Is erg mooi

Ik heb vandaag een inductiebeschermer ontvangen, erg mooi.

Leuk assortiment keukenhulpjes voor het aanrecht

Via een vriend in contact gekomen met papillon, eerst een beschermplaat voor mijn inductie plaat gekocht, die beviel boven verwachting als ik naar uitstraling en kwaliteit kijk. Na levering hun assortiment beter bekeken en nog wat beschermingsartikelen gekocht voor het aanrecht. Wat ik mis in hun assortiment is beschermplaatjes om op te koken op inductie, zodat de inductieplaat niet bekrast word door pannen.

zeer tevreden

wat mooi en zacht materiaal voor de kookplaat. eindelijk zou ik bijna zeggen. gewoon jammer dat ik dit niet eerder kocht.

Mooie inductieplaat beschermer

Ik heb een mooie inductieplaat beschermer gekocht. De opgegeven maat klopt prima, de kwaliteit voelt goed en past goed bij onze keuken.

Snele levering en goed materiaal

Goede en mooie inductie beschermer

Dit is de 2e inductie beschermer die ik hier heb gekocht (via bol.com). Het is goed materiaal en ziet er goed uit. De levering was ook prima en snel. Erg tevreden!

Er was iets in mijn bestelling vergeten, en gelijk volgende dag had ik het al ontvangen . Super!!!!

Mooie mat

Echt heel blij met deze dikke mat met die mooie print in de keuken

Krekwakwou

Voldoet precies aan de omschrijving en de print is glashelder

top

snelle en keurige aflevering

Snelle service, en goede kwaliteit. Mijn katten zijn er ook heel blij mee als warme plek om op te liggen in de keuken.

supermooi en snel geleverd

supermooi en snel geleverd

Goed product, snelle levering

Aansteker werkt prima bij gasfornuis en gelukkig ook bij kaarsen.

Mooie inductiebeschermmat.

Mooie effen inductiemat. Snelle levering.

Prachtig en nuttig

De beschermmat voor mijn inductiekookplaats is erg mooi en nuttig tegelijk. Een perfecte combinatie. Het was ook erg snel binnen na bestelling.

Ik vind de inductie plaat beschermer, goed fijn dik. Alleen jammer dat hij dof van kleur is moet er nog aan wennen. Bij een granieten blinkend kookeiland staat het niet zo mooi. Voor de rest is hij prima, misschien had ik met een afbeelding moeten nemen en niet effen zwart.

Snelle en goede levering!

Snelle levering , netjes verpakt. Beschermmat voelt goed en degelijk aan

Super.

Ik vind jullie een super bedrijf. Jullie hadden wat ik zocht. Heb het besteld en had het snel in huis.

Fijn en deskundig advies

Fijn door Dennis geholpen, prachtig gepersonaliseerde product snel geleverd.

Snelle levering en goed product

De bestelling is snel geleverd en t past perfect.

Ontzettend leuke mat gekocht voor over mijn inductie plaat goede dikke kwaliteit vond het zo n mooie kwaliteit dat ik week later ook eenzelfdekeukenloper heb besteld voor mijn aanrecht binnen 3 dagen had ik hem al binnen.

Heel goede fijne aansteker.

Fijne veilige aansteker voor ons gasfornuis. We zijn zeer tevreden tot nu toe en de service was goed. Kortom top!

Snel en netjes

Snel en vlot

Prima webshop,bijzonder slechte bezorging

Bestelprocedure is goed, geen probleem. Keuze op de site is groot. Prima tot zover, maar wat ik niet snap is dat de bezorging gebeurt door een bedrijf wat in de reviews niet hoger scoort dan 1 of 2. Wil je succesvol zijn, dan moet het kloppen van start bestelling tot de levering bij de klant. Dit is nu helaas (nog) niet zo. Jammer.

Het Goorke 39

4906 CZ Oosterhout

Over IFC Papillon

Papillon-Shop is de juiste webwinkel voor al uw badkamer- en keukenartikelen. Zij zorgen voor handige producten met de beste prijs. De bestelde Papillon producten proberen ze zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. Het jonge bedrijf is volop in ontwikkeling en is altijd op zoek naar de meest handige en nieuwste producten voor een betaalbare prijs. www.papillon-shop.nl