Laden reviews...
86 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen laten een overwegend positieve ervaring met Tjingo zien. Klanten prijzen het eenvoudige boeken, duidelijke communicatie en scherpe prijzen. Het personeel is responsief en behulpzaam bij vragen. Over het algemeen zijn klanten tevreden en ervaren ze waar voor hun geld.
Al jaren een vaste klant dat zegt genoeg.
Rene
Nijmegen
Het boekingsproces is overzichelijk. Ook makkelijk in te vullen. Prima om te boeken bij Tjingo
George
Enschede
Al vroeg wisten we waar we heen wilden. Maar waar naar toe en welke plek. Tjingo heeft ons daarbij goed geholpen, klasse.
Hendrik
Altena
In mijn Tjingo app staat bij mijn boekingen een afbeelding, naam en plaats van een heel ander hotel dan wij geboekt hebben. Als ik dan de boeking bekijk via de betreffende knop, staat de naam etc van het hotel wel juist vermeld maar nog steeds met een afbeelding van een heel ander hotel. Ik heb dit al eerder gemeld en het zou binnen 3 dagen worden aangepast, maar is nog steeds niet gebeurd. Jammer van de app.
Beveelt niet aan
Franciscus
Geffen
Altijd erg behulpzaam als je vragen hebt. En er wordt later gebeld of alles naar wens is gegaan. Ook leuk meegenomen is dat je korting krijgt.
Johanna
Afferden
Altijd vriendelijk,en bereidt om info te geven
9 November 2025
Sonja
Rotterdam
Alles goed geregeld
Klaas
Zoetermeer
Bij vragen wordt ik telefonisch zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Het grote en vaak voordelige aanbod van reizen en reisorganisaties in het pakket van Tjingo heeft daarom al jaren mijn voorkeur.
Elisabeth
West Betuwe
Prima zo
Pierre
Zevenbergen
Vragen snel beantwoord. Goed bereikbaar.
Margaretha
ZAANDAM
Alle benodigde gegevens waren ruim op tijd in mijn bezit
Jan
Ammerstol
Als ik iets vraag via de mail krijg ik snel en netjes antwoord.
Aaltje
Zeewolde
Makkelijk te boeken. Alleen jammer dat je koffers e.d weer apart moet boeken. Dan erna zie je wat je uit eindelijk kwijt bent voor de totale reis.
Jolanda
Rotterdam
Ik heb genoten van deze reis. Goed georganiseerd duidelijke berichten. Verwachtingen zijn volledig uitgekomen.
12 October 2025
Adrianus
Prinsenbeek
Ruime keuze en makkelijk boeken
12 October 2025
Gijsbert
Heinenoord
Jammer dat je niet met Visa kan betalen.
9 October 2025
Paul
Baal. Belgie
Begin september toch nog even een vakantie geboekt voor eind september naar Mallorca, en ook dit keer tot volle tevredenheid bij Tjingo. De keren dat ik een Tjingo medewerker nodig had ging dat op een snelle, vriendelijke en deskundige wijze. Ik heb de laatste jaren al 5 keer een vakantie bij Tjingo geboekt, ze zijn scherp in de prijs, en er zit altijd nog wel een bonus bij van 35 of 50 euro. Wat mij betreft de volgende keer gewoon weer Tjingo !!
Gerrit
Huissen
Was op zoek naar een bepaald hotel in Turkije waar ik vervelende vliegtijden had. Waren bij Tjingo gemakkelijk aan te passen tegen redelijke prijzen
Peter
Venlo
Al vele malen geboekt via Tjingo naar Egypte en dat ging altijd goed!
Johannes
Zuid-Scharwoude
Bij vragen prima geholpen door de medewerkers. Tevens een uitstekende service
Leonardus
Zoetermeer
Boeking ging perfect. Nu hopen dat de reis ook zo perfect en zonder fouten gebeurd!
Petrus
Retie
Wij hebben hele goede ervaringen met de klantenservice van Tjingo, aardige behulpzame dames en prima prijzen.
Lucas
Zwijndrecht
Altijd leuke aanbiedingen en een heel goede afhandeling!
Antonia
Sterksel
Eerst telefonisch geïnformeerd, duidelijk antwoord gekregen en makkelijk online boeken
Johanna
Sprundel
Ik krijg van jullie de melding dat ik een hele andere resort heb geboekt terwijl dir niet is. Door een storing zou dit verkeerd zijn gegaan,heel raar en dan word er gisteren gezegd dat het opgelost is dus ik kijken maar nog steeds de verkeerde resort.
Beveelt niet aan
Lenette