Prima shop ervaring niets op aan te merken!

Prima shop ervaring niets op aan te merken!

Mooie merken en snelle levering

Goede service en komt heel betrouwbaar over en bestelling wordt direct verstuurd

Super service

Altijd snelle service; leuk ingepakt en goede producten!!

Bestelling snel in huis en zeer vriendelijk geholpen.

Na de bestelling werd ik snel gebeld dat deze afgehaald kon worden in de mooie winkel. Daar werd ik ook erg vriendelijk geholpen. Aanrader!

Bestelling geplaatst ! Dag later was er een kortingsactie. Na mailing van deze zijnde alsnog de korting gekregen ! Zeer klantvriendelijk opgelost. Dus tevreden klant !

Een echte aanrader!!!

Heel tevreden.keurig ingepakt!,snel bezorgd. Mijn kleinzoon is heel blij met z’n prachtige kleding top!!!!

Leuke dingen

En altijd voor een leuke prijs. Mooi en snel bezotgd. Fijn !

Mooie kleding, snelle levering

Mooie kleding en snelle levering

Duidelijke website en bestellen gaat soepel. Direct verzonden en bezorgd. Bovendien met zorg verpakt.

Netjes verpakt

Snelle levering, keurig verpakt

Mooie merken, uitgebreide keuze aan produkten, duidelijke website. Bestellen gaat soepel. Snelle verzending. Keurig verpakt.

Snelle levering en als dit nodig is goed advies .

Prettige ervaring en blijf zeker jullie website als ik kleding nodig heb goed bekijken.

Goede ervaring en goede service

Alles prima in orde. Suoer tevreden!

Top bedrijf

Diverse keren kleding gekocht. Kwalitatief goed. Met retourneren wordt snel en goed afgehandeld. Vriendelijke (persoonlijke) communicatie. Zeer prettig bedrijf en kan dit bedrijf zeker aanbevelen

Leuke kleding

Fijne winkel met leuke mode en alles wordt snel opgestuurd

Snelle leuke verzending

Snelle verzending met persoonlijke touch. Netjes ingepakt en studio anneloes kleding is altijd mooi!

Goede en snelle service

Goede en snelle service.

Goede service snel geleverd

Goed, snel, netjes verpakt, top!

Prima, als je iets besteld wil je het graag snel ontvangen, dat is dus heel goed geregeld bij Hippe kippe! Netjes verpakt en ook gemakkelijk met retourneren.

Teruggave retour duurt heel lang…

Ik wacht al 5 weken op mijn geld. Dat is toch niet nodig.. zelfs een telefoontje helpt niet…

Keer op keer een succes!

Al mijn bestellingen ontving ik snel en heel verzorgd. Als iets niet paste, werd dat snel afgewikkeld. Top service!

Cadeautje voor jezelf

Bestelling werd snel bezorgd en de verpakking was bijna te mooi om weg te gooien. Alsof je een cadeautje uitpakt! Heel fijne ervaring gehad met deze webwinkel!

Snelle levering, leuk ingepakt …. super service

Super , snelle levering…leuk verpakt

De kleding die ik heb besteld en ontvangen zijn goed zoals beschreven op de website

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!