Mooie spullen en fijne service

De naam is natuurlijk al te leuk en passend. Jullie maken het ook waar. Mooi en hip aanbod en een fijne service! De moeite waard om terug te komen.

Snelle goede service

Mooie kleding en snelle service en levering

heel tevreden

ben blij met mijn aankoop . veel keus tegen aantrekkelijk prijs gemakkelijk bestellen en snel in huis

Bereikbaarheid

Klantenservice is niet bereikbaar op vrijdag

Fijne webshop en snelle levering!

Probleemloos

Dit was de eerste bestelling

Snelle verzending en retourbetaling

De bestelde artikelen werden snel verzonden, helaas moest ik iets retourneren. De terugbetaling werd ook snel gerealiseerd.

Alles snel en makkelijk verlopen

Snelle levering en mooi verpakt.

Geweldig!

Snelle verzending, leuk en aardig gebaar met een bedankje in het pakketje.

Ik ben terugkerende klant, zeer tevreden

retour duurt lang

kledingmerken goed, levering snel, retour laat lang op zich wachten

Super toffe (online)winkel

Altijd een feestje om naar de winkel in Doetinchem te gaan. Alleen de shop is al tof ingericht en je slaagt altijd met de mooie collecties die ze hebben (keuze stress gegarandeerd). Online shoppen ook ideaal, snelle levering.

mooie site

Alleen nog niet binnen krijg beticht dat ik het kan ophalen.maar er ligt niks bij post .nl.mvg

Echt super!

Keurige, eerlijke prijzen en leuke merkjes. De kleding was netjes verpakt en met een beetje extra liefde snel verzonden. Ik bestel hier vast en zeker nog eens!

Nopes

Niets geleverd

Op tijd bezorgt en mooi verpakt

Makkelijk om de kleding te bestellen en wordt ook binnen normale termijn bezorgt. Tevens is het pakket voorzien van een heel duidelijke omschrijving wat te doen bij ruilen of retour zenden e.d.....gewoon perfect geregeld!

Prima broek

Super snelle en leuke levering met persoonlijke aandacht.

Snelle levering en mooie jumpsuit!

Snel geleverd en goede communicatie

Redelijk

Bestelling van 2 kledingstukken werd snel bezorgd. Daar was ik blij mee. Een top was te groot, dus retour gestuurd. Dit geld laat lang op zich wachten. Dat kan beter!

Zeer positief , snelle retourverwerking .

Afgelopen keer maat kwam niet echt overeen meer. Studio Annelies heb ik nu maat minder maar moet met nieuwe merken uitkijken. Ligt niet aan Hippe Kippe

Correcte en vlotte service

Artikel was per ongeluk niet op voorraad. Nette correspondentie en binnen twee werkdagen was het bedrag retour gestort.

Vandaag besteld, overmorgen innhuis

Vandaag besteld, overmorgen in huis. Keurig verpakt, met een leuke kaart erbij, en duidelijke informatie voor het eventuele terugsturen

Prachtige jeans, snel in huis

Prachtige jeans gekocht, snel verstuurd in een leuke zak, blij mee.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!