Laden reviews...
26 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waardeerden vooral snelle levertijden, vriendelijke medewerkers en duidelijke informatie. De producten worden als kwalitatief goed en accurate omschrijving gepresenteerd. De afhandeling van bestellingen en de communicatie werd regelmatig genoemd als positief. Over het algemeen lijkt de winkel een betrouwbare en klantgerichte keuze te zijn.
Vriendelijke mensen
11 January 2021
x
Zeer vriendelijke mensen en goede service.
Gewoon heerlijk gastvrij
Altijd gezellig, leuke producten
x
Hippe kleding die net wat anders is dan je in de bekende winkels tegenkomt, supervriendelijke mensen, goede service.
x
Super ervaring! Donderdag besteld, zaterdag in huis. Correct en vlot!
Top bedrijf
x
Heel fijn bedrijf met mooie producten. Snel verzonden met een persoonlijke noot. Heb al eerder bij Bulli Beach besteld en zal dat in de toekomst ook zeker weer doen.
x
Ze hebben de pakjes allemaal zelf rondgebracht! Nu hebben wij toch op tijd ons cadeautje voor Kerst! Dat noem ik nog eens service!!
21 December 2020
x
Duidelijke website, snelle levering, persoonlijk kaartje bij je bestelling. Overall een goed bedrijf.
24 November 2020
x
Super snelle service en een fijne winkel om in te winkelen
20 November 2020
Snelle service!
20 October 2020
x
Mijn ervaring is goed. Ik heb een mail gestuurd met een vraag en ik kreeg al snel reactie. Ik ben erg tevreden met de kleding die ik heb gekocht.
20 October 2020
x
Eerlijke mensen, goede service en mooie collectie!
21 September 2020
x
Prima levering, leuk persoonlijk kaartje!
7 September 2020
x
Super! Snelle levering, goed maatadvies en prachtige artikelen!
21 August 2020
x
Een mooi bedrijf dat met passie gerund wordt. We hebben kleding gekocht in de winkel en van thuis uit online nog spullen besteld. Ook hier ervaarde wij weer een persoonlijke betrokkenheid met een antwoord op onze vraag en een leuk gescheerden bedankje.
18 August 2020
x
Bestelling was netjes verpakt en snel verzonden.
17 August 2020
x
Snelle levering, persoonlijke touch en officiele producten
17 August 2020
Verrassend
Super bedrijfje!!!
11 July 2020
x
Ik ben fantastisch geholpen en fijn dat u met mij heeft mee gedacht, zodat ik de juiste keuze kon maken
10 July 2020
Eerlijk
10 July 2020
x
Bulli Beach is een fashionwinkel maar net iets anders dan andere winkels en met een knipoog naar het strand. Beachwear, vesten, hoodies, mooie strandjurkjes, stoere (korte)broeken, slippers, sieraden van Qoss, Sinner zonnebrillen, (surf/kite)poncho's, petjes, een prachtige hoeden en heel veel originele Volkswagen accessoires!
Onze merken; Van One Classic Cars, Old Guys Rule, Elbsand, Protest, Ragwear en nog veel meer!
Hoofdstraat 77 a
2202 EV Noordwijk