Alles positief

Had een vraag.Goed en snel geholpen.

Goed en makkelijk te boeken

Goed bedrijf makelijk met boeken en goede service als je vragen heb. Top.

Voldoende

Geboekt en voorschot afgerekend. Gelukt!! Niets meer en niets minder

Het boekingsproces verliep prima

Ivm boekingsproces ook telefonisch contact gehad omdat de gegevens van de boeking in eerste instantie niet overeen kwamen met de gegevens in de app en opgelost...

Goed geholpen

De reservering is goed gedaan.

Snel reactie op boeking

De boeking ging perfect. En mooie prijs

Kan niet beter!!!!

Aantrekkelijk, prima en makkelijke werkwijze op de site.

alles is perfeckt verlopn ben zeer tevreden

Goede service tot nu toe

Alleen de app mag iets aan gedaan worden zeker als het om de betaal link gaat

De reservering is goed verlopen nu af wachten hoe het verder verloopt

Goed geholpen

Er is veel meegedacht en meegewerkt

Overzichtelijke website

Door de overzichtelijke website is mijn vakantie snel geboekt en tevens is Tjingo telefonisch ook goed bereikbaar

Boeking was snel geregeld voor goeie prijzen.

Er wordt door de medewerkers meegedacht en actie ondernomen bij vragen enof problemen. Zijn correct, behulpzaam en aardig.

Duidelijke site, en bij vragen snel antwoord gekregen via de mail.

gemakkelijke en duidelijke site

heb al diverse keren via Tjingo een reis geboekt. Ook prijstechnisch zitten ze goed

Super, goede service en goedkoper

Had enkele vragen en dadelijk een antwoord gekregen. Het boekingsproces ging heel gemakkelijk en is goedkoper dan rechtstreeks te boeken. Heb al enkele aanbevelingen gedaan en zijn ook super tevreden.

Alles was perfect geregeld

Tot nu toe goed bevallen. Beste prijs en goed bereikbaar!! Zeer belangrijk in deze tijd

Snel en duidelijk

Site is overzichtelijk duidelijk en het boeken ging goed en makkelijk

Vriendelijk en erg behulpzaam

Zeer tevreden, de medewerkster was erg vriendelijk en behulpzaam nam alle tijd en was erg accuraat.

Vriendelijke en geduldig geholpen bij het boeken.

Toen ik een vraag had over mijn boeking heb telefonisch contact gezocht en ben uitstekend geholpen.

De goedkoopste keuze

Ik heb dit jaar voor de tweede keer mijn zomervakantie geboekt via Tjingo. Naast het ruime aanbod is Tjingo ook beide keren de goedkoopste optie. Ik boekte bij Tjingo en krijg het reispakket van Corendon. Scheelt toch paar tientjes.

Gemakkelijk

Prima reisbureau

Uitstekende prijs verhouding

Verliep snel en verder uitzien naar de zomervakantie

Dorpsweg 98 100

3083 LE Rotterdam