Zeer handige en duidelijke site met mooie prijzen!

De site is zelfs met je mobiel zeer handig en duidelijk. De prijzen van bestemming zoek ik altijd uit, ook op andere reisbureaus maar Tjingo is veruit de de voordeligste!

Snel geregeld

Ik boek al een aantal jaren mijn vakanties bij jullie. t Is allemaal tiptop goed geregeld vanaf de dag van vertrek en bij terugkomst.

We zijn in afwachting vd reistickets

Meerdere keren bij Tjingo geboekt en altijd een goede service. Top!

Goede prijzen, fijne service

Nu voor de 2e keer geboekt via Tjingo. Ze zijn echt de goedkoopste en de service is goed.

top geregeld. Webshop met persoonlijke service

werd netjes gebeld toen in het weekeinde voor mijn vakantie een vlucht uitviel en er werd netjes iets anders geregeld. verschil werd terugbetaald. service die je bij een reisbureau verwacht, maar dan met het overzicht en de prijzen van een prijsvergelijker.

Had per ongeluk verkeer geboortedatum ingevuld de dag erna gebeld en werd gecorrigeerd zonder kosten dat is pas service

Telefonisch geboekt prima te woord gestaan. Met vragen niet lang in wacht gestaan .heel netjes ga zo door

Goed geregeld en vaak is de prijs lager dan ergens anders

Toppie

Ik ben altijd erg tevreden met tjingo goede duidelijke site goed alles te vinden en anders staan ze altijd voor je klaar om te helpen als er iets niet duidelijk is.. soms wel raar dat je iets aan klikt en dan zegt de site lukt niet en dan bel je daar over en kan het wel.. vaak bij corendon naar bv. Egypte .. voor mij dan en helaas soms een ander bedrag als wat het eigenlijk is/ wordt...

Tevreden

Service van Tjingo(medewerkers) uitstekend.

Zeer goed en vriendelijk

Overzichtelijk en goede service als je vragen hebt. Klantgericht en nemen de tijd voor je

Al een enkele keer bij tjingo geboekt. Als je vragen hebt krijg je snel antwoord en behulpzaam met je reis boeken. Telefonisch krijg je meestal binnen 1 minuut iemand aan de lijn.

Goede klantenservice

Deze website klopt niet

Reis geboekt met comfort stoelen. Als je dat aanklikt, wordt het niet in de boeking opgenomen, daarom lijkt het goedkoper maar dat is het dus niet. We hebben contact opgenomen en bijgeboekt en dus extra betaald. We konden in de TUI app geen services bijboeken. Daarvoor moesten we ook weer contact opnemen. De website werkt slecht. We hebben de boeking meerdere keren opnieuw moeten invullen. We hadden beter bij TUI kunnen boeken, dan hadden we voor hetzelfde geld extra service in het hotel gehad. We zijn in de maling genomen en dat voelt niet fijn. Je boekt via een reisbureau, niet via TUI.

Prima ervaring

Prima ervaring met deze reisorganisatie

Prima om een vakantie tee boeken

Prima bereikbaarheid en prettige gesprekken met medewerkers als je vragen hebt. Ze doen erg hun best om je te helpen.

Boeking ging eenvoudig en goede terugkoppeling

Goede service en, indien nodig, vriendelijke ondersteuning.

Bovenstaande beschrijving spreekt voor zich.

Fijne website.

Makkelijk zoeken en boeken.

Gemakkelijke website en vriendelijk personeel

Onze vakantie in een handomdraai geboekt via Tjingo en ook nog eens een stuk goedkoper dan bij andere aanbieders. Bij vragen aan Tjingo snel en heel vriendelijk bericht terug! We hebben de site al aan meerdere mensen doorgegeven! Aanrader dus!

Makkelijk zoeken en soms ook nog goedkoper. Goede klantenservice

Leuk contact met vragen en snelle reactie

gewoon goed

snel en simpel een vakantie geboekt

Hulpvaardig en duidelijk

Dorpsweg 98 100