Laden reviews...
58 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten ervaren over het algemeen snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Het bestelproces wordt als eenvoudig beschreven en de levering komt op tijd aan. Veel reacties noemen een goede prijs-kwaliteitverhouding en een positieve algehele ervaring.
Keurige levering
24 June 2026
Ton
St willebrord
Snel en betrouwbaar!
17 June 2026
Melike
Amsterdam
Bij Kärcher zelf lui en duur, Schoonex telefonisch al goed meedenkend en levering snel
11 June 2026
Christoph
Hoek van Holland
Snel, efficiënt en aan te bevelen
6 June 2026
Malwina
Oudenbosch
Dit product, tuinslang van 15 meter voor mijn Kärcher, was niet bij de bouwmarkt te verkrijgen maar dus wel online. Gelijk besteld en was snel binnen dus kan nu het pad in de achtertuin wel aanpakken.
2 June 2026
Yvonne
Haarlem
Na bestelling direct bericht van ontvangst gekregen en een dag later bericht wanneer de bestelling wordt bezorgd. Heel erg tevreden hiermee!
25 May 2026
Veronica
HENGELO OV
De site is overzichtelijk vormgegeven, wat het bestellen eenvoudig maakt. Onze bestelling moest eerst intern goedgekeurd worden. Na het plaatsen van de order werden wij onmiddellijk geïnformeerd over de vervolgstappen. De spullen zijn correct afgeleverd.
15 May 2026
Marco de Bruin
Den Haag
Een stoomcleaner die aan alle eisen voldoet. Niet te zwaar, wendbaar en op 220volt. Precies als verwacht.
13 May 2026
Paul
Markelo
Snelle levering van de bestelling, helemaal goed!
5 May 2026
Dave
VUGHT
Зe machine van schoonex besteld, deze keer hogedrukreiniger van HD middenklasse. Ondanks logistieke problemen vanuit Duitsland alles keurig opgelost. Ben zeer tevreden.
24 April 2026
Matus
Vlieland
Koppeling besteld, volgende dag al bezorgd.
19 April 2026
T.
Rotterdam
Bestelling was eenvoudig met een snelle respondent en bezorging, site om aan te bevelen
8 April 2026
Chris
Best
Verleng slang en olie karcher
7 April 2026
Peter
HENGELO OV
Prima, duidelijke communicatie, snel en komen afspraken na
6 April 2026
goede service top.
25 March 2026
Jack
Bergen op Zoom
Na aankoop van een professionele Kärcher tapijtreinigingsmachine, prima reinigingsresultaat. Jammer genoeg ging het pistool van de stoel reiniging snel defect. Na sturen van een mail, de dag erna een nieuw pistool gratis afgeleverd. Uitstekende service van schoonex.
13 March 2026
Arno
Roermond
Snelle levering en zeer tevreden over de producten.
Overig
10 March 2026
Marinus
Opheusden
Snel en correcte levering
21 February 2026
Bert
Kerkrade
Heldere webshop, en vlekkeloos bestelproces. Mooi en tijdig aparte mails ontvangen voor de bestelbevestiging, factuur, en track-and-trace. En als bonus: in België zorgt BPost voor de eigenlijke levering! Ik zal hier zeker opnieuw bestellen.
20 February 2026
Gerry
Belgisch Limburg
Moet product nog gebruiken !!!
Overig
16 February 2026
Dany
Brugge
Een voorbeeld van bestelling en aflevering.
30 January 2026
F.J.M.
Wijlre
Geen reactie op mail van pakbon
Beveelt niet aan
16 January 2026
j
gennep
Beste J.Gennep,
Dank voor uw reactie. Een deel van uw bestelling stond tijdelijk in backorder en is inmiddels nageleverd. Uw e-mail is in behandeling genomen, het spijt ons dat dit niet tijdig is teruggekoppeld. Wij streven naar duidelijke en tijdige communicatie.
Met vriendelijke groet,
Schoonex
Alles goed en snel ontvangen
31 December 2025
Cees
Almere
Ze doen me betalen de BTW intercomunitaire. Het is tegen de wet van U.E.
Beveelt niet aan
24 December 2025
Gabriela
Boom
Beste Gabriela,
Dank voor uw bericht.
Bij het bestellen dient een geldig btw-nummer te worden ingevoerd. Als dit niet is gelukt, wordt btw berekend. De btw kan achteraf alsnog worden verrekend. Hiervoor vragen we u contact met ons op te nemen via [email protected]
Met vriendelijke groet,
Schoonex
Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in verkoop en reparatie van reinigingssystemen met name op het gebied van het wereldmerk Kärcher. Deze jarenlange ervaring gebruiken we om onze klanten de beste oplossing te bieden, zowel online als offline. Hierbij gaan we altijd uit van onze belangrijkste kernwaarden: service en kwaliteit.
Einsteinweg 4
7741 KP Coevorden