Laden reviews...
176 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral een snelle levering en hoogwaardig gras. Klanten waarderen vriendelijke en behulpzame medewerkers en duidelijke communicatie. Het bestelproces wordt als eenvoudig en betrouwbaar ervaren, met positieve reacties over prijs-kwaliteit. De algehele toon is positief en gericht op gemak en kwaliteit.
Bestel meestal online. Levering was later dan anders ivm feestdag. Gebeld en kon eerder worden opgehaald.
8 May 2026
Jarna
Eext
Alles prima !
8 May 2026
Geert
Groot-Ammers
Gisteren zijn onze graszoden op de afgesproken dag geleverd (vriendelijke bezorgster). We hebben de zoden direct op onze konijnenberg gelegd. Het zijn goede stevige zoden met mooi gras, zonder plastic net eronder en vol bodemleven. Het moet nog gaan groeien maar ziet er nu al mooi uit. Wij zijn tevreden.
7 May 2026
Hans en Chaja
Nieuwerkerk ad IJssel
Online besteld en kon het de volgende dag al meteen ophalen. Graszoden doen het prima en zien er top uit.
7 May 2026
Arjan
Haren
Super mooie groene mat gekregen en alles is aangeslagen, top kwaliteit gras zoden.
6 May 2026
youri
Dalfsen
We hebben een pup en een oude hond die spelen en slapen op het gras. Ligt er nu 3 weken in en is bestand tegen deze 2 enthousiaste gebruikers. Blij mee. Aan te raden. Snel geleverd en zeer goede kwaliteit.
5 May 2026
Kaat
Wijchen
Had maar een rolletjes nodig, snel geholpen en vriendelijke service!
2 May 2026
Gemma
Assen
Zeer mooie zoden, snelle levering en website met uitvoerige handleidingen.
2 May 2026
Pieter
Diemen
Goed product, netjes geleverd en hele aardige bezorger!
21 April 2026
Babette
Brielle
Ik wil jullie best aanbevelen maar ik krijg nu voor de 2e keer deze mail, maar moet mijn gras nog krijgen?
18 April 2026
Mandy
Amsterdam
Alleen melden dat het geleverd is zou fijn zijn.
Hessel
Ljouwert
Gras netjes op pallets afgeleverd en van hoge kwaliteit, van de totaal 130m2 besteld gras waren 2 rollen "kapot" maar was goed te gebruiken voor de kleine stukken. Verder top gras !
Tom
Horst
De rollen zagen er goed uit en inmiddels een paar weken verder ligt het er met veel zorg en liefde prachtig bij! Erg blij mee.
Anne Marie
Bruinisse
Digitaal besteld. Stond keurig klaar op een pallet. Liggen nu 2 weken en groeit als gras ;)
15 April 2026
Paola
Elsloo
Alles was afgeleverd op tijd, en op de afgesproken plaats. De graszoden groeit goed.
14 April 2026
Rens
Maassluis
Prima kwaliteit! Snelle levering!
14 April 2026
Mike
Oelegem
Grasmatten lijken goed aan te slaan. Wel een aantal gescheurde matten of hapjes eruit. Ik heb weinig ervaring of dit gebruikelijk is. We hadden ruim besteld dus hadden uiteindelijk voldoende matten om ons gras te leggen. Levering was ruim binnen de gestelde tijd, ook omdat wij hiervoor extra hadden betaald.
13 April 2026
Eric
Maarssen
Delivery was dropped off out front without issue, and the grass was very healthy and is taking well after being laid.
12 April 2026
Braden
Amsterdam
Bestellen en ophalen was eenvoudig en duidelijk. En het (ecologisch verantwoorde) gras doet het goed in een Amsterdamse tuin tussen hoge omringende huizen! De graszoden waren eenvoudig te leggen op de goed voorbereide grond.
9 April 2026
E
Klazienaveen
Mooi gras, snelle service!
9 April 2026
Karin
Rijswijk
Eenvoudige bestelling, mooie kwaliteit en snel geleverd: Prachtige versie graszoden en snel geleverd. Na bijna 2 weken ziet er gazon er al mooi groen uit. Bijna maaien! Prima product geleverd.
8 April 2026
René
Den Haag
Makkelijk en snel bestellen, de kwaliteit van het gras is top. Ik heb een prachtig strak gazon. De chauffeur was erg vriendelijk en gaf nog een goede tip
8 April 2026
Remco
Franeker
Makkelijk te bestellen en afhaal afspraak te maken Gras lag netjes klaar mooie rollen 2 weken geleden gelegd en ziet er mooi groen uit In een woord TopGazon!!
7 April 2026
Mikel
Sta
Zowel ophalen als laten brengen was uitstekende ervaring. Gazon ziet er weer prachtig uit!
5 April 2026
Adrian
Paterswolde
Makkelijk te bestellen en ze doen wat ze beloven Lekker vroeg afgeleverd door keurige chauffeur Ben er erg blij mee
4 April 2026
Mark
Rotterdam
Topgazon is een bedrijf, die sinds 2007 bezig is om een hoge kwaliteit grasmat te leveren. Al onze graszoden worden volledig in eigen beheer gekweekt.
Het land bewerken, inzaaien, onderhouden en oogsten wordt met eigen machines gedaan.
Doordat wij dit in eigen beheer doen, kunnen wij snel schakelen en op de juiste momenten inzaaien.
Onze voorkeur voor inzaaien, is in het najaar. Dit komt doordat de bodem nog zeer groeizaam is, maar de hoge temperaturen en de droogte (meestal) verleden tijd zijn. Na de groeiperiode van ongeveer 12 maanden, oogsten wij de graszoden in handzame afmetingen van 250 cm lang, 40 cm breed en 2 cm dik.
Hierdoor heeft u bij elke rol 1 m2 in handen, die een gewicht bij zich draagt van ongeveer 18 kg.
Borgerderstraat 1 a
9449 PA Nooitgedacht