Score 10

Zeer vriendelijke mensen en goede service.

Gewoon heerlijk gastvrij

Altijd gezellig, leuke producten

Score 10

Hippe kleding die net wat anders is dan je in de bekende winkels tegenkomt, supervriendelijke mensen, goede service.

Score 10

Super ervaring! Donderdag besteld, zaterdag in huis. Correct en vlot!

Top bedrijf

Score 10

Heel fijn bedrijf met mooie producten. Snel verzonden met een persoonlijke noot. Heb al eerder bij Bulli Beach besteld en zal dat in de toekomst ook zeker weer doen.

Score 10

Ze hebben de pakjes allemaal zelf rondgebracht! Nu hebben wij toch op tijd ons cadeautje voor Kerst! Dat noem ik nog eens service!!

Score 8

Duidelijke website, snelle levering, persoonlijk kaartje bij je bestelling. Overall een goed bedrijf.

Score 10

Super snelle service en een fijne winkel om in te winkelen

Snelle service!

Score 10

Mijn ervaring is goed. Ik heb een mail gestuurd met een vraag en ik kreeg al snel reactie. Ik ben erg tevreden met de kleding die ik heb gekocht.

Score 10

Eerlijke mensen, goede service en mooie collectie!

Score 7

Prima levering, leuk persoonlijk kaartje!

Score 10

Super! Snelle levering, goed maatadvies en prachtige artikelen!

Score 10

Een mooi bedrijf dat met passie gerund wordt. We hebben kleding gekocht in de winkel en van thuis uit online nog spullen besteld. Ook hier ervaarde wij weer een persoonlijke betrokkenheid met een antwoord op onze vraag en een leuk gescheerden bedankje.

Score 10

Bestelling was netjes verpakt en snel verzonden.

Score 10

Snelle levering, persoonlijke touch en officiele producten

Verrassend

Super bedrijfje!!!

Score 8

Score 10

Ik ben fantastisch geholpen en fijn dat u met mij heeft mee gedacht, zodat ik de juiste keuze kon maken

Eerlijk

Score 10

Zeer vriendelijk en goed geregeld

Hoofdstraat 77 a

2202 EV Noordwijk

071 785 37 82

Over Bulli Beach

Bulli Beach is een fashionwinkel maar net iets anders dan andere winkels en met een knipoog naar het strand. Zwemkleding, body/skimboard, vesten, hoodies, mooie strandjurkjes, stoere (korte)broeken, slippers, sieraden van Qoss en Ckleo, zonnebrillen, (surf/kite)poncho's, petjes, een prachtige hoed en heel veel originele Volkswagen accessoires! Ook hebben wij prachtige kleding die de licentie van Volkswagen heeft gekregen. T-shirts, hoodies of die handige (surf)poncho's.