Makkelijk bestellen en snel geleverd. En het product lijkt ook exact zoals op de foto’s.

Niet was alleen het product snel geleverd, maar was het ook nog eens als een cadeautje verpakt! Mijn dochter was blij!

Heel goed ook in de uitverkoop

Jullie waren de enige die de items konden leveren ook in de uitverkoop en voor de helft. Snel verzonden, fijn die returnista en ook dat de pakketautomaat het pakket accepteerde.

Super snelle service van mooie kleding(merken)

Leuke webwinkel, met veel keuze. Veel moderne en ook wat luxere merken, die ruim op voorraad blijken te zijn. Snelle levering, heel fijn.

Snelle bezorging , top kwaliteit leuk verpakt !!TOP !!

Besteld snelle bezorging Top kwaliteit leuke verpakking En dan ook nog een lekker snoepje erbij Heel fijn om zo snel en zo verpakt thuis te krijgen!!

Snel verstuurd en mooie bloese

Super.

Snelle levering, mooie merken, bestel geregeld kleding. Het wordt als cadeau verpakt. Als iets retour moet ook erg snel en correct afgehandeld.

Makkelijk bestellen, supersnelle levering!

Duidelijke website, snelle levering, zeer goede kwaliteit kleding.

Leuke webshop

Goed, gelijk bericht dat de retour goed is ontvangen. Klein aandachtspuntje: het is nog niet doorgegeven aan Klarna. Daar staat de factuur nog open.

Mooi verpakt Vlugge verzending Goede communicatie Top

Zeer snelle levering

Artikel werd heel snel geleverd met een leuk klantvriendelijk kaartje erbij!

Aanrader

Ik heb al een lovende recensie achtergelaten op Trustpilot maar wil het best nog eens herhalen, Mijn bestelde jumpsuit zat net niet mooi, maar een maat groter was uitverkocht. Een telefoontje met de zeer vriendelijke en behulpzame dame van de klantenservice (Sharon) leerde dat er net een retour binnen was gekomen die wel de goede maat was. Sharon regelde niet alleen meteen een gratis retourlabel maar belde me ook op het moment dat de jumpsuit in mijn maat weer op de site stond, zodat ik 'm meteen kon bestellen. Super service. Nogmaals hartelijk dank Sharon!

Goede voorraad en snelle levering

Goede voorraad en snelle levering

Helemaal happy met mn nieuwe jas! Snel verzonden, mooi verpakt. Bedankt!

Snel en netjes

Snelle levering en netjes verpakt. Heel fijn.

Snel ontvangen wat ik besteld heb

Snel geleverd, mooi verpakt!

Zie boven

Netjes ingepakt en snel bezorgd. Overzichtelijke site.

Uitstekende en snelle levering

Mooie merken en veel maten op voorraad.

Super snel geleverd met een heel persoonlijk kaartje. Ik vind dat geweldig goed ingepakt ook.

Super fijne webshop

Ik had een broek elders gekocht maar wist dat er nog een bomber jasje bij hoorde. Blijkt dat Hippe Kippe er nog net eentje heeft en ook precies mijn maat. Dan kan je me niet blijer maken. Vlotte verzending en erg leuk verpakt. Van mij krijgen jullie een 10!

geweldige mooie winkel

Prachtige winkel met veel mooie merken. Ben laatst in Terborg geweest, ook een mooie fijne winkel met goed advies. Altijd de moeite waard om daar even te gaan kijken. En ook altijd leuk sale, dat is in deze tijd ook fijn

Snelle levering en mooi verpakt

Snelle levering en mooi verpakt

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!