aan de slag kon. De graszoden zijn gemakkelijk neer te leggen.

Prima bedrijf

Bestelling geplaatst , stond klaar om op te halen , vriendelijk , dikke prima zeg ik

Drents groen.

Heldere en duidelijke manier van bestellen. Resultaat snelle levering door vriendelijke medewerker. De graszoden zijn vers en na het leggen een parel voor je tuin, zoals vele dingen in Drenthe een pareltje zijn. Kortom topkwaliteit! Drenthe is dus niet alleen om mooi te kunnen fietsen maar levert ook nog goede producten !

Goed product voor een goeie prijs.

Mooie zoden, makkelijk te leggen en goed van kwaliteit. Fijn in de communicatie en bezorging. Gazon ligt er na 2 weken erg goed bij! Mocht ik in de toekomst weer graszoden nodig hebben, bestel ik ze zeker weer bij Topgazon.

Snel geleverd, prachtige graszoden.

Er tevreden over ons nieuwe gazon. Geleverd op de afgesproken datum, eenvoudig en veilig betalen via iDeal. Zoals je het verwacht. Enige ‘verbeterpunt’ is een indicatie qua tijdstip van levering.

Prima, groeit hartstikke goed

Pakt snel aan nieuwe grond, binnen 2 weken al maaien

Goede prijs/kwaliteit. Zeer behulpzaam

Top graszoden

Super service en top zoden

Soepele afhandeling

Vriendelijk geholpen met de vele vragen die ik had

Snelle en duidelijke bezorging

Het ziet er nu het een paar weken is gegroeid echt prachtig uit.

Goede service, vriendelijke mensen

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Top geregeld!

Levering keurig volgens afspraak!

altijd prima voor elkaar

goede kwaliteit

Heb voor de tuin van mijn dochter en schoonzoon graszoden gehaald. Uitstekende kwaliteit

Vriendelijk personeel bij bestelling opnemen, vriendelijk personeel bij bezorging

Mooie, stevige en gezinde grasmat

Snelle service, goede hulp bij ophalen, goede kwaliteit. Ik ben heel tevreden

Fijne communicatie

Goed contact. Laagdrempelig. Kwaliteit nastrevend. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Super!

Fijn contact, snelle levering, fantastisch gras!

Ondanks het warme weer werden de graszoden op mijn gevraagde dag geleverd. Netjes uitgerold, het lag er weer strak in. Nu 2 weken verder groeit het als een malle! Het is goed aan het wortelen en onze tuin ligt er weer strak en netjes bij!

Borgerderstraat 1 a

9449 PA Nooitgedacht

Over Topgazon

Topgazon is een bedrijf, die sinds 2007 bezig is om een hoge kwaliteit grasmat te leveren. Al onze graszoden worden volledig in eigen beheer gekweekt. Het land bewerken, inzaaien, onderhouden en oogsten wordt met eigen machines gedaan. Doordat wij dit in eigen beheer doen, kunnen wij snel schakelen en op de juiste momenten inzaaien. Onze voorkeur voor inzaaien, is in het najaar. Dit komt doordat de bodem nog zeer groeizaam is, maar de hoge temperaturen en de droogte (meestal) verleden tijd zijn. Na de groeiperiode van ongeveer 12 maanden, oogsten wij de graszoden in handzame afmetingen van 250 cm lang, 40 cm breed en 2 cm dik. Hierdoor heeft u bij elke rol 1 m2 in handen, die een gewicht bij zich draagt van ongeveer 18 kg.