Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Goed advies gekregen bij het uitzoeken van een nieuw racket. Levering was extreem snel en verliep zonder problemen.
23 May 2023
Bram
Vught
Leuk ingepakt, presentje erbij en een persoonlijke noot.
23 May 2023
Jeroen Bodewes
Deventer
Ik kon 3 rackets testen en kreeg goede uitleg. De service was top en ik blij met mijn racket
16 May 2023
Jesse
Den Bosch
Super bedankt voor de mooie review Jesse :)!
Zeer goede padelracket aangeschaft aan een scherpe prijs.
15 May 2023
Jules
Halle
Goed advies en snel geleverd in Turnhout. Zeer tevreden en zeker aan te raden.
Hans
Turnhout
De bestelling ‘s-morgens geplaatst en dezelfde dag geleverd! Top service.
Jimmy
snelle en goede service
25 April 2023
Tim
Assenede
Erg tevreden,snelle levering! Vooral de persoonlijke benadering vond ik erg leuk!
24 April 2023
Manette Jogems
ELBURG
Super snelle reactie en levering! Goed advies, meedenken in mogelijkheden bij o.a. aanschaf van racket. Hoge kwaliteit producten.
20 April 2023
Madelon
Vught
Ik had mijn racket besteld, en ik kon hem de zelfde dag ophalen. Vriendelijke en persoonlijke service was super!
15 April 2023
Simon
Den bosch
Na goede verhalen te hebben gehoord maar eens gaan kijken op de site. Fantastisch geholpen, zocht een racket en padeltennis die bij elkaar matchte. Diverse voorstellen ontvangen en uiteindelijk een mooie set bemachtigd. Al veel complimenten gehad
Marc
Den bosch
De persoonlijke benadering op zowel de webshop als bij de levering zelf is echt top. Erg leuk! Mooi gevarieerd aanbod voor iedere speler. Wij zijn erg blij met onze rackets en de service. Mega snel geleverd ook!
Stefan
Vught
Met mooie adviezen gekomen tot een padelracket weke zeer goed bevalt. Bedankt!
Stan
Den Bosch
Welkom bij dé padelwebshop voor de echte padelfanaten! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw padelspel naar een hoger niveau te tillen en te winnen van vriend en vijand. Of je nu een enthousiaste beginner bent of een fanatieke pro, wij hebben de nieuwste padelrackets, schoenen, tassen, ballen en accessoires om jouw spel te verbeteren.
PadelAmigos.nl biedt een ruim assortiment aan producten van topmerken zoals HEAD, adidas, Babolat, NOX, Drop Shot en Dunlop. Daarnaast staan wij bekend om onze snelle levering en uitstekende klantenservice.
Advies nodig? Aarzel vooral niet om contact op te nemen, we doen niets liever dan praten over padel(producten).
Saludos,
Pablo & Robin