Leuk shirt besteld,

Bestelling en levering ging prima,

Alles snel en goed verlopen.

Na telefonisch informatie het product besteld. De maat en kwaliteit is s perfect. Top winkel en personeel.

Leuke artikelen

Een van de weinige met Old Guys Rule t-shirts

Goed product geheel volgens omschrijving en foto's.

Goed,snel en gemakkelijk!

Goed, heb uitgezocht wat ik wilde hebben en het werd snel verzonden en van alles op de hoogte gehouden. in het nieuwe jaar ook maar weer iets bestellen.

Snelle levering en .ooie kwaliteit

Super einfache + schnelle Lieferung. Alles perfekt!

Hatten im Sommer im Laden einen Hoodie gekauft, den ich nachbestellen wollte. Super einfache und schnelle Lieferung auch wenn ins Nachbarland. Grossartig! Vieeeelen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne kleding voor nette prijzen en met super service

Heerlijke kleding - voor die Timezone broeken - en prima service, zowel in de winkel als via de site gekocht.

Fantastisch kwaliteit en snel

Koop ook bij jullie als we in Noordwijk zijn fantastische winkel goede kwaliteit en aardige gezellige mensen

Prettige communicatie en heel klantvriendelijk

Goed geholpen en persoonlijke aandacht Zeer vriendelijk

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Mooi T-shirt, fijne communicatie.

Wij komen uit maastricht en zijn al 2 keer op vakantie geweest in noordwijk en daar jullie geweldige winkel ontdekt mijn vrouw heeft daar kleren gekocht en ik heb de volkswagen t1 spullen ontdekt en heb oen die mooie hoodie met vw busje erop gekocht nogmaals geweldige winkel en jullie beide zijn ook fijne mensen ik zal zeker nog spullen van vw t1 kopen bij jullie gr john en diana

Leuke en gezellige winkel.

Zowel de winkel als online zijn er geen opmerkingen. Live zijn het gezellige mensen die een prachtige zaak bestieren. Online, snelle en betrouwbare service

Super!! Goede service snelle levering Met zorg ingepakt!

Sehr schöner Artikel, schneller Versand, Ankunft in Deutschland nach 5 Werktagen.

Netter Laden in Noordwijk, haben nach dem Urlaub noch etwas im Onlineshop bestellt. Alles lief völlig problemlos, wir sind sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfecte afhandeling

Nvt

Super leuk winkeltje.

Fijne winkel om rond te snuffelen, mooie kleding, vriendelijk personeel. Ga volgend jaar als ik op vakantie ben in Noordwijk aan zee zeker nog eens langs gaan.

Top shirts

Geweldige shirts, leuke prints en een goede kwaliteit.

Goede service en snelle verzending

Na een bezoek aan jullie winkel kocht ik daar 2 t-shirts een maal thuis gedragen en gelijk nog 3 besteld zitten heerlijk en shirts die je niet overal ziet geweldig. Grt. Frank

On line besteld en in goede orde ontvangen

On line besteld en zeer snel binnen gekregen. Heel blij mee

Zeer goede service

Goede service bij levering. Kealiteitsmerken

Timezone broek, dikke prima

Snelle levering van dit Duitse merk broek die best lastig te verkrijgen is in Nederland nu Good Lookng in Dieren gesloten is. Gelukkig bij Bulli Beach verkrijgbaar, met dank!

Geweldige Timezone broeken, klantvriendelijk en supersnelle verzendingg

Klasse, een 10!

Prima en persoonlijk

Levert snel. Maar moest t-shirt ruilen want te klein (nooit andersom helaas). Was geen probleem. Ik stuurde snel terug en Bulli ook. Tevreden dus! Kun je dus prima bij kopen.

Super!!

2 Timezone broeken besteld als verrassing voor mijn man! En hij was er superblij mee! Binnen 2 dagen bezorgd!!

Hoofdstraat 77 a

2202 EV Noordwijk

071 785 37 82

Over Bulli Beach

Bulli Beach is een fashionwinkel maar net iets anders dan andere winkels en met een knipoog naar het strand. Zwemkleding, body/skimboard, vesten, hoodies, mooie strandjurkjes, stoere (korte)broeken, slippers, sieraden van Qoss en Ckleo, zonnebrillen, (surf/kite)poncho's, petjes, een prachtige hoed en heel veel originele Volkswagen accessoires! Ook hebben wij prachtige kleding die de licentie van Volkswagen heeft gekregen. T-shirts, hoodies of die handige (surf)poncho's.